Įkraunama...
Įkraunama...

Elektros išvedžiojimas

QUOTE(zakre @ 2010 08 02, 14:35)
ponas pauliau jusu zinios visai niekam tike jei ka tai cyky 5*6 laiko netgi 18 kW iki 200kv2 namui per akis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Taip mano zinios yra visai niekam tike..kai sutiksit mane gatvej taip man ir pasakykit.. biggrin.gif
Ar bent isivaizduojat kaip yra parenkami kabeliai?ko tai abejoju...

Galit prie mineto kabelio ir 100kW pajungt..tik klausimas kiek ilgai dziaugsites sviesa namuose.. biggrin.gif
bajeristai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pauliuss: 02 rugpjūčio 2010 - 15:53
jei kam reik rimto, greitai ir atsakingai dirbancio elektriko - namo instaliacijai, varzu matavimas ir kt. darbams, kreipkites per až, duosiu kontaktus:) Kas svarbiausia ir kaina nesikandzioja, o darbais likome patenkinti smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal galetumete patikslinti ka reiskia 12-15 lt uz taska. Ar tai tik darbu kaina ar tame yra priskaiciuota ir elektros laido bei dezuciu kaina. Ta prasme viskas be jungikliu ir rozeciu?

Dekoju,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaitovas: 04 rugpjūčio 2010 - 17:35
QUOTE(skaitovas @ 2010 08 04, 17:35)
Sveiki,

gal galetumete patikslinti ka reiskia 12-15 lt uz taska. Ar tai tik darbu kaina ar tame yra priskaiciuota ir elektros laido bei dezuciu kaina. Ta prasme viskas be jungikliu ir rozeciu?

Dekoju,

Zinoma, kad kaina tik darbo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Montis @ 2010 06 08, 17:10)
Kokio gamintojo automatinius išjungėjus, srovės nuotekio rėles patartumėt statyti?
Ka galite paskyti apie tokius automatus: http://www.b-a.lt/ka...-aut-jungikliai
"Shrack technik" berods Austrų įmonė... ieškau proto ribose nebrangių automatų ir rėlių. Patarkite jei žinot kur pirkti.

SCHRACK - irgi vieni rimtesnių gamintojų...SIEMENS, ABB, MERLIN GERIN,GE ir MOELLER. Visa kita - daiktai panašūs į aparatūrą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oxen: 05 rugpjūčio 2010 - 11:27
QUOTE(Oxen @ 2010 08 05, 11:26)
SCHRACK - irgi vieni rimtesnių gamintojų...SIEMENS, ABB, MERLIN GERIN,GE ir MOELLER. Visa kita - daiktai panašūs į aparatūrą.

Hager pamiršai...
Atsakyti
"Legrand" visai geri
Atsakyti
Legrand = Merlin gerin...Hager kažkaip nebuvo dar pas mane laboratorijoj...
Atsakyti
QUOTE(Oxen @ 2010 08 05, 12:26)

Siaubas blink.gif
Mums tuoj reikes vedzioti elektra, oa as nieko nesuprantu, apie ka cia visur rasoma verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kad galit imesti kokia nuoroda kur galeciau rasti info - elektros isvedziojimas po grindimis, koks geriaus vamzdis laidas - gofruotas ar lygus?
aciu 4u.gif
Atsakyti
jungikliai statosi nuo apacios 90 cm, o kokiu atstumu dedasi rozetės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 08 26, 11:32)
jungikliai statosi nuo apacios 90 cm, o kokiu atstumu dedasi rozetės?  4u.gif

ne maziau 30, o del jungikliu tai as pvz pas save susidejau 110 nuo zemes, man atrode patogiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linasz: 26 rugpjūčio 2010 - 12:31