jei niekas vln neisigysit iki menesio pabaigos tai tada kreipkites bus pristatymas vln balandzio pabaigoj
QUOTE(doovka @ 2008 04 10, 23:39)
jei niekas vln neisigysit iki menesio pabaigos tai tada kreipkites bus pristatymas vln balandzio pabaigoj
Atsiversk 4 psl ir paskaityk 40 postą
QUOTE(Ferrari @ 2008 04 10, 21:42)
Atsiversk 4 psl ir paskaityk 40 postą
pas mane ten pirmas psl
o atsiversk ta pati auksciau ir kur parasyti viesai telefono nr ir t.t. tai cia ne didesne reklama? man atrodo skirtingai suprantam ta reklama ir as tik parasiau kad gali kreiptis jei nori, o ne telefo nr ir pulkit nu nesvarbu.
issiunciau mb pirkt i vaistine hidro fugal.bet db issigandau, paskaiciua, kad beria ir tt. uj, kaip jus? naudojat>
Sveikos, merginos.
Turiu ir as Driclor Pirkau is Jurates.
Jau gal metai laiko naudoju, o buteliuko daugiau negu puse like tikrai. Pasitepu karta per savaite ir jokio vargo del prakaito, baisu prisimint, kas seniau darydavosi Dar kas ryta pasipurskiu nivea dezodorantu tik del iprocio, kad kvepetu
O Hidro fugal man nepadejo...
Turiu ir as Driclor Pirkau is Jurates.
Jau gal metai laiko naudoju, o buteliuko daugiau negu puse like tikrai. Pasitepu karta per savaite ir jokio vargo del prakaito, baisu prisimint, kas seniau darydavosi Dar kas ryta pasipurskiu nivea dezodorantu tik del iprocio, kad kvepetu
O Hidro fugal man nepadejo...
man labai tinka avon dezodorantas pur blanca. Efektyviai stabdo prakaitavima. Apskriati rubai turi buti naturalus, tai padeda neutralizuoti prakaito kvapa...
QUOTE(vilzim @ 2008 04 14, 22:19)
man labai tinka avon dezodorantas pur blanca. Efektyviai stabdo prakaitavima. Apskriati rubai turi buti naturalus, tai padeda neutralizuoti prakaito kvapa...
Sorry, bet nusišneki ir nejauti
Natūralūs rūbai tikrai nepadeda neutralizuoti prakaito kvapo, tokios nesamonės dar nesu girdėjusi
QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 14, 20:53)
issiunciau mb pirkt i vaistine hidro fugal.bet db issigandau, paskaiciua, kad beria ir tt. uj, kaip jus? naudojat>
Bent man hidro fugal nepadejo net standartiniai niveaman geriau uz ji
Papildyta:
Noriu įsigyti Driclor, Vilniuje - rašykite į až