Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

jei niekas vln neisigysit iki menesio pabaigos tai tada kreipkites bus pristatymas vln balandzio pabaigoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2008 04 10, 23:39)
jei niekas vln neisigysit iki menesio pabaigos tai tada kreipkites bus pristatymas vln balandzio pabaigoj mirksiukas.gif

Atsiversk 4 psl ir paskaityk 40 postą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 04 10, 21:42)
Atsiversk 4 psl ir paskaityk 40 postą  mirksiukas.gif

pas mane ten pirmas psl mirksiukas.gif

o atsiversk ta pati auksciau ir kur parasyti viesai telefono nr ir t.t. tai cia ne didesne reklama? man atrodo skirtingai suprantam ta reklama ir as tik parasiau kad gali kreiptis jei nori, o ne telefo nr ir pulkit g.gif nu nesvarbu.
Atsakyti
Sveikos!
susidomejau situ dalykeliu Driclor, tik nieko apie ji nezinau...gal kuri mamyte platina si dalykeli galetu i az placiau parasyti? 4u.gif
Atsakyti
issiunciau mb pirkt i vaistine hidro fugal.bet db issigandau, paskaiciua, kad beria ir tt. uj, kaip jus? naudojat>
Atsakyti
Sveikos, merginos.

Turiu ir as Driclor thumbup.gif Pirkau is Jurates.
Jau gal metai laiko naudoju, o buteliuko daugiau negu puse like tikrai. Pasitepu karta per savaite ir jokio vargo del prakaito, baisu prisimint, kas seniau darydavosi doh.gif Dar kas ryta pasipurskiu nivea dezodorantu tik del iprocio, kad kvepetu lotuliukas.gif
O Hidro fugal man nepadejo... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saguteb: 14 balandžio 2008 - 21:15
man labai tinka avon dezodorantas pur blanca. Efektyviai stabdo prakaitavima. Apskriati rubai turi buti naturalus, tai padeda neutralizuoti prakaito kvapa...
Atsakyti
QUOTE(vilzim @ 2008 04 14, 22:19)
man labai tinka avon dezodorantas pur blanca. Efektyviai stabdo prakaitavima. Apskriati rubai turi buti naturalus, tai padeda neutralizuoti prakaito kvapa...

Sorry, bet nusišneki ir nejauti doh.gif
Natūralūs rūbai tikrai nepadeda neutralizuoti prakaito kvapo, tokios nesamonės dar nesu girdėjusi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 14, 20:53)
issiunciau mb pirkt i vaistine hidro fugal.bet db issigandau, paskaiciua, kad beria ir tt. uj, kaip jus? naudojat>

Bent man hidro fugal nepadejo schmoll.gif net standartiniai niveaman geriau doh.gif uz ji
Papildyta:
Noriu įsigyti Driclor, Vilniuje - rašykite į až smile.gif
Atsakyti

Turiu Driclor Vilniuje, 50 lt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viola80: 15 balandžio 2008 - 19:09
Driclorą ir aš naudojau. Po pirmo panaudojimo neprakaitavau gal pora savaičių. Tačiau vėliau prasidėjo alergija. Niežėdavo pažastis kelias paras iš eilės. Nemalonus pojūtis. O ir prakaitavimo nebeslopindavo. Dabar kartais dar panaudoju, bet stengiuosi retai.
Atsakyti
Niu as zinokit nusipirkau uzvakar toki krema CLIVEn, jis kaip dezodorantas irgi stabdo prakaitavima, ji viena karta per savaite reikai tepti, niu ka as galiu pasakyt, net iprastinio dezodoranto praktiskai nereikia thumbup.gif
Gal kuri irgi ji naudojo?
Atsakyti