QUOTE(naitas @ 2007 08 01, 18:01)
dėkui.
tai teisingai įtarinėjo mano vyras
o kiek tas "brangu" gali būti?
Dabar tai tas "kuolas" dar šiaip sau... Bet kai apsitvers tvora, sutvarkysim aplinką.. dieve dieve, šalia įvažiavimo, vartelių - toks baisuoklis... O svarbiausia, su metais ir tie projektai, ir darbai bei stulpai tik brangsta ir brangsta...
tai teisingai įtarinėjo mano vyras
o kiek tas "brangu" gali būti?
Dabar tai tas "kuolas" dar šiaip sau... Bet kai apsitvers tvora, sutvarkysim aplinką.. dieve dieve, šalia įvažiavimo, vartelių - toks baisuoklis... O svarbiausia, su metais ir tie projektai, ir darbai bei stulpai tik brangsta ir brangsta...
Naitas krepkitės į elektros tinklų techninį skyrių ten gausite visą informaciją, nes šiuo atveju darbai ir apmokėjimas vyktų per juos
Papildyta:
QUOTE(Vi_zija @ 2007 08 01, 19:52)
nu gerai, gal sodo bendrijoj, su tais stulpais kitaip, gal nereikės to projekto?, nes priklauso ne vst, atvarys elektrikai duosiu ant pagerintos buteleckos, vokeli , perkels ta stulpa kuris man dabar maiso vaizdeli ir viskas o. key,
Ne tik sodo bendrijoj, taisyklės bendros visur tik kaip minėjau perkeltas stulpas turi stovėti išilgai oro linijos ir to pačio savininko sklype tuomet nereikia projekto ir bet koks elektrikas darbų negalės atlikti, nes reikės suderinti su tinklais dėl atjungimo atliekant darbus.