ievuschka, ir man labai labai gražios rankinės. Džiaugsis mažosios panelės . Aš taip pat tokią nešiočiau
Tranquility, Rooma, Minesota - na jau prigyrėt dėkui
kažkaip dėl tos su gėlėm truputį abejojau, ar patiks, gal kiek per solidu,kaip aštuonmetei? Bet spalvos ir tie siuvinėti lapeliai-visgi vaikiška... Tai dabar ramiau, jei sakot-kad gerai.
Rooma-prajuokinai Iš tikrųjų balsu net susijuokiau
Pastebėjau vieną klaidą visose trijose rankinėse-per anksti pradėjo siaurėt dangtelis ir šonuose prie rankenų lieka mažyčiai neuždengti ploteliai. Turėtų tas dangtelis kažkiek cm dar tiesus būti ir tik tada lenktis, siaurėti.Na, dar liko ketvirta rankinė, tai gal pavyks padaryti be šios klaidos. O visas su dangteliais darau, nes jos be pamušalų, užsisega magnetuku arba kilpele per vilnos bumbulėlį.Kaip vaikams-gal gerai
kažkaip dėl tos su gėlėm truputį abejojau, ar patiks, gal kiek per solidu,kaip aštuonmetei? Bet spalvos ir tie siuvinėti lapeliai-visgi vaikiška... Tai dabar ramiau, jei sakot-kad gerai.
Rooma-prajuokinai Iš tikrųjų balsu net susijuokiau
Pastebėjau vieną klaidą visose trijose rankinėse-per anksti pradėjo siaurėt dangtelis ir šonuose prie rankenų lieka mažyčiai neuždengti ploteliai. Turėtų tas dangtelis kažkiek cm dar tiesus būti ir tik tada lenktis, siaurėti.Na, dar liko ketvirta rankinė, tai gal pavyks padaryti be šios klaidos. O visas su dangteliais darau, nes jos be pamušalų, užsisega magnetuku arba kilpele per vilnos bumbulėlį.Kaip vaikams-gal gerai
QUOTE(ievuschka @ 2007 12 19, 17:09)
Žvilgsnis labiau už dekoro kliūna, o ne už mažulyčių skylučių .
Gal kas zinote kur Kaune galima labai plonu velimui adateliu nusipirkti? Ten kur Pasimatymas tai visos per dideles
ievuschkaSuper forma, super spalvų derinys, puikiai suvelta. Pasiuvinėjimas ir tinka, suteikia rankinėms gyvibingumo ir prabangos.
Ir puiki fotografė esi
Aplamai tavo darbeliai visi tiesiog nudailinti, išmylėti
Juk ne veltui tavo klijantė esu
O kad nesimatytų tū tarpelių, tiesiog nekirpk iki pat rankenos. Nes prakirpta vieta visalaika patyžta, ir padidėja.
Na nežinau gal ir nesupratai, nes kiekviena daro skirtingai.
Papildyta:
Na dar pasižiūrėjau, labai jau viskas dailu kad ir nepavadinsi skylutėmis
Nemanau kad ką reiktų keisti.
Ir puiki fotografė esi
O kad nesimatytų tū tarpelių, tiesiog nekirpk iki pat rankenos. Nes prakirpta vieta visalaika patyžta, ir padidėja.
Papildyta:
Super rankinės . Ypač ydomiai ta rožė ant antrosios atrodė
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 12 18, 16:38)
Dekoju uz komentarus tiek ilgai tuos karoliukus siuvinejau bet vis paivairinimas paveli - pasiuvineji, tada kita darbeli veli - siuvineji...
Pupa7775 grazi rankine idomiai tas ornamentas atrodo vos uzmetus aki pasirode kad ten baubiukas toks juodas susiveles o tie sraigtukai tai akytes o serveteliu antrasis rinkinys labai grazus liux
Pupa7775 grazi rankine idomiai tas ornamentas atrodo vos uzmetus aki pasirode kad ten baubiukas toks juodas susiveles o tie sraigtukai tai akytes o serveteliu antrasis rinkinys labai grazus liux
Taip, man ir ten kaip baubiukas atrodo , mama pati nezino kaip pavadinti kas ten jai gavosi, ). O serveteles jau per sias sv. Kucias panaudosiu.
Papildyta:
[quote=ievuschka,2007 12 19, 06:32]
pupa7775 - labai patiko tavo padėkliukai kavai
O aš rodau dvi naujas rankinytes mergaitėms (pagaliau turbūt šiemet pavyks nors vaikams dovanas padaryti, dar vieną nuvelsiu pačiai mažiausiajai krikštadukrai ir bus keturios panelės apdovanotos):
O ši-jos 8-etei pusseserei:
Man sita su gele labai patinka, pati su malonumu nesiociau.
QUOTE(DOSETH @ 2007 12 19, 16:35)
ievuschkaSuper forma, super spalvų derinys, puikiai suvelta. Pasiuvinėjimas ir tinka, suteikia rankinėms gyvibingumo ir prabangos.
Ir puiki fotografė esi
Papildyta:
Ir puiki fotografė esi
Papildyta:
Dėkui už tokią gausybę komplimentų
O dėl tų tarpelių-tai supratau,ką tu norėjai pasakyti, bet kad aš nekirpau, o iš karto tokią formą dėliojau, išviso nelabai mėgstu kirpti kraštų. O gal reiktų pabandyti? Bet kaip tu ir sakai-kiekviena savus būdus atranda
ievuschka - tikrai labai labai grazios rankines tiesa pasakius, man si su burbuliuku grazesne nei ta raudonoji o gal tiesiog spalvyte labiau megstama bet siaip ar taip, mergaites tikrai bus patenkintos
labai grazu;)
LA
Panos grazios jusu rankines
Panos grazios jusu rankines