Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

Zinokit isbandziau ir as ta Driclora, jau antra diena pazastys sausuteles, kolkas tai geriausias mano pirkinys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deimushka @ 2008 04 22, 14:51)
Zinokit isbandziau ir as ta Driclora, jau antra diena pazastys sausuteles, kolkas tai geriausias mano pirkinys  thumbup.gif

noreciau ir ji isbandyt, nes nezinau kas begaletu padet, jei kvapo atrodo nera jau nuo kokio, bet demes nedingsta schmoll.gif kokia jo kaina butu?
Atsakyti
QUOTE(kaunute @ 2008 04 22, 15:26)
noreciau ir ji isbandyt, nes nezinau kas begaletu padet, jei kvapo atrodo nera jau nuo kokio, bet demes nedingsta  schmoll.gif  kokia jo kaina butu?

apie 50 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirkciau driclor'a ,Vilniuje,rasyti i az 4u.gif
Atsakyti
o man hidro fugal payinka. nes nesitiekjau naivaiia, jog nustosiu prakaituot 4u.gif gal ir prakaituoju, bet nebera baimes rankas aukstyn pakelt. nebera balu pazastyse blush2.gif
Atsakyti
Pirkciau driclor'a Kaune 4u.gif
Atsakyti
itariu tas driclor siaubingai kenksmingas m? doh.gif unsure.gif jau ir taip pasiskaiciau kad mokslininkai sako jog nuo paprastu dezodorantu augliai buna krutinej o tas driclor g.gif negirdejusios jokiu pasekmiu po ju naudojimo?
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2008 04 26, 21:40)
itariu tas driclor siaubingai kenksmingas m? doh.gif  unsure.gif  jau ir taip pasiskaiciau kad mokslininkai sako jog nuo paprastu dezodorantu augliai buna krutinej o tas driclor  g.gif  negirdejusios jokiu pasekmiu po ju naudojimo?

kol kas naudoju apie pora metu ir dar nieko nepastebejau, kaip sakant nezinom nuo ko tunkam taip ir cia manau, bet dziaugsmas neispasakytas kai nereikia bijot pakelt ranku kad busi isvarvejus...
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2008 04 26, 22:40)
itariu tas driclor siaubingai kenksmingas m? doh.gif  unsure.gif  jau ir taip pasiskaiciau kad mokslininkai sako jog nuo paprastu dezodorantu augliai buna krutinej o tas driclor  g.gif  negirdejusios jokiu pasekmiu po ju naudojimo?

Na taip, jo sudėtyje daug aliuminio (kaip ir kituose tokios paskirties produktuose) ir yra tikimybė, kad vėžio rizika smarkiai padidėja.
Pati naudoju driclor - kol kas nieko kito tinkamesnio sau neradau. Kiek skaičiau, botulino injekcijos taip pat neblogai kenksmingos gali būti.
Nežinau, palyginus, kaip pasikeitė mano gyvenimo kokybė po to, kai pradėjau naudoti driclor (nebėra nuolatinės įtampos esant su žmonėmis, galiu laisvai judėti, rengtis ką noriu ir t.t), manau, kad tą riziką galiu prisiimti. Bent kol nieko geresnio nerasta.
Atsakyti
QUOTE(aplsncks @ 2008 04 27, 11:46)
Na taip, jo sudėtyje daug aliuminio (kaip ir kituose tokios paskirties produktuose) ir yra tikimybė, kad vėžio rizika smarkiai padidėja.
Pati naudoju driclor - kol kas nieko kito tinkamesnio sau neradau. Kiek skaičiau, botulino injekcijos taip pat neblogai kenksmingos gali būti.
Nežinau, palyginus, kaip pasikeitė mano gyvenimo kokybė po to, kai pradėjau naudoti driclor (nebėra nuolatinės įtampos esant su žmonėmis, galiu laisvai judėti, rengtis ką noriu ir t.t), manau, kad tą riziką galiu prisiimti. Bent kol nieko geresnio nerasta.

ziuriu visu naudojanciu vieninga nuomone, kad veikti veikia - padeda o kaip bus paskui ziuresim smile.gif
Atsakyti
merginos, siandien teko isbandyt pirma diena DRICLOR'a, esu be proto patenkinta, daug darbuotis siandien teko, o balyciu ne laso thumbup.gif jei jau man padejo, nezinau kam galetu nepadet, nes kompleksas jau buvo del sio dalyko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaunute: 27 balandžio 2008 - 21:09
QUOTE(kaunute @ 2008 04 27, 22:04)
merginos, siandien teko isbandyt pirma diena DRICLOR'a, esu be proto patenkinta, daug darbavaus, o balyciu ne laso  thumbup.gif  jei jau man padejo, nezinau kam galetu nepadet, nes kompleksas jau buvo del sio dalyko  ax.gif

As irgi noreciau nusipirkt vilniuje, gal yra cia platintoju? Parasykit i AZ, lauksiu.
Atsakyti