Noreciau ir as ta driclor pabandyt...bet kai susimastau tai jau geriau slapiai pabut nei paskui su augliu krutineje siaip ar taip tai chemija ir nuodingos medziagos
O is kokiu silpnesniu ka rekomenduotumet? girdejau kazkokie vichy neblogi?
O man padėjo toks mineralinių druskų akmenukas "THAI". Dingo bjaurus prakaito kvapas,ir pati daug geriau jaučiuosi. Jis visiškai prakaitavimo nepanaikina,jis daugiau kvapą naikina,bet man tai liuks priemonė
QUOTE(myliu``tave @ 2008 04 28, 12:47)
O man padėjo toks mineralinių druskų akmenukas "THAI". Dingo bjaurus prakaito kvapas,ir pati daug geriau jaučiuosi. Jis visiškai prakaitavimo nepanaikina,jis daugiau kvapą naikina,bet man tai liuks priemonė
Man tai jis nieko nepadėjo
QUOTE(Ferrari @ 2008 04 28, 13:30)
Na čia kiekvienam atskirai,mano draugei jis irgi nepatiko,tai aš iš jos nusipirkau ir jis man labai liuks
isbandziau daug ivairiausiu priemoniu... niekas nepadejo, ir vargau su tuo labai dideliu prakaitu daugiau nei keturis metus... kol viena diena cia nepasiskaiciau ir nenusipirkau DRICLOR ... dabar tiesiog dziaugiuos gyvenimu ir neturiu tu "slapiu" rupesciu... as visom keturiom uz DRICLOR! aciu tau Jurate.
QUOTE(Ferrari @ 2008 04 28, 11:30)
nu man jis irgi jokio poveikio jau tada geriau bet koks lady speed stick ar ka as zinau bet kas...
QUOTE(Mayte @ 2008 04 27, 22:29)
Noreciau ir as ta driclor pabandyt...bet kai susimastau tai jau geriau slapiai pabut nei paskui su augliu krutineje siaip ar taip tai chemija ir nuodingos medziagos
siaip cia apie visus dezodorantus kalbama, kad sukelia vezi, o ne butent apie konkretu
QUOTE(vesela @ 2008 04 28, 15:27)
isbandziau daug ivairiausiu priemoniu... niekas nepadejo, ir vargau su tuo labai dideliu prakaitu daugiau nei keturis metus... kol viena diena cia nepasiskaiciau ir nenusipirkau DRICLOR ... dabar tiesiog dziaugiuos gyvenimu ir neturiu tu "slapiu" rupesciu... as visom keturiom uz DRICLOR! aciu tau Jurate.
QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 28, 15:57)
sveikos
juk ne tame esme, kad ryt neprisiduodam, nes minusas, kiek kartu esan raudonavusios tiesiog pora mergaiciu pasiule atidet, persokt ta prisidavima ir tiek. kodel gi ne? neieskom problemu, kur ju nera
juk ne tame esme, kad ryt neprisiduodam, nes minusas, kiek kartu esan raudonavusios tiesiog pora mergaiciu pasiule atidet, persokt ta prisidavima ir tiek. kodel gi ne? neieskom problemu, kur ju nera
na, taip. gal ir yra jame chemijos. bet kai pagalvoji, kad siais laikais, tai turbut nebera ne vieno naturalaus produkto - vaisiai is pardes pirkti pirkti velniai zino kuo, kad blizga kaip vaskiniai ir nenuplausi jau ju tai gerai
kad ir savame sode kazka auginant - zeme vitiek tresiama, oras uzterstas ir t.t.
tai nusprendziau - kaip jau bus taip naudosiu Driclor juolab kad man dabar uztenka patepti karta per kokius 3-4 menesius ir ramu tai gal labai daug nepakenksiu sau
QUOTE(kaunute @ 2008 04 27, 22:04)
merginos, siandien teko isbandyt pirma diena DRICLOR'a, esu be proto patenkinta, daug darbuotis siandien teko, o balyciu ne laso jei jau man padejo, nezinau kam galetu nepadet, nes kompleksas jau buvo del sio dalyko
sveikos merginos as irgi noreciau nusipirkti ta DRICLOR"a gal kuri platina parasykit i az
QUOTE(davile @ 2008 04 28, 16:57)
dabar uztenka patepti karta per kokius 3-4 menesius ir ramu tai gal labai daug nepakenksiu sau
man tai baisiai taip skamba, patepti kartą ir būt ramiai 3-4 mėnesius. Šiaip tai žmogus turi prakaituoti, o čia tiek laiko ramu... tai man jau nenormalu, negalima taip dirbtinai prieš organizmą "eiti" aš manau. Kurios mažiau prakaituojat, o gal padės ir toms,kurios daugiau - nusipirkau ajurvedinį muilą (parduoda maximose, rimi) ant jo parašyta, jog padeda ir prakaituojant, tai nusiprausiu pažastis juo (truputį dar palaikau prieš nuplaunant) ir paskui pasitepu įprastai priemone nuo prakaitavimo, ir akivaizdu - jis tikrai sulaiko, nes turiu niekam tikusį nivea nuo prakaito, tai jau ruošiausi mesti, galvoju pabandysiu su muilu. Tai specialiai bandžiau su muilu ir be muilo ir skirtumas yra
QUOTE(vesela @ 2008 04 28, 15:27)
ACIU
Jurate