Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

Noreciau ir as ta driclor pabandyt...bet kai susimastau tai jau geriau slapiai pabut nei paskui su augliu krutineje unsure.gif siaip ar taip tai chemija ir nuodingos medziagos doh.gif unsure.gif
O is kokiu silpnesniu ka rekomenduotumet? girdejau kazkokie vichy neblogi? ax.gif
Atsakyti
O man padėjo toks mineralinių druskų akmenukas "THAI". Dingo bjaurus prakaito kvapas,ir pati daug geriau jaučiuosi. Jis visiškai prakaitavimo nepanaikina,jis daugiau kvapą naikina,bet man tai liuks priemonė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu``tave @ 2008 04 28, 12:47)
O man padėjo toks mineralinių druskų akmenukas "THAI". Dingo bjaurus prakaito kvapas,ir pati daug geriau jaučiuosi. Jis visiškai prakaitavimo nepanaikina,jis daugiau kvapą naikina,bet man tai liuks priemonė  thumbup.gif

Man tai jis nieko nepadėjo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 04 28, 13:30)
Man tai jis nieko nepadėjo  schmoll.gif

Na čia kiekvienam atskirai,mano draugei jis irgi nepatiko,tai aš iš jos nusipirkau ir jis man labai liuks bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliu``tave: 28 balandžio 2008 - 12:35
isbandziau daug ivairiausiu priemoniu... niekas nepadejo, ir vargau su tuo labai dideliu prakaitu daugiau nei keturis metus... kol viena diena cia nepasiskaiciau ir nenusipirkau DRICLOR ... dabar tiesiog dziaugiuos gyvenimu ir neturiu tu "slapiu" rupesciu... biggrin.gif tongue.gif as visom keturiom uz DRICLOR! aciu tau Jurate. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 04 28, 11:30)
Man tai jis nieko nepadėjo  schmoll.gif

nu man jis irgi jokio poveikio jau tada geriau bet koks lady speed stick ar ka as zinau bet kas...
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2008 04 27, 22:29)
Noreciau ir as ta driclor pabandyt...bet kai susimastau tai jau geriau slapiai pabut nei paskui su augliu krutineje  unsure.gif  siaip ar taip tai chemija ir nuodingos medziagos  doh.gif  unsure.gif
O is kokiu silpnesniu ka rekomenduotumet? girdejau kazkokie vichy neblogi?  ax.gif

siaip cia apie visus dezodorantus kalbama, kad sukelia vezi, o ne butent apie konkretu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2008 04 28, 15:27)
isbandziau daug ivairiausiu priemoniu... niekas nepadejo, ir vargau su tuo labai dideliu prakaitu daugiau nei keturis metus... kol viena diena cia nepasiskaiciau ir nenusipirkau DRICLOR ... dabar tiesiog dziaugiuos gyvenimu ir neturiu tu "slapiu" rupesciu...  biggrin.gif  tongue.gif  as visom keturiom uz DRICLOR! aciu tau Jurate.  4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 28, 15:57)
sveikos
juk ne tame esme, kad ryt neprisiduodam, nes minusas, kiek kartu esan raudonavusios g.gif  tiesiog pora mergaiciu pasiule atidet, persokt ta prisidavima ir tiek. kodel gi ne? neieskom problemu, kur ju nera bigsmile.gif

na, taip. gal ir yra jame chemijos. bet kai pagalvoji, kad siais laikais, tai turbut nebera ne vieno naturalaus produkto - vaisiai is pardes pirkti pirkti velniai zino kuo, kad blizga kaip vaskiniai unsure.gif ir nenuplausi jau ju tai gerai doh.gif
kad ir savame sode kazka auginant - zeme vitiek tresiama, oras uzterstas ir t.t.

tai nusprendziau - kaip jau bus taip doh.gif naudosiu Driclor biggrin.gif juolab kad man dabar uztenka patepti karta per kokius 3-4 menesius ir ramu cool.gif tai gal labai daug nepakenksiu sau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunute @ 2008 04 27, 22:04)
merginos, siandien teko isbandyt pirma diena DRICLOR'a, esu be proto patenkinta, daug darbuotis siandien teko, o balyciu ne laso  thumbup.gif  jei jau man padejo, nezinau kam galetu nepadet, nes kompleksas jau buvo del sio dalyko  ax.gif

4u.gif sveikos merginos as irgi noreciau nusipirkti ta DRICLOR"a gal kuri platina ax.gif parasykit i az
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doovka: 29 balandžio 2008 - 12:21
QUOTE(davile @ 2008 04 28, 16:57)
dabar uztenka patepti karta per kokius 3-4 menesius ir ramu  cool.gif  tai gal labai daug nepakenksiu sau ax.gif

man tai baisiai taip skamba, patepti kartą ir būt ramiai 3-4 mėnesius. Šiaip tai žmogus turi prakaituoti, o čia tiek laiko ramu... tai man jau nenormalu, negalima taip dirbtinai prieš organizmą "eiti" aš manau. Kurios mažiau prakaituojat, o gal padės ir toms,kurios daugiau - nusipirkau ajurvedinį muilą (parduoda maximose, rimi) user posted image ant jo parašyta, jog padeda ir prakaituojant, tai nusiprausiu pažastis juo (truputį dar palaikau prieš nuplaunant) ir paskui pasitepu įprastai priemone nuo prakaitavimo, ir akivaizdu - jis tikrai sulaiko, nes turiu niekam tikusį nivea nuo prakaito, tai jau ruošiausi mesti, galvoju pabandysiu su muilu. Tai specialiai bandžiau su muilu ir be muilo ir skirtumas yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MiKaSe: 29 balandžio 2008 - 13:39
QUOTE(vesela @ 2008 04 28, 15:27)
isbandziau daug ivairiausiu priemoniu... niekas nepadejo, ir vargau su tuo labai dideliu prakaitu daugiau nei keturis metus... kol viena diena cia nepasiskaiciau ir nenusipirkau DRICLOR ... dabar tiesiog dziaugiuos gyvenimu ir neturiu tu "slapiu" rupesciu...  biggrin.gif  tongue.gif  as visom keturiom uz DRICLOR! aciu tau Jurate.  4u.gif

ACIU biggrin.gif blush2.gif ax.gif
Jurate
Atsakyti