QUOTE(Leimar @ 2011 12 24, 14:51)
O patiekalų, tradiciškai 12, bet po nedaug, kad nei persivalgyti, nei išmesti reikėtų...
Būtent. Po nedaug. Jei kepu pyragėlius - tai tik po 1 kiekvienam. Jei silkė - mažas indelis. O pas mus šiemet buvo:
1. plotkelė
2. duona
3. barščiai su ausytėmis (džiovintų baravykų įdaras)
4. silkė su morkomis
5. silkė su obuoliais, cinamonu ir gr. riešutais
6. kepta jūrų lydeka
7. burokėlių mišrainė
8. marinuoti grybukai su keptais svogūnais
9. pyragėliai su grybais
10. pyragėliai su obuoliene
11. aguonpienis + kūčiukai
12. kanapynė (pirmą kart išbandžiau receptą radusi SM
)
13. šaldytų mano rinktų uogų kisielius (prisiminimai apie vasarą
)))
14. mandarinai
15. bananai
16. graikiški riešutai
17. medus
18. džiovintos spanguolės
Peeeeeer daug