Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių sandėliukas

sveikos,mamytes gal kurios turite atliekamu rubeliu ir avalynes musu gausiai seimynai,mergaites 7 ir 5 metuku,ir berniukui 6 metuku,mergaites nesioja nuo 116-128 ugio rubelius ir nesioja 29-31 dydi,o sunelis 122 ir 30 dydzio,mums kelnyciu labai reiktu.sirdingai dekoju kas mums pades,kiekvianai po sokolada. 4u.gif
Atsakyti
smile.gif sveikos merginos ir moterys,gal turetumet musu gausiai semynelei ko nors tinkamo,patiems maziausiems.7 ir 5 metuku mergaitems,nesioja nuo 116-126 ugio ir avalyne 29-31,bei berniukui ant 122 ugio,kelnyciu mums labai reiktu.galetume pasiimti s\iauliuose ar radviliskyje.sirdingai dekoju,jei siustumet apsimpkeciau siuntima.pazadu sokolada
Atsakyti
QUOTE(guale @ 2012 09 19, 20:01)
smile.gif sveikos merginos ir moterys,gal turetumet musu gausiai semynelei ko nors tinkamo,patiems maziausiems.7 ir 5 metuku mergaitems,nesioja nuo 116-126 ugio ir avalyne 29-31,bei berniukui ant 122 ugio,kelnyciu mums labai reiktu.galetume pasiimti s\iauliuose ar radviliskyje.sirdingai dekoju,jei siustumet apsimpkeciau siuntima.pazadu sokolada

gal musu rubeliai tiks?

bliuzkute 122-128 cm, yra demiu, bet nesuplysusi
tapkytes viduje 18 cm
user posted image

kelnes ugiui apie 134 cm, medvilne
user posted image

megztinis - tvarkingas, tik pamesta 1 sagute, ugiui 122 cm
balta bliuzkute - tvarkinga, ugiui 122-128 cm
user posted image

ugiui 128-134
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Regama: 21 rugsėjo 2012 - 10:41
laba diena viliausi vel jums parasyti prasyti pagalbos taip esu prasiusi pagalbos gavau rubu, zaislu,masto vaikams esu visiems zmonems kurie man padejo labai dekinga visam pasauliuj galiu isrekti kad yra geru ir supratingu zmoniu. man 24metai vyras dirba bet is jo algos galime tik pavalgyti turime du vaikus.pati uzaugau pas globejus nera kas man padetu. nezinau kur besikreipti viska isbandziau zinau kad jus labai geri zmones. isdrysau jums parasyti gal visdelto galetumet kaip nors padeti man ir mano vaikams gyvenu vienam bendrabucio kambary ir virtuve yra vaiku lova esu padejusi i kalidoriuka nes vietos nera labai noreciau vaikam is virtuves padaryti kambareli kad vaikai turetu stala pradejojo eiti i paruosemaja mokyklele vaikams negaliu pasiulyti net savo kambariuka kad turetu sita. bendrabuti nusipirkau is naslaiciu iseitines pasalpos. nuo mazo atlyginimo vyro mes net uz buta esame namazai skoloje nezinau nuo ko pradeti kabintis i gyvenima tiesiog negaliu per daug sunku idesiu keles namu nuotraukas kur tikrai reikia remonto langai medinei saltis eina bet uzsikamsau gal kada bus geriau ir galesiu pati juos pasikeisti svarbiause bent siek tiek isiremontuoti ir laseli skola sumazinti maldauju jusu is visos sirdies gal galite padeti ar patarti kur kreitis labai dekoju jei jus perskaitete ir suprantate mane labai jauksiu atsakymo. ten nuotraukuose kur matosi laidai padeta dviaukste lova ten butu gerai maza virtuvele o kur virtuve vaikam padaryti kad galetu normalei gyventi nesupykit kad sutrugdziau mano numeris 862915370
Atsakyti
QUOTE(neringa_lt @ 2012 09 06, 14:25)
nu nzn nzn  g.gif

bl patio zinai kad gyvenam is 600lt 4 asmenys ir ko ce bl komentuoji ko ce isvis kisiesi ne i sava reikalus nustok sekiot viena kart forume
Papildyta:
QUOTE(vvaaiidduuzee @ 2012 09 19, 10:38)
tai gal kudikis nepataisomai sulauze? lotuliukas.gif
oi atsiprasau taip ziauriai nenorejau,bet taip parasyta kad suluzo kudikio lovele ax.gif

dukra 5 metu isiropste i ja ir suluzo.. bl koks jusu reikalas, kaip ikast atsiranda piktu zmoniu
Atsakyti
QUOTE(iris_25 @ 2012 09 23, 16:57)
bl patio zinai kad gyvenam is 600lt 4 asmenys ir ko ce bl komentuoji ko ce isvis kisiesi ne i sava reikalus nustok sekiot viena kart forume
Papildyta:

nu nejuokink gerai
Papildyta:
gal kam reikia atiduodu keleta sunaus isaugtu drabuzeliu ir kuprine cars 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringa_lt: 23 rugsėjo 2012 - 17:40
[/quote]

o kokiam amziui rubeliai? 4u.gif
Atsakyti
[quote=aukse555,2012 09 24, 08:04]
[/quote]

o kokiam amziui rubeliai? 4u.gif
[/quote]
sveika,gal turite sakete berniukui rubeliu ir kuprine,neliksiu skolinga.
Atsakyti
Sveikos!

Dovanoju nėštukinius rūbus:
user posted image

user posted image

user posted imageuser posted image
user posted image
Čia daugiau rūbų ir jų foto:
http://public.fotki....0082.html#media

Atleiskit, bet dėl laiko stokos - neišlyginau 4u.gif Rūbai L dydžio, geros kokybės, nesuplyšę ir švarūs, tik nelyginti doh.gif

O čia šiaip gal kam reikėtų puspalčiuko - S/M dydis:
user posted image
user posted image

Ir dar turiu be galo daug rūbelių ir keletą porų batukų mažai mergytei - 0-2 m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skacas2004: 26 rugsėjo 2012 - 17:37
QUOTE(iris_25 @ 2012 09 23, 16:57)
dukra 5 metu isiropste i ja ir suluzo.. bl koks jusu reikalas, kaip ikast atsiranda piktu zmoniu

Nuo jūsų skliste sklinda tokia nuostabi aura ir inteligencija, kad, manau, mamos tiesiog nekantrauja Jums perleisti kuo daugiau lovyčių wub.gif
Atsakyti
gal kas turit nebenesiojamu treninginiu kelniu berniukui 104? reikia po kambarius o devetu rubu parduotuvese tokiu dydziu nerandu. paimtume ir kitokius tokio dydzio rubelius. uz treningines kelnes galim primoket iki 5lt uz vnt.
Atsakyti
Is UK pirkta nuostabi Old Navy striukytė - paltukas žiemai/rudeniui. Labai gražios spalvos, šilta. Labai puikiai nešiojasi, minkšta, geros kokybės.

Yra nežymus defektas - parodytas nuotraukose. Jis į akis vilkint striukę nekrinta.

Gobtuvas su kailiuku nusisega.

Dydis M. Tinka M/L. Nešiojančioms S dydį būtų didoka.
Nešiojau būdama nėščia. Tiktų ir pilvūziukėms. Yra dirželis.

Kaina 125 lt. Šiauliai (siunčiu pirkėjo sąskaita)

user posted image
user posted image
user posted image - defektas maža skylutė prie kišenės
user posted image
user posted image
Atsakyti