Įkraunama...
Įkraunama...

Elektros išvedžiojimas

QUOTE(*MONAMI* @ 2010 06 08, 09:55)
mums išdavė štai tokią pažymą ir sakė dabar kai išsivedžiosim po namą elektrą reikės išmatuoti tolimiausios rozetės varžą gal 

aciu labai labai smile.gif
Atsakyti
Kokio gamintojo automatinius išjungėjus, srovės nuotekio rėles patartumėt statyti?
Ka galite paskyti apie tokius automatus: http://www.b-a.lt/ka...-aut-jungikliai
"Shrack technik" berods Austrų įmonė... ieškau proto ribose nebrangių automatų ir rėlių. Patarkite jei žinot kur pirkti.
Atsakyti
sakykit jei vienoj vietoj rozetė iš 3 ar daugiau kištukų tai kiek skaitosi taškų g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 06 10, 18:33)
sakykit jei vienoj vietoj rozetė iš 3 ar daugiau kištukų tai kiek skaitosi taškų  g.gif

kai mano tevai statesi nama, cia peis kokius tris metus, tai jei trys kistukai tai jie ir tris taskus skaiciavo.... bet cia kazkoks apsurdas... mano nuomone! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 11, 07:32)
kai mano tevai statesi nama, cia peis kokius tris metus, tai jei trys kistukai tai jie ir tris taskus skaiciavo.... bet cia kazkoks apsurdas... mano nuomone!  doh.gif

Pries 3 metus, visos kainos buvo APSURDAS cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Montis @ 2010 06 08, 16:10)
Kokio gamintojo automatinius išjungėjus, srovės nuotekio rėles patartumėt statyti?
Ka galite paskyti apie tokius automatus: http://www.b-a.lt/ka...-aut-jungikliai
"Shrack technik" berods Austrų įmonė... ieškau proto ribose nebrangių automatų ir rėlių. Patarkite jei žinot kur pirkti.

ABB
Atsakyti
Is pigesniu, bet puikios kokybes tai General Electric arba Moeller automatai ir nuotekio reles.
Atsakyti
Skydelis rusyje g.gif jauciu nelabai patogu g.gif
Atsakyti
mums garaže pastate ax.gif
Atsakyti
Sveiki,gal žinot kiek maždaug kainuos išvedžiuoti elektrą viduje, namas 140 kv?vilniuje
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2010 06 19, 08:35)
Sveiki,gal žinot  kiek maždaug kainuos išvedžiuoti elektrą viduje, namas 140 kv?vilniuje

Paskaiciuokit kiek ten pas jus bus rozeciu, jungikliu..tasko kaina dabar apie 12-15Lt.
Atsakyti
ponas pauliau jusu zinios visai niekam tike jei ka tai cyky 5*6 laiko netgi 18 kW iki 200kv2 namui per akis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti