saldaini surijai,- ir ner..o va lelyte pasitatei ir grozhiesi...zmonems rodai, zhiuri kaip smagiai jie shypsotis pradeda toki grozhi pamate
ash uzh lelytes, jei jau balsuojam
cia mano tapachkos, kad i tema butu...
QUOTE(jurosperle @ 2007 12 06, 15:41)
Kokios mielos O kiokio čia maždaug dydžio?
37-38 turbut...betgi nuvelt bet kokias galima...
QUOTE(ievuschka @ 2007 12 06, 16:23)
labai fainulkos
O kaip dekorą darei? Atrodo toks lygus ir konkretus gal išdžiūvusius adatėlėm badei?
O kaip dekorą darei? Atrodo toks lygus ir konkretus gal išdžiūvusius adatėlėm badei?
aha, adatelem...paskui dar shlapiai paveliau kad lygiau buutu...
Padariau dvi žiurkes (laikraščio redakcijos darbuotojas), tik labai atsiprašau už nuotraukų kokybę, oras kažkoks tirštas
Visų darbeliai labai luxusiniai- labai fainos uups šlepetės , ir Ievuschkos pelytės jėgovos , Katinyčio kepurytė -čiotka.... ai tiek grožių prisižiūrėjau, kad visų nepaminėsiu .
Papildyta:
Ai, ir aš noriu pasirodyti paskutines savo tapces . Jos skirtos sportininkui
Papildyta:
Papildyta:
Ai, ir aš noriu pasirodyti paskutines savo tapces . Jos skirtos sportininkui
Papildyta:
Niugi dėkui, mergaitės už pagyras žiurkikėms
Bandžiau šiandien perfotografuot, tai vos vos šviesiau išėjo, bet ir vėl-ne taip,kaip turėtų
Nežinau-ar aš čia prie "senų" priskiriama, bet gi rodau aš savo darbus (na, gal ne visus, bet įdomesnius, mano nuomone), o kartais ir po antrą kartą - tuos pačius (kaip kad šiandien tas žiurkes)
O jei rimtai-tai gal kažkaip išsisėmė tos vėlimo temos, išsikraipė... IR dikusijos įdomios nebeužverda Gal kiek nuobodoka čia pasidarė... Bet gi lankomės lankomės vistiek
Bandžiau šiandien perfotografuot, tai vos vos šviesiau išėjo, bet ir vėl-ne taip,kaip turėtų
QUOTE(DOSETH @ 2007 12 07, 23:34)
Kodėl dauguma senų vėlėjų nebededa savo darbelių?
Nežinau-ar aš čia prie "senų" priskiriama, bet gi rodau aš savo darbus (na, gal ne visus, bet įdomesnius, mano nuomone), o kartais ir po antrą kartą - tuos pačius (kaip kad šiandien tas žiurkes)
O jei rimtai-tai gal kažkaip išsisėmė tos vėlimo temos, išsikraipė... IR dikusijos įdomios nebeužverda Gal kiek nuobodoka čia pasidarė... Bet gi lankomės lankomės vistiek
QUOTE(Aurelia @ 2007 12 09, 09:13)
nekopijavau jokiu slepeciu, turi meny su gele? mano gele vientisai isvelta su slepete nemaciau nei pas viena tokiu
Ne ne su gėlyte (tarp kitko apžiūrėsiu atidžiau) Kalbėjau apie tapkytes su mašinytėm, ir pelytėm.
QUOTE(DOSETH @ 2007 12 09, 09:55)
Ne ne su gėlyte (tarp kitko apžiūrėsiu atidžiau) Kalbėjau apie tapkytes su mašinytėm, ir pelytėm.
tai man vyras irgi sako, kad cia turejo visai ka kitka omeny na maniskis pusiau zemaitis, tai tave geriau supranta
QUOTE(DOSETH @ 2007 12 08, 20:40)
Žiurkėnukai tai neblogi, bet man labiau patinka angeliukai
Aurelija gera pradžia, puse darbo
O ir tapkiu kiek "nukopijavusi" nuo keliu vėlėju iš forumo
Aurelija gera pradžia, puse darbo
O ir tapkiu kiek "nukopijavusi" nuo keliu vėlėju iš forumo
Man patinka tavo jumoras
QUOTE(Irunia @ 2007 12 08, 20:53)
Žiurkelės neblogos tik per kūdos. Nėr ką valgyt
O iš ko ūsai? Labai jau simpatiškai styro
O iš ko ūsai? Labai jau simpatiškai styro
Ūsus išroviau iš šepečio
Merginos gal galite pasakyti koki ten zalia skysta muila naudojate velimui? lyg skaiciau, kad senukuose pirkote, bet as jo neradau, nes ne nezinau ko ieskoti
QUOTE(KristiTal @ 2007 12 10, 13:05)
Merginos gal galite pasakyti koki ten zalia skysta muila naudojate velimui? lyg skaiciau, kad senukuose pirkote, bet as jo neradau, nes ne nezinau ko ieskoti
"Žalias muilas" taip ir vadinasi. Kauno Pramonės Senukuose esu pirkusi, tai jį radau oranžerijoj, prie visų trąšų gėlėms ir kitokios floristinės chemijos.
Žaliasis muilas
o kuom jis geriau nei paprastas?
p[s liuks žiurkės.... ir šiaip dievinu tuos padarėlius, o jau kai tokios mielos tai išvis...
p[s liuks žiurkės.... ir šiaip dievinu tuos padarėlius, o jau kai tokios mielos tai išvis...
QUOTE(ievuschka @ 2007 12 08, 14:27)
Niugi dėkui, mergaitės už pagyras žiurkikėms
Nuotaikingos ziurkes o ir nuotrauka grazi. Be laikrasciu ir kitu detaliu jos butu tik paprasciausios grauzikes