Įkraunama...
Įkraunama...

Elektros išvedžiojimas

QUOTE(Nr1 @ 2010 03 07, 14:39)
Nepykit, bet Jusu ikainiai vienodai dideli visuose miestose.
Kiek teko dometis kaina sviruoja nuo 10 iki 18Lt.
Bet uz 10Lt as nerizikuocau kviestis meistro, pigu- ne visada gerai, geriau ieskotis brangiau, bet su rekomendacijom.

Tai kokia reali kaina būtų Kaune g.gif
Atsakyti
mes pigiau pirkom O be to, yra skelbimų, kur mažesnės kainos nei jūsiškiam

O kur čia galima būtų pigiau rasti...gal tik turbūt neteisėtai įsigytų, gal galėtumet kontaktus į AZ? Ieškau dabar NYM-j kabelių ir kainos labai skiriasi pas skirtingus pardavėjus.
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2010 03 07, 22:11)
Tai kokia reali kaina būtų Kaune :hm

Paziurekit skelbiu.lt ar kitus skelbimu puslapius, kaikurie raso savo kainas, o kitiems galite ir paskambinti, rasite ir pigesniu ir brangesniu variantu.
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2010 03 05, 13:45)
mes pigiau pirkom  mirksiukas.gif O be to, yra skelbimų, kur mažesnės kainos nei jūsiškiam

neringata kur jus pirkote el.laidus ir kiek mokejote elektrikams? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
nedrįstu naują temą, čia greitai greitai man pasakykit smile.gif Gal kas turite dviejų tarifų elektrios sdkaitliuką? Antras tarifas eina naktį ir savaitgaliais, juk ir švenčių dienos į jį skaičiuojamos? Taigi šiandien (kovo 11) yra šventinė diena, tai kodėl mano skaitliukas suka pirmą- dieninį? ??
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 03 12, 02:44)
nedrįstu naują temą, čia greitai greitai man pasakykit smile.gif  Gal kas turite dviejų tarifų elektrios sdkaitliuką? Antras tarifas eina naktį ir savaitgaliais, juk ir švenčių dienos į jį skaičiuojamos? Taigi šiandien (kovo 11) yra šventinė diena, tai kodėl mano skaitliukas suka pirmą- dieninį? ??

ten tik darbo dienos ir poilsio. 5darbo, 2 savaitgalio ir diena /naktis. Jokio kalendoriaus ten nera schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas patarsite: namo įvadui (~60m.) ar galėčiau panaudoti aliuminio kabelį? Projekte numatytas varis 5x10, o man siulo dėti aliuminį 5x16. Galingumas numatytas 10kW. Max: 12kW.

Planuojama kabelį dėti į plast. vamzdį.
Ir gal kas turit parduoti laikiną skydelį? Na kur trifazė rozetė paprasta jungiasi, ir keletas paprastų.

Ač.
pasiūlymai į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Taip dėkite 5x16 AL kabelį ir neišlaidaukit ant vario...10 kW pilnai užtenka tokio kabelio, įvertas į vamzdį jis ilgai tarnaus, tik iš praktiškos pusės dar paklokit viršuj signalinę juosta 30 cm nuo žemės paviršiaus-bus garantija, kad nepasodinsit kokio medžio virš jo.
Atsakyti
Kabelis markes AXPK 5x16 tiktu pilnai.
Del ivadinio skydo, tai pvz. as jo nestaciau, nes as kabeli pajungiau i paprasta 36gr. potinkini el. skydeli, kurys jau liks pastoviam laikui, istaciau nuotekio rele, 3f ir 1f automatus, o salia skydelio ant sieno pritvirtinau 3f ir 1f rozetes. Po to sias rozetes panaudosiu kitur, pvz garaze. VEI prieme be problemu. Tai kam leisti pinigus skydui?
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 03 12, 09:04)
ten tik darbo dienos ir poilsio. 5darbo, 2 savaitgalio ir diena /naktis. Jokio kalendoriaus ten nera schmoll.gif

Bet tai visai nesamonė, negi tikrai, juk šventinės dienos skaitos kaip savaitgalis.. Na negi ikrai?, jau noris skambint kam..
Atsakyti
QUOTE(Nr1 @ 2010 03 12, 23:05)
Kabelis markes AXPK 5x16 tiktu pilnai.
Del ivadinio skydo, tai pvz. as jo nestaciau, nes as kabeli pajungiau i paprasta 36gr.  potinkini el. skydeli, kurys jau liks pastoviam laikui, istaciau nuotekio rele, 3f ir 1f automatus, o salia skydelio ant sieno pritvirtinau 3f ir 1f rozetes. Po to sias rozetes panaudosiu kitur, pvz garaze. VEI prieme be problemu. Tai kam leisti pinigus skydui?

Gal turit pamatyti kaip tai atrodo? Man "paprasta 36gr dkydelis" nieko kažkaip nesako....

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Su nuotraukom teks palaukti, nes ju dar nedariau.
O siaip skydelis- nieko ypatingo, ileistas i siena (potinkinis), ju yra ivairiausiu gamintoju ir didumo, pas mane 36grupiu, nes namas 2a ir nemazas, o 1a namui uztektu ir 24grupiu. Elektrikui, kuris atliks darbus klausimu neturetu kilti.
Papildyta:
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 03 13, 00:02)
Bet tai visai nesamonė, negi tikrai, juk šventinės dienos skaitos kaip savaitgalis.. Na negi ikrai?, jau noris skambint kam..

Tikra tiesa, kad skaitliukose kolkas kalendoriaus nera, ir jiems vienodai ar svente, ar darbo diena. :mmm
Ta jums patvirtins VST ir RST informacijoje, arba pasiskaitykit
http://www.elgama.eu...tai/skaitikliai
Atsakyti