Įkraunama...
Įkraunama...

Elektros išvedžiojimas

QUOTE(Linasz @ 2010 08 26, 13:30)
ne maziau 30, o del jungikliu tai as pvz pas save susidejau 110 nuo zemes, man atrode patogiau smile.gif

teisingai, jei zmogaus ugis 2 m. tai jam reikia auksciau, o jei 1,50 logiska, jog zemiau. cia kaip ir su stalvirsiais
Atsakyti
Gal kas nors internete matė nurodytas el. kabelių izoliacijos degumo klases. Nes reikalinga pravesti elektros kabelį ant D degumo klasės statybinio pagrindo?
Atsakyti
Kodel elektrikai visai neori dezuciu statyti, ar del to, kad tai ne "taskas" ir pinigu nepaimsi? Juk negi vis nauja laida reikia tiesti kiekvienam "taskui"?

Ir dar: ar uz tu grieveliu ispjovima reikia papildomai moketi, ar tai ieina i "tasko ' kaina"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salkda: 16 rugsėjo 2010 - 18:24
Kas daretes Kaune ar aplink namo vidaus elektros projekta? Kiek mokejot? Ka galetumet parekomenduoti projektui parengti?

sendien isemiau technines salygas ir dabar visa diena internete mirgstu doh.gif man cia taip painu .Kaip suprantu dabar reik išsimt plana po to išsivedziot elektra po to priduot incpekcijai tada galiu svajot jau apie elektra O priduot energetikos incpekcijai as galiu vos viska isivedziojus elektra ir tada eit i vst, ar tik tada kai pridavinesiu nama? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lingė @ 2010 09 16, 20:49)
Kas daretes Kaune ar aplink  namo vidaus elektros projekta? Kiek mokejot? Ka galetumet parekomenduoti projektui parengti?

sendien isemiau technines salygas ir dabar visa diena internete mirgstu  doh.gif  man cia taip painu .Kaip suprantu dabar reik išsimt plana po to išsivedziot elektra po to priduot incpekcijai tada galiu svajot jau apie elektra O priduot energetikos incpekcijai as galiu vos viska isivedziojus elektra ir tada eit i vst, ar tik tada kai pridavinesiu nama? g.gif  ax.gif

Nusukite sau smegenu.
Ieskokite atestuota elektrika ar firma. Issakykite jam kur ir ka kiekvienoje namo patalpoje jus norite, o toliau jau bus jo problemos- jis ir darbus atliks, ir projekteli nubraižys ir energetikos inspekcijai priduos.
Priduoti vidaus elektra galesite, kai bus visi sviestuvai, jungikliai rozetes ir t.t. sustatyti, ir nebutinai pries priduodant nama.
Tik nelabai supratau kokias technines saligas jus isemet? Nebent kalaba eitu apie lauko el. tinklus.
Atsakyti
QUOTE(Nr1 @ 2010 09 18, 21:13)
Nusukite sau smegenu.
Ieskokite atestuota  elektrika ar firma. Issakykite jam kur ir ka kiekvienoje namo patalpoje jus norite, o toliau jau bus jo problemos- jis ir darbus atliks, ir projekteli nubraižys ir energetikos inspekcijai priduos.
Priduoti vidaus elektra galesite, kai bus visi sviestuvai, jungikliai rozetes ir t.t. sustatyti, ir nebutinai pries priduodant nama.
Tik nelabai supratau kokias technines saligas jus isemet? Nebent kalaba eitu apie lauko el. tinklus.

o gal kas gali kontaktus etestuoto elektriko man i az ax.gif man reik Kauno raj.

Atsakyti
QUOTE(lingė @ 2010 09 19, 07:41)
o gal kas gali kontaktus etestuoto elektriko man i az  ax.gif man reik Kauno raj.

Pazistamu elektriku Kaune ne turiu, gal kas ir atsilieps arba pabandykite ieskoti cia:

http://www.skelbiu.l...s-instaliacija/
Atsakyti
Sveiki,
kiek kainuoja rozetes ir jungiklio istatymas i gatava paruosta dezute? ir kiek kainuoja paciu dezuciu pastatytas atskirai?
Atsakyti
QUOTE(giintariuke @ 2010 09 20, 09:43)
Sveiki,
kiek kainuoja rozetes ir jungiklio istatymas i gatava paruosta dezute? ir kiek kainuoja  paciu dezuciu pastatytas atskirai?

Kainos apitiksliai tokios:
jungiklio, rozetes ir pan. pastatymas i esama dezute- 5Lt.
skyles dezutei isgrezimas blokeliose ir iv. plytose, bet ne monolite taip pat- 5Lt. Del dežutes itinkavimo jau su tinkuotoju kalbama, kiek zinau jie apie 2Lt uz dezute ima.
Kaikurie elektrikai, bet nevisi taipat juos itinkuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nr1: 20 rugsėjo 2010 - 13:22
QUOTE(Nr1 @ 2010 09 20, 14:20)
Kainos apitiksliai tokios:
jungiklio, rozetes ir pan. pastatymas i esama dezute- 5Lt.
skyles dezutei isgrezimas blokeliose ir iv. plytose, bet ne monolite taip pat- 5Lt. Del dežutes itinkavimo jau su tinkuotoju kalbama, kiek zinau jie apie 2Lt uz dezute ima.
Kaikurie elektrikai, bet nevisi taipat juos itinkuoja.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki užsiminejų elektrą daugiau info...http://www.anticicon.com/elektro/indexlt.htm
Atsakyti
sakykit, kokios firmos reiktų žiūrėti jungiklius, rozetes, kokios geriausi, ką manot apie Siemens g.gif
Atsakyti