Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių sandėliukas

galime padovanoti hauck 3ratu sportini vezima melynas su morkavu. trukumai: traukia i viena puse, suplyses langelio celofanas. isvaizda nebloga g.gif
Atsakyti
Dovanoju
L-XL (nuo kazko siek tiek nusidazes,patamsejo balta spalva)
user posted image

Dovanoju dzemperiukas M dydzio,tinka po namus.
user posted image

Dovanoju. 36 Dydis,kremines spalvytes megztukas.
user posted image

Dovanoju ESPRIT kelnytes,blizgios medziagytes,geros bukles 38 dydis.
user posted image
user posted image

Dovanoju Avent antspienis,su tryjomis didesnemis skylutemis.
user posted image

Dovanoju M dydzio,vyriska maikyte,labai geros bukles,blizgios medziagytes.
user posted image

Dovanoju kramtukas
user posted image

Dovanoju Lovi firmos gertuvele irgi be soskytes,tik su dangteliu,talpa 260 ml.
user posted image

Dovanoju,kamstukas su uzsukama dalimi nuo nuk buteliuko 150-ties ml
user posted image

Siunciu,jeigu apmokate siuntima smile.gif
Atsakyti
Gal atsirastu geru zmoniu kurie padovanotu sportinuka ar sketuka,5men.mergaitei,siuntimo islaidas apmoketume.rasykit i az.
Atsakyti
Dovanoju keletą daiktų, gal kam pravers
http://public.fotki....riux0/dovanoju/
Atsakyti
sveikos mamytes,vienai nepasiturinciai seimai labai reikia vaikstuku ir sportinio vezimelio,kadangi jie neturi galimybes paprasyti,prase manes gal as turiu,bet mano pacios mazyliui 7menesiai tai nelabai ka galiu padeti ,ju mazyliui berniukui 6 menesiai,tad jai galite jiems kuonors padeti bukite geros parasykite,as padedu seimoms kurios augina mazylius,atiduodu rubeliu,bet kadangi turiu pirma mazyli tai nelabai daug ka ir turiu nuo jo.Aciu visoms kurios atsilieps.Geros dienos mamytes;)
Atsakyti
cia neitema,bet vistiek ,gal kas noretu svieziu metu,galiu padovanot,as pati ziemai i saldikli uzsisaldau ir geliu visaziema pries miega kaip zviezias metas ir pirkt nereikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2011 07 07, 10:07)
cia neitema,bet vistiek ,gal kas noretu svieziu metu,galiu padovanot,as pati ziemai i saldikli uzsisaldau ir geliu visaziema pries miega kaip zviezias metas ir pirkt nereikia bigsmile.gif

na atsiprasau bet as ir ne i tema paklausiu jusu o kaip jas saldyti g.gif
Atsakyti
nuplaunu ir susidedu i indeli ar maiseli,issitraukiu atsiplesiu ir i puodeli,geriu labai skania,zalsvo atspalvio kvapnia arbatyte bigsmile.gif pasaka,o kvapas mmmm
pas mane dziovintu metu niekas negeria,o saldytas kaip uz medu,dar su metomis pamaisau i kitas arbatas ,vaistines kurios yra nelabai skanios,tada mazyle mano maloniau jas isgeria mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2011 07 07, 11:57)
nuplaunu ir susidedu i indeli ar maiseli,issitraukiu atsiplesiu ir i puodeli,geriu labai skania,zalsvo atspalvio kvapnia arbatyte  bigsmile.gif pasaka,o kvapas mmmm
pas mane dziovintu metu niekas negeria,o saldytas kaip uz medu,dar su metomis pamaisau i kitas arbatas ,vaistines kurios yra nelabai skanios,tada mazyle mano maloniau jas isgeria mirksiukas.gif

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evukas5 @ 2011 07 07, 22:57)

Tos kurios nesiojat leliukus, ar juos maitinat negerkit metu arbatos, jai pieno daug neturit. Metos stabdo laktacija. Isbandziau savo kailiu. 4u.gif

Bet mano mazoji daba su pasimegavimu metu arbata geria. Taigi jai dar turit atliekamu metu, mielai priglausciau. ax.gif Labai skanus virtinukai su varske ir metom, primena vakyste kaime. mirksiukas.gif
Atsakyti
vaje nezinojau blink.gif
okis ryt galesim susibegt,as centre gyvenu
Atsakyti
Jai kas turite nebereikalingu drabuzeliu berniukui nuo pusantru metu ir berniukui nuo 8 metu mielai priglaus mamyte, kuri augina siuos vaikucius. Aciu. Rasykit asmeniskai. Ji interneto neturi tai galim susitart ir mes, o jai noresit galesiu duoti jai jusu, ar jums jos tel. nr.
Atsakyti