Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

QUOTE(claraave @ 2008 04 15, 22:32)
Niu as zinokit nusipirkau uzvakar toki krema CLIVEn, jis kaip dezodorantas irgi stabdo prakaitavima, ji viena karta per savaite reikai tepti, niu ka as galiu pasakyt, net iprastinio dezodoranto praktiskai nereikia  thumbup.gif
Gal kuri irgi ji naudojo?

kur jo yra pirkt?kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Kaciuke @ 2008 04 16, 16:17)

As pirkau Vilniuje, prie lukiskiu aikstes esancioj isparduotuveje (uzkrito pavadinimas g.gif ), o kainavo tai nedaug-7 litus.
Papildyta:
QUOTE(Kaciuke @ 2008 04 16, 16:17)

Va,atsiminiau , aistruole clap.gif
Atsakyti
Geras thumbup.gif kazin klp yra tokio pirkt... g.gif
Atsakyti
vakar kaip tik buvau aistruolėje, bet nemačiau to cliven, kurioj vietoj jis ten guli? Šiaip man cliven priemonės patinka visai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganos_shluota @ 2008 04 19, 14:57)
vakar kaip tik buvau aistruolėje, bet nemačiau to cliven, kurioj vietoj jis ten guli? Šiaip man cliven priemonės patinka visai smile.gif

Tai gal ir kitur buna kur pirkt.. reikes paieskot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(claraave @ 2008 04 13, 16:09)
Sveikos!
susidomejau situ dalykeliu Driclor, tik nieko apie ji nezinau...gal kuri mamyte platina si dalykeli  galetu i az placiau parasyti? 4u.gif

Toki pat poveiki turi ir Certain Dry 4u.gif Labai superinis dalykelis 4u.gif Tik reikia ji uzsisakyt rolleyes.gif Pasitepi,ir neprakaituoji savaite thumbup.gif
Atsakyti
pirkciau Diclor arba Odorex, arba ta Certain Dry, Vilniuje.
Laukiu pasiulymu i AZ
Atsakyti
QUOTE(bebebe @ 2008 04 19, 18:15)
Toki pat poveiki turi ir Certain Dry 4u.gif Labai superinis dalykelis 4u.gif Tik reikia ji uzsisakyt rolleyes.gif Pasitepi,ir neprakaituoji savaite thumbup.gif

Certain Dri labai gera priemone,tikrai veiksimna kovojant su prakaitavimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(claraave @ 2008 04 15, 22:32)
Niu as zinokit nusipirkau uzvakar toki krema CLIVEn, jis kaip dezodorantas irgi stabdo prakaitavima, ji viena karta per savaite reikai tepti, niu ka as galiu pasakyt, net iprastinio dezodoranto praktiskai nereikia  thumbup.gif
Gal kuri irgi ji naudojo?

kazkada as ir ji turejau, neblogas daikciukas ax.gif bet visiskai man nepadejo verysad.gif nors mamai jis nepakeiciamas, cia dar manau priklauso nuo to, ar labai didelis prakaitavimas kankina ar nelabai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 20 balandžio 2008 - 00:24
As kai i mokykla eidavau,tai ziauriai prakaituodavau. Cia matyt psichologines priezastys buvo, bo mokytojai stresa keldavo. Atsimenu, kad taip manedavedes sitas dalykas buvo,kad kazkokia slykscia arbata gerdavau, rubus virsutinius isvis po vieno uzsidejimo skalbdavau, bet nieks nepadavo. Padejo kazkiek tas driclor, bet po to pradejo bert nuo jo. Pabaigiau mokykla, baigesi visokios stresines situacijos ir viskas susitvarke. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~FSCG~ @ 2008 04 19, 23:48)
As kai i mokykla eidavau,tai ziauriai prakaituodavau. Cia matyt psichologines priezastys buvo, bo mokytojai stresa keldavo. Atsimenu, kad taip manedavedes sitas dalykas buvo,kad kazkokia slykscia arbata gerdavau, rubus virsutinius isvis po vieno uzsidejimo skalbdavau, bet nieks nepadavo. Padejo kazkiek tas driclor, bet po to pradejo bert nuo jo. Pabaigiau mokykla, baigesi visokios stresines situacijos ir viskas susitvarke.  smile.gif

o va sitas issigydimo budas gal pades visoms mums smile.gif NESISTRESUOT nes kazkiek irgi prie prakaitavimo prisideda...
Atsakyti
QUOTE(raganos_shluota @ 2008 04 19, 15:57)

Hm, kaip cia paaiskint g.gif jis toj antroj salytej, kai uzeini, iskart po desine, tose lentynelese, pradzioj, kazkurioj vidurinej lentynoj, toks baltas su zydru pakelis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2008 04 20, 02:23)
kazkada as ir ji turejau, neblogas daikciukas ax.gif bet visiskai man nepadejo verysad.gif  nors mamai jis nepakeiciamas, cia dar manau priklauso nuo to, ar labai didelis prakaitavimas kankina ar nelabai...

Niu gal priklauso nuo prakaitavimo, man tai ziaurus jis nera, bet erzint jau buvo pradejes, nes iprastinis mano dezodorantas Nivea jau buvo per silpnas, o dabar vel gerai ax.gif
Atsakyti