Įkraunama...
Įkraunama...

Elektros išvedžiojimas

QUOTE(Vi_zija @ 2007 07 18, 19:57)
gal kas zina , ar galima perkelti elektros stulpa, pzv, pirkom sklypa stulpas jau stovejo, bet dabar jis kaip ir maiso tuoj vietoj, butu geriau per kokius 4 metrus perkelt i sona, ar tai sunki procedura, ir kiek tai mazdaug kainuotu g.gif

Jei perkėlus stulpą į norimą vietą jis stovės to paties savininko sklype ir išilgai linijos tai procedūra nesudėtinga. Reikia tik kreiptis į firmą , kuri turi leidimą dirbti VST (čia kaip supratau veiksmas Klaipėdoje ) veikiančiuose elektros įrenginiuose. Orentacinė kaina apie 500 Lt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jolitka @ 2007 07 18, 19:57)
O kreiptis i elektros tinklus (Lietuvos energija) ar siaip bet koks elektrikas tai gali padaryti?

Jei norėsite mokėti lengvatiniu (elektros viryklės) tarifu, pirmiausiai reikia kreiptis į VST mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 18 liepos 2007 - 20:57
O mums ką tik įžeminimą padarė blush2.gif
Sukalė 18 strypų blink.gif
Tie elektros darbai visi mane varo neviltyn: nieko juose nenusimanau, o kainuoja tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 07 20, 12:37)
O mums ką tik įžeminimą padarė  blush2.gif
Sukalė 18 strypų  blink.gif
Tie elektros darbai visi mane varo neviltyn: nieko juose nenusimanau, o kainuoja tai  doh.gif

o tai koks gruntas sklype? Nu daugiau ką nors papasakok apie tai bigsmile.gif Kiek kainavo? Kas per strypai? mirksiukas.gif Klok, brangioji g.gif
Atsakyti
[quote=ostė,2007 07 18, 22:00]
Jei perkėlus stulpą į norimą vietą jis stovės to paties savininko sklype ir išilgai linijos tai procedūra nesudėtinga. Reikia tik kreiptis į firmą , kuri turi leidimą dirbti VST (čia kaip supratau veiksmas Klaipėdoje ) veikiančiuose elektros įrenginiuose. Orentacinė kaina apie 500 Lt 4u.gif

500 lt tai manau prasilenkia su realybe vien atrama kainuoja 900lt

o kitas kelias kuris dazniau pasitaiko tai VST isduoda technines salygas kuriam nurodyta parengti projekta linijos iskelimui ar pan
igyvendinimui reikes topo nuotraukos 1ha ~800lt
is GIS zemes sklypu ribu popierini varianta ~10-15lt
projektuotojo, sarasa gausi is vst
zemes nuosavybes doku

projekto padarymas turetu trukt 2-3 menesius su visais suderinimais ir statybos leidimais VST
jei linija eina per sklypa ir mieste ne rajone tai reikia sudaryt servituta trunka irgi ziauriai ilgai, jei ne tai sutikimas patvirtintas seniuno

dabar del to iskelimo biggrin.gif tai jei atramos senesnes nei 25metai reiks naujomis pakeist o ta viena atrama kur jus norit iskelt tikrai nauja bus
linijos patraukimas neturetu man atrodo virsyt 15 ar 7.5 laipsniu nepamenu
jei virsys reik paramsius papildomus statyt
ir zinoma sutikimus gaut savininku kur pasistatys nauji paramsciai

kita beda kad jus uz viska mokesit 100 procentu nekopesuos VST nei cento nes ta linija jiem namaiso
samatine verte manau gausis 8tukst jei tik minimaliai viska perdaryt reiks
tai pradziai tiek

Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2007 07 20, 19:56)
o tai koks gruntas sklype? Nu daugiau ką nors papasakok apie tai bigsmile.gif Kiek kainavo? Kas per strypai?  mirksiukas.gif  Klok, brangioji  g.gif

g.gif Tai, kad aš darbe tuo metu buvau, kai darė doh.gif tai nieko pasakyt ir negaliu. Grunto tuo labiau įvertinti negaliu schmoll.gif Kai skambinau tai sakė, kad darbas 400 Lt. Į vietą atvažiavę pasakė, kad 1 strypas - 30 litų. Pinigų vietoje nepaėmė bigsmile.gif liepė važiuoti po 3 dienų į ofisą. Važiuosiu, aišku, nors man tų dokumentų tai 100 metų, namas tai jau seniai priduotas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SoJa: 23 liepos 2007 - 07:23
[quote=tankietis,2007 07 22, 21:22]
[quote=ostė,2007 07 18, 22:00]

