Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS

QUOTE(jurate4 @ 2008 01 02, 22:38)
laba, as tai sablonus darau is folijos.  blush2.gif

Ar sablonai is folijos neissikraipo veliant?
Atsakyti
na kad kazkaip nelabai g.gif pirstines dariau, na ne pirstuotas tai gavosi lyg gerai su folija ax.gif
Atsakyti
As irgi kazkada bandziau velti ant folijos sablono, bet veliant jis man suplyso ir taip gavosi kad kai kuriose vietose vilnos viena puse susivele su kita... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 03 sausio 2008 - 00:56
vat keliatas meno darbu, pasirodau ir as biggrin.gif ilgai vargau kol foto idet ismokau blush2.gif mano darbai
Atsakyti
Jurate4, labai gražūs darbukai thumbup.gif . Ypač dėklas wub.gif
Atsakyti
gėlių karoliai nerealūs! thumbup.gif pakvipo vasara wub.gif
Atsakyti
tik dabar foto pamaciau doh.gif kazkaip nepastebejau nuorodos, vaikstinejau pirmyn atgal-ir nesupratau, kur tos foto hihihi.gif
saunus darbeliai thumbup.gif:
Atsakyti
gal galit kas nors man paaiskint kaip www.fotki.com reikia įkelti nuotraukas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bububla @ 2008 01 04, 16:52)
gal galit kas nors man paaiskint kaip www.fotki.com reikia įkelti nuotraukas? unsure.gif

laba, na as ten irgi vargau, vargau ax.gif paprasciau bent man pasirode photobucket.com. apie nuotrauku ikelima pasiskaityk "Dažniausiai užduodami klausimai" cia pacioj pradzioj SM.
Atsakyti

Čia buvo kalbėta apie nuotraukų įkėlimą.
Atsakyti
Su Naujaisiais Metais 4u.gif 4u.gif 4u.gif Linkiu gražių idėjų, kūrybingų metų visoms 4u.gif

Atsakyti
aš girdėjau kad www.fotki.com mokamas tiesa? tipo tik 14d. veikia o paskui moket reikia AR TAIP? blink.gif
Atsakyti