Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS

As irgi mielai paziureciau, jeigu paciai siuvinet nereiktu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2008 01 11, 13:04)
As irgi mielai paziureciau, jeigu paciai siuvinet nereiktu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif na bet nesakyk,vistiek smagu drinks_cheers.gif

user posted image

Man iki tokiu siuvinejimu dar toli o ir nezinau ar tureciau tiek kantrybes siuti blush2.gif Mano mazasis teatrinis rankinukelis.
Atsakyti
na, merginos, jūs duodat doh.gif Labai gražu wub.gif
Uups - tavo tapkiukai ir pirštinės-pasaka wub.gif
Jumi - tavo krepšeliai nepakartojami clap_1.gif
Katinyti - tavo spalvų deriniai - superiniai thumbup.gif kruopštumas-akivaizdus ir neginčitynas !
Atsakyti
Sveikos, gal kas zino kur galima isigyti veltinio siulu nebrangiai,vilniuje? smile.gif
Atsakyti
kuo toliau tuo darbai vis įspūdingesni....aš sužavėta wub.gif
sveikinu visas su puikiais darbais smile.gif kad man taip išeitų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nemiegu @ 2008 01 11, 13:49)
Sveikos, gal kas zino kur galima isigyti veltinio siulu nebrangiai,vilniuje?  smile.gif

O kas yra veltinio siūlai? Gal turėjai omeny-vilna? Jei taip, tai Vilniuje visur kainos panašios, apie 100lt/1kg. O jei pigiau-tai tik Kaune-ABC parduotuvėj, ten berods 40lt/1kg. Skirtumas baisus doh.gif
Atsakyti
taip taip,vilnos reikia... blush2.gif na,skitumas tikrai matau yra.. dekui uz info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nemiegu @ 2008 01 11, 13:49)
Sveikos, gal kas zino kur galima isigyti veltinio siulu nebrangiai,vilniuje?  smile.gif

gal veltinio Kantus turi omeny? tai tik Klaipedoj, veltinio namuose, beroc 1 kg. 180 lt wink.gif bet ju daug nereikia, svarbu spalvu ivairove wink.gif superinis daiktas !
Atsakyti
gal veltinio Kantus turi omeny?

Labai atsiprasau , bet labai ilgai galvojau, kas tie kantai ir supratau, kad kalba eina apie knatus turbut g.gif
Atsakyti
akuo tie knatai artai kantai tokie stebuklingi, kad uzh tokia kaina? g.gif
as tai isivaizduoju, kad tai turetu but nesuktas vilnos siulas, ne? g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 12 sausio 2008 - 00:10
DOSETH , kaip sakant paaiskink liaudziai , tai kantas ar knatas ax.gif , kiek suprantu tai dekorui turbut arne.Jauciuosi tamsuomene visai ax.gif
Atsakyti