samatine verte manau gausis 8tukst jei tik minimaliai viska perdaryt reiks
tai pradziai tiek
[/quote]
Kai atlikome sau šią procedūrą, nes stulpas stovėjo vitrininio lango viduryje tai nereikėjo jokių projektų, jokių papildomų dokumentų, jokių papildomų medžiagų tik darbas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 23 liepos 2007 - 09:15
500 lt tai manau prasilenkia su realybe vien atrama kainuoja 900lt

Nauja atrama kainuoja apie 300 Lt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2007 07 23, 11:12)
Kai atlikome sau šią procedūrą, nes stulpas stovėjo vitrininio lango viduryje tai  nereikėjo jokių projektų, jokių papildomų dokumentų, jokių papildomų medžiagų tik darbas  4u.gif

Va, ir man dabar taip doh.gif Stovi stulpas su atrama, priešais pagrindinį įėjimą. g.gif KAIP jį iškelti??? Vyras tai mane ramina, sako, netrukdo jis mums. Bet jis mėgina įtarti, kiek tas stulpo nukėlimas į kitą kelio pusę kainuotų unsure.gif Būtent ties mūsų namu baigiasi stulpų eilė kitoje kelio pusėje ir pereina į mūsų pusę... Argi negalėjo dar per vieną stulpą eiti kitoj pusėj verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Elektrikas @ 2007 07 09, 22:44)
akmeniniu remeliu nebuna. buna tik spalvos su pavadinimais PVZ DRAMBLIO KAULO SPALVA. puikus pasirinkimas JUNG

BŪNA, YRA akmeninių rėmelių, iš akmens masės construction.gif Vienetas kainuoja 400 litų tease.gif
topsecret.gif būna ir gintarinių. Pavyzdžiui, pas A.Sabonį name Perkūno al. buvo visos durų rankenos ir rozečių bei jungiklių rėmeliai gintariniai.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2007 07 20, 19:56)
o tai koks gruntas sklype? Nu daugiau ką nors papasakok apie tai bigsmile.gif Kiek kainavo? Kas per strypai?  mirksiukas.gif  Klok, brangioji  g.gif

Nu va pagaliau paaiškėjo kaina - 1245 lt.
Atsakyti
[quote=naitas,2007 07 28, 22:58]
Va, ir man dabar taip doh.gif Stovi stulpas su atrama, priešais pagrindinį įėjimą. g.gif KAIP jį iškelti??? Vyras tai mane ramina, sako, netrukdo jis mums. Bet jis mėgina įtarti, kiek tas stulpo nukėlimas į kitą kelio pusę kainuotų unsure.gif Būtent ties mūsų namu baigiasi stulpų eilė kitoje kelio pusėje ir pereina į mūsų pusę... Argi negalėjo dar per vieną stulpą eiti kitoj pusėj verysad.gif
Papildyta:

Šitas atvejis tik su projektu, bus brangu 4u.gif
Atsakyti
[quote=SoJa,2007 07 30, 15:54]
Nu va pagaliau paaiškėjo kaina - 1245 lt.
[/quote]
dėkui.

[quote=ostė,2007 07 31, 00:06]
[quote=naitas,2007 07 28, 22:58]
Papildyta:

Šitas atvejis tik su projektu, bus brangu 4u.gif
[/quote]
tai teisingai įtarinėjo mano vyras verysad.gif
o kiek tas "brangu" gali būti?
Dabar tai tas "kuolas" dar šiaip sau... Bet kai apsitvers tvora, sutvarkysim aplinką.. dieve dieve, šalia įvažiavimo, vartelių - toks baisuoklis... O svarbiausia, su metais ir tie projektai, ir darbai bei stulpai tik brangsta ir brangsta...
Atsakyti
nu gerai, gal sodo bendrijoj, su tais stulpais kitaip, gal nereikės to projekto?, nes priklauso ne vst, atvarys elektrikai duosiu ant pagerintos buteleckos, vokeli , perkels ta stulpa kuris man dabar maiso vaizdeli ir viskas o. key,
Atsakyti