Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS

ievuschka, ir man labai labai gražios rankinės. Džiaugsis mažosios panelės smile.gif . Aš taip pat tokią nešiočiau thumbup.gif
Atsakyti
Tranquility, Rooma, Minesota - na jau prigyrėt ax.gif dėkui smile.gif
kažkaip dėl tos su gėlėm truputį abejojau, ar patiks, gal kiek per solidu,kaip aštuonmetei? Bet spalvos ir tie siuvinėti lapeliai-visgi vaikiška... Tai dabar ramiau, jei sakot-kad gerai.

Rooma-prajuokinai lotuliukas.gif Iš tikrųjų balsu net susijuokiau lotuliukas.gif

Pastebėjau vieną klaidą visose trijose rankinėse-per anksti pradėjo siaurėt dangtelis ir šonuose prie rankenų lieka mažyčiai neuždengti ploteliai. Turėtų tas dangtelis kažkiek cm dar tiesus būti ir tik tada lenktis, siaurėti.Na, dar liko ketvirta rankinė, tai gal pavyks padaryti be šios klaidos. O visas su dangteliais darau, nes jos be pamušalų, užsisega magnetuku arba kilpele per vilnos bumbulėlį.Kaip vaikams-gal gerai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 19 gruodžio 2007 - 15:12
QUOTE(ievuschka @ 2007 12 19, 17:09)

Pastebėjau vieną klaidą visose trijose rankinėse-per anksti pradėjo siaurėt dangtelis ir šonuose prie rankenų lieka mažyčiai neuždengti ploteliai. Turėtų tas dangtelis kažkiek cm dar tiesus būti ir tik tada lenktis, siaurėti.Na, dar liko ketvirta rankinė, tai gal pavyks padaryti be šios klaidos. O visas su dangteliais darau, nes jos be pamušalų, užsisega magnetuku arba kilpele per vilnos bumbulėlį.Kaip vaikams-gal gerai  g.gif

Žvilgsnis labiau už dekoro kliūna, o ne už mažulyčių skylučių mirksiukas.gif .
Atsakyti
Gal kas zinote kur Kaune galima labai plonu velimui adateliu nusipirkti? Ten kur Pasimatymas tai visos per dideles ax.gif
Atsakyti
ievuschkaSuper forma, super spalvų derinys, puikiai suvelta. Pasiuvinėjimas ir tinka, suteikia rankinėms gyvibingumo ir prabangos.
Ir puiki fotografė esi thumbup.gif
Aplamai tavo darbeliai visi tiesiog nudailinti, išmylėti wub.gif
Juk ne veltui tavo klijantė esu biggrin.gif biggrin.gif mirksiukas.gif

O kad nesimatytų tū tarpelių, tiesiog nekirpk iki pat rankenos. Nes prakirpta vieta visalaika patyžta, ir padidėja.
Na nežinau gal ir nesupratai, nes kiekviena daro skirtingai.
Papildyta:
Na dar pasižiūrėjau, labai jau viskas dailu thumbup.gif kad ir nepavadinsi skylutėmis ax.gif
Nemanau kad ką reiktų keisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 19 gruodžio 2007 - 16:37
Super rankinės thumbup.gif wub.gif . Ypač ydomiai ta rožė ant antrosios atrodė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 12 18, 16:38)
Dekoju uz komentarus smile.gif tiek ilgai tuos karoliukus siuvinejau smile.gif bet vis paivairinimas biggrin.gif paveli - pasiuvineji, tada kita darbeli veli - siuvineji... 

Pupa7775 grazi rankine wink.gif idomiai tas ornamentas atrodo biggrin.gif vos uzmetus aki pasirode kad ten baubiukas toks juodas susiveles biggrin.gif o tie sraigtukai tai akytes wink.gif biggrin.gif o serveteliu antrasis rinkinys labai grazus wink.gif liux wink.gif

Taip, man ir ten kaip baubiukas atrodo biggrin.gif , mama pati nezino kaip pavadinti kas ten jai gavosi, smile.gif). O serveteles jau per sias sv. Kucias panaudosiu.
Papildyta:
[quote=ievuschka,2007 12 19, 06:32]
pupa7775 - labai patiko tavo padėkliukai kavai thumbup.gif

O aš rodau dvi naujas rankinytes mergaitėms (pagaliau turbūt šiemet pavyks nors vaikams dovanas padaryti, dar vieną nuvelsiu pačiai mažiausiajai krikštadukrai ir bus keturios panelės apdovanotos):

O ši-jos 8-etei pusseserei:
user posted image

Man sita su gele labai patinka, pati su malonumu nesiociau.
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 12 19, 16:35)
ievuschkaSuper forma, super spalvų derinys, puikiai suvelta. Pasiuvinėjimas ir tinka, suteikia rankinėms gyvibingumo ir prabangos.
Ir puiki fotografė esi thumbup.gif
Aplamai tavo darbeliai visi tiesiog nudailinti, išmylėti wub.gif
Juk ne veltui tavo klijantė esu biggrin.gif  biggrin.gif  mirksiukas.gif

O kad nesimatytų tū tarpelių, tiesiog nekirpk iki pat rankenos. Nes prakirpta vieta visalaika patyžta, ir padidėja.
Na nežinau gal ir nesupratai, nes kiekviena daro skirtingai.
Papildyta:
Na dar pasižiūrėjau, labai jau viskas dailu thumbup.gif kad ir nepavadinsi skylutėmis ax.gif
Nemanau kad ką reiktų keisti.

Dėkui už tokią gausybę komplimentų ax.gif
O dėl tų tarpelių-tai supratau,ką tu norėjai pasakyti, bet kad aš nekirpau, o iš karto tokią formą dėliojau, išviso nelabai mėgstu kirpti kraštų. O gal reiktų pabandyti? Bet kaip tu ir sakai-kiekviena savus būdus atranda mirksiukas.gif
Atsakyti
ievuschka - tikrai labai labai grazios rankines smile.gif tiesa pasakius, man si su burbuliuku grazesne nei ta raudonoji blush2.gif o gal tiesiog spalvyte labiau megstama biggrin.gif bet siaip ar taip, mergaites tikrai bus patenkintos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 19 gruodžio 2007 - 21:14
labai grazu;)
Atsakyti
Nu jau rankinių dailumas bigsmile.gif
Atsakyti
LA mirksiukas.gif
Panos grazios jusu rankines thumbup.gif wub.gif
Atsakyti