QUOTE(irmulia @ 2008 12 18, 13:45)
Na ir užsiaugink
- sutaupysi vietos ant stalo, ir toks, regis nuobodokas patiekalas kaip mandarinai, kuris dažnai nutrenkiamas su visu plačiu vaisių indu kur nors ant kėdės ar sekcijos, kai ant stalo pritrūksta vietos "rimtesniems" patiekalams, tačiau be kurio kalėdos sunkiai įsivaizduojamos, bus stalo puošmena
ir gausis beveik kaip dviaukštės sausaininės (šiuo atveju vaisinės) efektas
- - vienas aukštas -mandarinų galva, o ant vazonėlio viršaus galima dėti, pvz, kokius riešutus, jei kas juos valgo per kalėdas, arba šližikus, o jei ne- tai dėl kvapo kokių prieskonių -muskatų, gvazdikėlių ar cinamono lazdelių...
O gi dar galima pasmaigstyti kokių gvazdikėlių į pačius mandarinus- į tą medelį, ta prasme, kaip tai daroma su apelsinais, papuošti kambariui- tik čia bus ir valgoma, ir aromatinga ir gražu. Tik vat man kyla abejonių ar ilgiau nesuvalgius to medelio, koks pelėsis neįsimes per tas skylutes, kur perdurta smeigtukų
Aš jau pasidariau kotą gipse, vazone- ir putplasčio galvą- žodžiu karkasą jau turiu
Kotas buvo toks iš plono bambuko-toks plonas kaip storiausias virbalas- tai įdomiai turėtų atrodyti, tikiuosi atlaikys sunkią galvą...