Lai nepristinga laiko meilei, laiko poilsiui, laiko kilniems tikslams, laiko geriems draugams....
Lai nepristinga laiko padaryti darbą, paspausti bičiuliui ranką......
Lai nepristinga laiko įvertinti klaidas, paguosti verkiantį, pabūčiuoti mylimą!!!!!!
Su šventėm !!!!!!!!
Linada -
Šiais metais nusprendžiau dovanų nepirkti
gal aš čia truputį ir ne į tema, bet noriu paklaust kokias adatas velimui geriausia pirkti nes forume radau
TAIP>>>>
36-ta - suteikti veltiniui formą.
38-ta - privelti dalis vieną prie kitos.
40-ta - privelti papuošimą, kitos spalvos ploną dekoraciją, išlyginti paviršių.
IR TAIP>>
32-pradinis
36-vidutinis
40-pabaigai, padailinimui
Ir nežinau kuriuos numerius pradedančiai geriau pirkti.
TAIP>>>>
IR TAIP>>
32-pradinis
36-vidutinis
QUOTE(bububla @ 2007 12 27, 11:51)
gal aš čia truputį ir ne į tema, bet noriu paklaust kokias adatas velimui geriausia pirkti nes forume radau
TAIP>>>>
IR TAIP>>
32-pradinis
36-vidutinis
TAIP>>>>
IR TAIP>>
32-pradinis
36-vidutinis
pirmaji varinata bent jau as 32 numerio beveik nenaudoju, per daug grubiai jis man velia
su praejusiom!!! IR SU ATEINANCIAIS NAUJAIS !!!
(daba rasau poto ,dar vel po svenciu atsirasiu...)
Papildyta:
Daug groziu pridaret ,as ir nesnaudziau,bet fotkiu albumas kazkuo neklauso ... nepasirodysiu...
(daba rasau poto ,dar vel po svenciu atsirasiu...)
Papildyta:
Daug groziu pridaret ,as ir nesnaudziau,bet fotkiu albumas kazkuo neklauso ... nepasirodysiu...
QUOTE(ievuschka @ 2007 12 24, 01:38)
Dar pora mergaitiškų rankiniukų:
Pirmasis trejų su puse metų mergaičiukei
Antrasis aštuonmetei panelei (jai patinka juoda ir žalios spalvos, tai rankena ir nugarinė dalis-juodos):
Pirmasis trejų su puse metų mergaičiukei
Antrasis aštuonmetei panelei (jai patinka juoda ir žalios spalvos, tai rankena ir nugarinė dalis-juodos):
nu vat ievuschka matosi vietoje nestovi tokius grozius kuri linksma kai turi motera ideju
Na va-didžiosios šventės praėjo,tikiuosi-kiekvienam jos atnešė bent po mažą stebuklą... Dabar taip sakant-tarpušventis Ta proga rodau seniau darytą darbą-"Angelas žibintininkas"
Dėkui,mergaitės už gausybę pagyrimų mano tašikėms Visos mažosios panelės buvo tikrai patenkintos, gavusios po tokią dovaną.O labiausiai patenkinta buvau aš
Dėkui,mergaitės už gausybę pagyrimų mano tašikėms Visos mažosios panelės buvo tikrai patenkintos, gavusios po tokią dovaną.O labiausiai patenkinta buvau aš
Ievuschka, kai tik cfaftladies pamaciau angela net nesuabejojau, kad jis tavo rankelemis gamintas labai grazus ehh.. bet kuris gi tavo darbelis ne grazus?
QUOTE(linada @ 2007 12 11, 08:55)
zalias muilas ir mano rankom nepatiko, kvapas nieko, velia nieko, bet rankos negrazios buna
pelikes nuostabios : , nagrinejausi, nagrinejausi ir pasirodo teisingai issinagrinejau
kur latekso pirkti vilniuje as nezinau, bet as naudoju statybini silikona - tiesa, su juo labai slidu ant slapiu grindu tai jei tapkes dovanom-reikia ispeti
pelikes nuostabios : , nagrinejausi, nagrinejausi ir pasirodo teisingai issinagrinejau
kur latekso pirkti vilniuje as nezinau, bet as naudoju statybini silikona - tiesa, su juo labai slidu ant slapiu grindu tai jei tapkes dovanom-reikia ispeti
cia gal tokį naudoji? o kaip jį reiktų tepti ant paviršiaus?: keletu sluoksniu ir po to išdžiuvęs tampa elastingas ar kaip? ačiū už atsakymus
naudoju. as isspaudziu ir su kartonu istepu girdejau kad galima su slapiom, muiluotom rankom uzglostyti, bet nesiryztu
o del sluoksniu - kaip patinka, galima stipriai "itrinti" ir nedaryti kazkokio super storo sluoksnio.
o del sluoksniu - kaip patinka, galima stipriai "itrinti" ir nedaryti kazkokio super storo sluoksnio.
ačiū už tokį greitą atsakymą norėjau dar pasitikslinti: tų statybinių kaip pastebėjau yra įvairių rūšių, kurį geriausiai pasirinkti ar nėra jokio skirtumo?
nezinau net kokios firmos turiu, bandziau tik viena, smirda siaubingai, sako yra ne taip smirdanciu. man vienos tutos uzteko kokiom 8 porom. baigiau, reikes gal kitokios firmos pabandyti. as perku skaidru, buna baltas.