QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 12 22, 22:00)
Bulvių košė kažkaip gerai sulipina, atpjovus virtinuką, tie grybai neišbėga. Na tame įdare grybų tikrai daug, bulvės skonio neužgožia, mes dažniausiai naudojame džiovintus, jie aromatingesni. Šiaip tai čia mūsų šeimos tradicinis toks receptas. Pabandykit ir su bulvių koše kelis išsivirti, galėsit palyginti. Skanaus
Jau padaryti su baravykais, man būtų gaila gadinti baravykus su bulvėm, tai taip pat mūsų šeimos receptas.
QUOTE(Simlora @ 2010 12 22, 23:12)
Išdarinėju silkę, pasidarau iš jos filė, pakepinu keptuvėje, pasmulkinu ir ataušinu. Supjaustau svogūną kubeliais. Iš anksto užsivirinu vandenį ir ataušinu. Kai ataušta silkė sudedu ją su svogūnais į puodą, įpilu acto, įberiu druskos ir maltų pipirų pagal skonį. Ir valgome su lupenom virtom karštom bulvėm
Panašiai darau, tik dedu citrinos rūgštelę ir vandenį dar karštą užpilu ant svogūnų.
QUOTE(micefee @ 2010 12 23, 00:35)
O silkę kepinate sausai? Kiek suprantu, svogūnai nevirti gaunasi? MB mama per Kūčias ją daro, tai šiemet kadangi ne pas mamą švęs, užsigeidė cibulinės.
Aš pilu karštą vandenį ant svogūnų, jie šiek tiek suminkštėja.