Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS

QUOTE(Minesota @ 2008 01 09, 16:30)
Aš burbulinę naudoju "kočiojimui".  Mažiems darbeliams turiu ir bambukinių kilimėlių.  O dideliam šaliui pakočioti reikėtų bambukinio kilimo arba žaliuzės.  Tai man priimtiniau atrodo nusipirkti kelis metrus burbulinės plėvelės ir ją naudoti kočiojimui.  biggrin.gif

Supratau! Taip ir maniau, bet dėl visa ko pasidomėjau,gal dar kokių naujoviškų būdų išmąstėt? mirksiukas.gif
Aš kol neprisiruošiu didelių šalių velt, tai ir neprireikė.Šiaip didesniems darbams turiu gana didelį bambukinį kilimą, kažkur 60x220 cm. gal net ir šalis koks pavyktų? tik siaurokas šiek tiek... Pirkau Skirpus žaliuzių atliekų/likučių skyrelyje berods.Ten visai gerų būna-ir ilgių, pločių visokių, ir tvirtais siūlais austi, tik kadangi likučiai nuo žaliuzių, galai būna nestipriai užtvirtinti, bet parsinešu namo ir susiraišioju. Čia Domus galerijoj, jei kam įdomu.
Atsakyti
Minesota, burbulinės plėvelės "Pasidaryk pats" būna, jei kartais "Senukuose" nerasi.
Katinyti, puikus šalikėlis (vis neprisiruošiu kažko panašaus išbandyti.. blush2.gif ) ir dar puikesnis tašiukas! wub.gif
silke:), graži vaza, gerai, kad pasirodei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2008 01 09, 16:35)
Na vertimas tai tikrai nekokybiškas  doh.gif , bet nemokant kalbos , gal kiek ir pravers.

tas tai tikrai, "jausta vilna "ir t.t. lotuliukas.gif Bet juk tai mašininis vertimas, kompas versdamas, juk nežino, kokiame kontekste vartojamas žodis. Šiaip esmę labai lengvai galima suprasti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2008 01 09, 16:30)
Aš burbulinę naudoju "kočiojimui".  Mažiems darbeliams turiu ir bambukinių kilimėlių.  O dideliam šaliui pakočioti reikėtų bambukinio kilimo arba žaliuzės.  Tai man priimtiniau atrodo nusipirkti kelis metrus burbulinės plėvelės ir ją naudoti kočiojimui.  biggrin.gif

ui, man kažko toks šalis nesigavo. tai kartais dabar einu pabaksnoti ir tada vėl velsiu doh.gif bet tai darbelioooo...ilgam šalių velti nesinorės biggrin.gif
žaliuzes tai TIK kokybiškas ir brangias pirkti reikia, nes iš pigių, maximinių nieko gero - skystai sunertos ir dar skilinėja - pilna pašinų ir gaminuke ir rankose smile.gif
aš pirkau berods senukuose, ten kur visokios šiltmaniminės plėvelės matuojamos, ten ir burbulinės buvo. seniai pirkau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 10 sausio 2008 - 07:37
Burbulinės pirkau praeitą savaitę Pašilaičių senukuose. Kabo rulonas prie visų plėvelių. Taip pat esu pirkusi " Banginyje" ir "statybų alėjoje". "Ermitaže" nėra.
Atsakyti
Labai ačiū už atsakymus. 4u.gif

Net entuziazmas darbą pabaigti sugrįžo, kai žinau, kad tikrai rasiu burbulinės parduotuvėse. smile.gif

Linada, ir man pasirodė, kad labai daug darbo tokį šalį nuvelti. Visa laimė, kad galima nepabaigtą išdžiovinti ir atidėti neribotam laikui biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minesota: 10 sausio 2008 - 09:28
QUOTE(Minesota @ 2008 01 10, 09:22)
Linada, ir man pasirodė, kad labai daug darbo tokį šalį nuvelti. Visa laimė, kad galima nepabaigtą išdžiovinti ir atidėti neribotam laikui  biggrin.gif  .

toms kuriom išeina, tai manau nesunku, man, dėl neaiškių priežasčių nesigavo laugh.gif
Atsakyti
Maniskis cia tik trecias kartas, bet visi trys gavosi .O darbo tai nei daug nei mazai ,normaliai. As jeigu tik palieku kitai dienai , tai viskas kita diena ta darbeli tenka mesti, nes kazkodel nesigauna.Jau jei pradedu turiu pabaigti ax.gif
Atsakyti
Gal kas gali parasyti, kiek sluoksniu deti pirstuotom pirstinem????
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2008 01 10, 17:45)
Gal kas gali parasyti, kiek sluoksniu deti pirstuotom pirstinem????

Aš tai dėjau 2. Daugiau dedant ,man jos nelanksčios gaunasi g.gif
Papildyta:
silke:), ne visos tavo nuotraukos matosi g.gif Bet tapkikės tai labai pavykusios ir idomios thumbup.gif Tu jas jau rodei kažkur? Bo lyg ir mačiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2008 01 10, 20:34)
Aš tai dėjau 2. Daugiau dedant ,man jos nelanksčios gaunasi  g.gif
Papildyta:
silke:), ne visos tavo nuotraukos matosi  g.gif Bet tapkikės tai labai pavykusios ir idomios  thumbup.gif  Tu jas jau rodei kažkur?  Bo lyg ir mačiau  blink.gif

nesimato visos, gal del to, kad tik vienos nuoroda ir tedejau, tos vazos, jei taip ja galima pavadinti... tongue.gif O nuotrauka yra fotki.com, del to gal matosi ir kitos. Aciu, uz gera zodi, taip, ten sukeltos tapkikes jau rodytos seniau. Gal del to ir matytos. Nuveliau jau ne taip ir mazai ju kaip veltinio pradinukei, bet vis isdalinu ne nenufotkinus... doh.gif tingine esu ant to fotkinimo... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, velejos,
gal turite kokiu nuorodu apie veltinio istorija ar idomiu fotkiu su senoviniais veltinukais, kazkas kazhkada buvo imetes senovinius kilimus ar kazhka panasaus?... neberandu
buciau labai dekinga
kad netersti eterio cia, galite siusti inga@surf arba skype: ingaTsurf
labai labai reikia, HELP
ACIU
blush2.gif
Atsakyti