Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS

schmoll.gif saldaini surijai,- ir ner..o va lelyte wub.gif pasitatei ir grozhiesi...zmonems rodai, zhiuri kaip smagiai jie shypsotis pradeda toki grozhi pamate bigsmile.gif
ash uzh lelytes, jei jau balsuojam biggrin.gif

cia mano tapachkos, kad i tema butu...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurosperle @ 2007 12 06, 15:41)
Kokios mielos  smile.gif  O kiokio čia maždaug dydžio?

37-38 turbut...betgi nuvelt bet kokias galima...

QUOTE(ievuschka @ 2007 12 06, 16:23)
labai fainulkos  wub.gif
O kaip dekorą darei? Atrodo toks lygus ir konkretus  thumbup.gif  gal išdžiūvusius adatėlėm badei?

aha, adatelem...paskui dar shlapiai paveliau kad lygiau buutu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 06 gruodžio 2007 - 20:12
Padariau dvi žiurkes (laikraščio redakcijos darbuotojas), tik labai atsiprašau už nuotraukų kokybę, oras kažkoks tirštas doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Visų darbeliai labai luxusiniai- labai fainos uups šlepetės wub.gif , ir Ievuschkos pelytės jėgovos thumbup.gif , Katinyčio kepurytė -čiotka.... ai tiek grožių prisižiūrėjau, kad visų nepaminėsiu rolleyes.gif .
Papildyta:
Ai, ir aš noriu pasirodyti paskutines savo tapces ax.gif . Jos skirtos sportininkui smile.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Niugi dėkui, mergaitės už pagyras žiurkikėms ax.gif
Bandžiau šiandien perfotografuot, tai vos vos šviesiau išėjo, bet ir vėl-ne taip,kaip turėtų doh.gif
user posted image

QUOTE(DOSETH @ 2007 12 07, 23:34)
Kodėl dauguma senų vėlėjų nebededa savo darbelių?

Nežinau-ar aš čia prie "senų" priskiriama, bet gi rodau aš savo darbus (na, gal ne visus, bet įdomesnius, mano nuomone), o kartais ir po antrą kartą - tuos pačius (kaip kad šiandien tas žiurkes) biggrin.gif
O jei rimtai-tai gal kažkaip išsisėmė tos vėlimo temos, išsikraipė... IR dikusijos įdomios nebeužverda g.gif Gal kiek nuobodoka čia pasidarė... Bet gi lankomės lankomės vistiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 12 09, 09:13)
nekopijavau jokiu slepeciu, turi meny su gele? mano gele vientisai isvelta su slepete ax.gif  nemaciau nei pas viena tokiu  blush2.gif

Ne ne su gėlyte biggrin.gif (tarp kitko apžiūrėsiu atidžiau) Kalbėjau apie tapkytes su mašinytėm, ir pelytėm.
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 12 09, 09:55)
Ne ne su gėlyte biggrin.gif  (tarp kitko apžiūrėsiu atidžiau) Kalbėjau apie tapkytes su mašinytėm, ir pelytėm.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai man vyras irgi sako, kad cia turejo visai ka kitka omeny lotuliukas.gif na maniskis pusiau zemaitis, tai tave geriau supranta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 12 08, 20:40)
Žiurkėnukai tai neblogi, bet man labiau patinka angeliukai blush2.gif
Aurelija gera pradžia, puse darbo  thumbup.gif
O ir tapkiu kiek "nukopijavusi" nuo keliu vėlėju iš forumo mirksiukas.gif

Man patinka tavo jumoras mirksiukas.gif

QUOTE(Irunia @ 2007 12 08, 20:53)
Žiurkelės neblogos tik per kūdos. Nėr ką valgyt essen.gif

O iš ko ūsai? Labai jau simpatiškai styro lotuliukas.gif

Ūsus išroviau iš šepečio ax.gif
Atsakyti
Merginos gal galite pasakyti koki ten zalia skysta muila naudojate velimui? lyg skaiciau, kad senukuose pirkote, bet as jo neradau, nes ne nezinau ko ieskoti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 12 10, 13:05)
Merginos gal galite pasakyti koki ten zalia skysta muila naudojate velimui? lyg skaiciau, kad senukuose pirkote, bet as jo neradau, nes ne nezinau ko ieskoti blush2.gif  4u.gif

"Žalias muilas" taip ir vadinasi. Kauno Pramonės Senukuose esu pirkusi, tai jį radau oranžerijoj, prie visų trąšų gėlėms ir kitokios floristinės chemijos.

Žaliasis muilas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sainara: 10 gruodžio 2007 - 14:05
o kuom jis geriau nei paprastas? 4u.gif

p[s liuks žiurkės.... thumbup.gif ir šiaip dievinu tuos padarėlius, o jau kai tokios mielos tai išvis...
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 12 08, 14:27)
Niugi dėkui, mergaitės už pagyras žiurkikėms  ax.gif
Bandžiau šiandien perfotografuot, tai vos vos šviesiau išėjo, bet ir vėl-ne taip,kaip turėtų  doh.gif
user posted image

Nuotaikingos ziurkes o ir nuotrauka grazi. Be laikrasciu ir kitu detaliu jos butu tik paprasciausios grauzikes thumbup.gif
Atsakyti