Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

QUOTE(jamie @ 2008 04 05, 15:05)
pabandzia  diclora  schmoll.gif  prakaitas vos nes srove vare doh.gif  sudomino tas purskiamas sanex, dabar turiu rutulini, tai ne velnio nepadeda. gal kuri bandet abu ir galit palygint? o tas vichy 48h veikia? ir kiek kainuoja?

na as ji pradzioj tepiau kiekviena vakara, ir po kokiu 7 dienu man prakaito jau nebeliko, tada vis reciau ir reciau jo bereikejo: kas kokias dvi savaites, kas menesi, o dabar kas kokius tris jau net smile.gif

gal tiesiog dar per mazai ji panaudojai, kad rezultatu dar nematyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2008 04 04, 16:35)
o kaip varvedavau anskciau, tai baisu ir prisimint  blink.gif  -30 ziema, o as sau varau kiaurai slapiom pazastim  doh.gif  blink.gif  gerai, kad man dar jos neuzsaldavo  lotuliukas.gif 

lotuliukas.gif jau kaip juokas suėmė. Bet tai tikra tiesa ax.gif tas pats ir man būdavo, uj kaip nesmagu ir gėda. Bet va driclor tikrai padėjo. Net keista buvo. Ir pasitikėjimas savimi pamažu grįžta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Auryte @ 2008 04 07, 10:52)
lotuliukas.gif  jau kaip juokas suėmė.  Bet tai tikra tiesa  ax.gif  tas pats ir man būdavo, uj kaip nesmagu ir gėda. Bet va driclor tikrai padėjo. Net keista buvo. Ir pasitikėjimas savimi pamažu grįžta  thumbup.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif
man tai jau vos ne kompleksas buvo tas slapios iki pat liemens pazastys blink.gif doh.gif negaliu nei ranku pakelt, nei normaliai vaiksciot, nieko unsure.gif
nu zodziu, laiminga, kad atradau Driclor mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2008 04 07, 11:42)
tikrai taip  drinks_cheers.gif
man tai jau vos ne kompleksas buvo tas slapios iki pat liemens pazastys  blink.gif  doh.gif  negaliu nei ranku pakelt, nei normaliai vaiksciot, nieko  unsure.gif
nu zodziu, laiminga, kad atradau Driclor  mirksiukas.gif

o kur ji nusipikrti Driclor? ar neuzkemsa liauku prakaitavimo, po to dar didesnes problemos prasideda ?
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 07, 11:44)
o kur ji nusipikrti Driclor? ar neuzkemsa liauku prakaitavimo, po to dar didesnes problemos prasideda ?

Na ne, neuzkimsa jis smile.gif nes tarkim sporto metu, man vos vos suslampa pazastys, bet per drabuzius nesimato schmoll.gif

as pirkau is sios merginos: 868469006. Ji yra Kaune, bet manau, kad siuncia ir i kitus miestus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2008 04 07, 09:32)
na as ji pradzioj tepiau kiekviena vakara, ir po kokiu 7 dienu man prakaito jau nebeliko, tada vis reciau ir reciau jo bereikejo: kas kokias dvi savaites, kas menesi, o dabar kas kokius tris jau net smile.gif

gal tiesiog dar per mazai ji panaudojai, kad rezultatu dar nematyt?  g.gif

gali but, kad per trumpai. tiesiog kazkuri cia rase, kad po pirmo karto suveike, tai vat man toli grazu. aisq panaudosiu ilgiau ir paziuresiu.
Papildyta:
QUOTE(kristulle. @ 2008 03 13, 11:00)
As nesenai atradau VICHY ta kur 48 val veikia, tai man jis  thumbup.gif

o kiek jis kainuoja? ir ku galima nusipirkt? kazkaip nemaciau niekad
Atsakyti
Vichy kainuoja 45 Lt. o nusipirkt galima vaistineje...
Atsakyti
QUOTE(Ilona78 @ 2008 04 08, 07:48)
Vichy kainuoja 45 Lt. o nusipirkt galima vaistineje...

Man tai Vichy rutulinis dezodorantas nieko nepadejo,labai juo nusivyliau ,tas pats kaip ir visi kiti,todel noreciau isigyti Driclor,gal kas turi Vilniuje,butu visai gerai smile.gif)
Atsakyti
Tikiuosi mano klausimas nebus ne į temą-ar bandėt naudoti dezodorantus be aliuminio, na kokius natūralius, ar jie efektyvūs?Parsisiunčiau SANTE naturkosmetik, rutulinį-normalus , bet va dukrai netinka. O naudoti su medžiagom sukeliančiom krūties vėžį labai nesinori, tad klausiu gal susidūrusios su šiom problemom galit kažką parekomenduoti smile.gif (nereklamuoti, kad nebūtų suprasta, kaip reklama, ir skirtos nuobaudos smile.gif )
Atsakyti
Pirkčiau Driclor Vilniuje.
Atsakyti
man irgi reikia vilniuj. jei turit - rasykit az ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jamie: 10 balandžio 2008 - 11:47
Jei sitas Driclor tikrai padeda tai ir as jo noriu!!Nebegaliu apsikesti su tuo prakaitavimu,niekas nepadeda cry.gif jei kas galit pasiulyt klp,rasykit i AZ.
Atsakyti