o vat as pasakysiu - Driclor irgi esu lb patenkinta ir tikrai jo nenaudoju tiap dzn kaip buvo parasyta instrukcijoje (vis delto tai nera lb jau sveikas produktas)
turejau tikrai dideliu prakaitavimo problemu - tad vasara isisgijau is vienos platintojos,: tepiausi is pradziu 5 dienas (kiekviena vakara, o ryte nusiplaudavau - tiesa, jauciamas buvo perstejimas kiekviena syki, bet pakentedavau)
na o po pirmo naudojimo, gal gera menesi (tiksliai nepamenu) nereikejo teptis driclor, kol pastebejau, kad vel atsiranda prakaito demes. Uztenka tada tik kokius 1-2 vakarus panaudot ir toliau vel ramu
dar dabar stovi vos ne pilnas buteliukas tikrai esu patenkinta siuo produktu (kad ir nelabai sveiku)
QUOTE(Gardee @ 2009 03 02, 17:59)
na rašoma taip:
iš pradžių naudokite Driclor kiekvieną naktį, kol prakaitavimas liausis. Po to naudokite Driclor du kartus per savaitę arba rečiau.
tik noriu sužinot, kaip jums buvo
iš pradžių naudokite Driclor kiekvieną naktį, kol prakaitavimas liausis. Po to naudokite Driclor du kartus per savaitę arba rečiau.
tik noriu sužinot, kaip jums buvo
man atrodo jusu instrukcija nelabai tiksli, cia lietuviska? paziuresiu veliau angliska originalia ir parasysiu
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 02, 18:50)
man atrodo jusu instrukcija nelabai tiksli, cia lietuviska? paziuresiu veliau angliska originalia ir parasysiu
Reikia tepti ne kiekvieną vakarą, o patepti ir po to laukti kol vėl prasidės prakaitavimas. Pradžioj tai būna kažkur kas 4-5 dienas.
Kasdien tepant galima labai sudirginti odą.
QUOTE(brendy_ @ 2009 03 02, 20:49)
o dabar sakykit,kada reik tada pirma kart patept nusiskutus pazastis?po paros?paskui dar po paros galima jas vel skust?ar reikia uzsitept is vakato,ryte nusipraust,o paskui kazkoki laiko tarpa prie ju nelyst?issamiau jei galima papasakokit,kurios naudojat
Instrukcijoj nera tai tiksliai nurodyta, tiesiog rasoma, kad ant neseniai depiliuotu pazastu netept, tai as manau, kad minimum para iki Driclor naudojimo nereiktu tept.
O Driclor'a visada reikia is vakaro uztept, o ryte nuplaut
Sakykit, ar tos kurios nebenaudoja Diclor, kaip jums tai pasireiske. ar nepradejote prakaituoti daugiau nei pries vartojima? nes juk baigus vartoti produkta buna visokiu pokyciu...
QUOTE(_Dovi_ @ 2009 03 03, 12:51)
Sakykit, ar tos kurios nebenaudoja Diclor, kaip jums tai pasireiske. ar nepradejote prakaituoti daugiau nei pries vartojima? nes juk baigus vartoti produkta buna visokiu pokyciu...
Aha,rimtai,kaip buna baigus naudoti? tiksliau gal-nustojus ji naudoti
ir angliškoj instrukcijoj atrodo parašyta, kad pradžioj tept kas dieną (t.y naktį)
At first, you should use DRICLOR each night until sweating stops during the day. You may then find you can cut down its use to twice weekly and then to once weekly and possibly even less often.
Papildyta:
o beje, ar tepatės kokiais antipersperantais dienos metu, ar jums užtenka driclor?
At first, you should use DRICLOR each night until sweating stops during the day. You may then find you can cut down its use to twice weekly and then to once weekly and possibly even less often.
Papildyta:
o beje, ar tepatės kokiais antipersperantais dienos metu, ar jums užtenka driclor?
QUOTE(brendy_ @ 2009 03 02, 20:49)
o dabar sakykit,kada reik tada pirma kart patept nusiskutus pazastis?po paros?paskui dar po paros galima jas vel skust?ar reikia uzsitept is vakato,ryte nusipraust,o paskui kazkoki laiko tarpa prie ju nelyst?issamiau jei galima papasakokit,kurios naudojat
Geriausia vakare pasitepti driclor, o ryte nusiskusti.
O jei ryte skutaisi, tai tą dieną geriau nenaudoti Driclor, nes gali būti kokių nors įbrėžimų, įdrėskimų, dėl ko gali labai graužti ir padidėti jautrumas odos.
Papildyta:
QUOTE(Gardee @ 2009 03 04, 20:33)
Man asmeniškai jokių papildomų priemonių nereikia. Naudoju Driclor vieną ar du kartus per mėnesį ir viskas.
QUOTE(Gardee @ 2009 03 04, 20:33)
ir angliškoj instrukcijoj atrodo parašyta, kad pradžioj tept kas dieną (t.y naktį)
At first, you should use DRICLOR each night until sweating stops during the day.
esme tame, kad tept reikia ne kiekviena vakara, o tol, kol visa diena isbuni nesuprakaitaves.
pvz. man pazastims driclor suveike po pirmo vakaro. as keleta dienu isbuvau sausa. ir kol visa diena isbuni nesuprakaitavus, tol ir nereikia tept pakartotinai. antra karta patepiau gal po kokiu 5 dienu, jau nelabai pamenu, nes seniai buvo.
o kol nustojo delnai prakaituoti, tai man reikejo gal tris vakarus is eiles tept dricloru, po to mazdaug kas tris-penkias dienas tepdavau.
dabar, bent jau delnus, tepu daug reciau. karta i 3-4 savaites. nes nereikia man, kad jie butu sausut sausuteliai, svarbu, kad nelasa vandenelis nuo ranku kaip anksciau budavo. tiesiog laukiu iki tokio momento, kol tas prakaitavimas manes nevargina
Labukas mergytės,o aš norėčiau pasidalinti l.nebloga informacija.Dėl prakaitavimo pati problemų neturiu,bet draugė l.vargo.Problemą savo išsprendė pas plastikos chirurgą.Atsiliko botulino injekcijas poveikis ilgalaikis<o prakaitavimą mažina visose probleminėse vietose,delnuose ir paduose daro su nuskausminimu,nes malonumas menkas.O viska tvarkėsi ir dar nuolaidėlę gavo-"grožio chirurgijoj"per google rado.Ir labai fainuoliai gydytojai dirba[COLOR=yellow]Kaikaris ir [COLOR=yellow]Maslauskas.Draugytė labai patenkinta,tai ir man smagu
QUOTE(oge @ 2009 03 04, 20:44)
At first, you should use DRICLOR each night until sweating stops during the day.
esme tame, kad tept reikia ne kiekviena vakara, o tol, kol visa diena isbuni nesuprakaitaves.
bet juk aiskiai parasyta, kad tepti kiekviena vakara, kol nebeprakaituosi; o kai nebeprakaituosi tada tepsi pagal poreiki.