Ju buna ivairiu,dabar nusipirkau paprastas medzigines jos sulaiko prakaita kad nesudrektu rubai-daugkartinio naudojimo,galima plauti isistato i pazati ir net nesijaucia,nes yra labai plonos,kainuoja apie 10 lt.
O yra ir daugkartiniu manau jos geresnes nes prisitvirtina prie rubo su lipnia juostele todel tikriausiai nenuslysta i sona kaip maniskes kurias dabar nusipirkau,jos yra ne visai is medziagos kazkuo dar padengtos kaina ir apie 10 lt. neblogas dalykelis kaip man taip gausiai prakaituojanciai,visad vaikstau slapiom pazastim
Papildyta:
P.S jos atrodo taip pat kaip pagalveles i pecius kad pakeltu,tik kad yra plonutes
QUOTE(Tipo @ 2009 02 18, 16:58)
Ju buna ivairiu,dabar nusipirkau paprastas medzigines jos sulaiko prakaita kad nesudrektu rubai-daugkartinio naudojimo,galima plauti isistato i pazati ir net nesijaucia,nes yra labai plonos,kainuoja apie 10 lt.
O yra ir daugkartiniu manau jos geresnes nes prisitvirtina prie rubo su lipnia juostele todel tikriausiai nenuslysta i sona kaip maniskes kurias dabar nusipirkau,jos yra ne visai is medziagos kazkuo dar padengtos kaina ir apie 10 lt. neblogas dalykelis kaip man taip gausiai prakaituojanciai,visad vaikstau slapiom pazastim
Papildyta:
P.S jos atrodo taip pat kaip pagalveles i pecius kad pakeltu,tik kad yra plonutes
Papildyta:
Dekui O kur ju galima nusipirkti?
Kazkodel labai pagausejo prakaitavimas sia ziema Driclor nenoriu... Tai gerai butu pabandyti tokius sugertukus
QUOTE(J'adore @ 2009 02 18, 18:23)
Dekui O kur ju galima nusipirkti?
Kazkodel labai pagausejo prakaitavimas sia ziema Driclor nenoriu... Tai gerai butu pabandyti tokius sugertukus
Na as pirkau akropolio maximoj,manau ju yra visose didziosiose parduotuvese
o kas gamintojas? gal galima koki paveiksliuka?
QUOTE(kvietkaite @ 2009 02 18, 23:43)
o kas gamintojas? gal galima koki paveiksliuka?
Oi cia ir man aktualu tokios pgalveles
Man tai nervinio pagrindo prakaitavimas, jei tik susinervinau, tai sakutes, reikia visos pagalves
jetau kad as atsiminciau gamintoja,ismeciau ir lapeli viska maximoje jos yra prie siuvimo prekiu (uztrauktuku,siulu ir pan)
QUOTE(Tipo @ 2009 02 20, 00:00)
jetau kad as atsiminciau gamintoja,ismeciau ir lapeli viska maximoje jos yra prie siuvimo prekiu (uztrauktuku,siulu ir pan)
keista, kad kuno prieziuros priemones prie siuvimo reikmenu...
QUOTE(Alvija @ 2009 02 20, 08:14)
keista, kad kuno prieziuros priemones prie siuvimo reikmenu...
man irgi keista Atrodo, tarsi tai butu ne pazastim skirtos, o tokios pagalveles, kurias isiuva kaip petukus i rubus
QUOTE(liepsnele @ 2009 02 20, 11:07)
man irgi keista Atrodo, tarsi tai butu ne pazastim skirtos, o tokios pagalveles, kurias isiuva kaip petukus i rubus
man irgi tokios asociacijos kyla
Na parasyta,kad pagalveles i PAZASTIS,juk ne as maximoj prekes isdelioju
QUOTE(Tipo @ 2009 02 20, 15:34)
Na parasyta,kad pagalveles i PAZASTIS,juk ne as maximoj prekes isdelioju
reikes pračekinti tas pagalvėles, dėkui už info
Paziurekit,ten ju keleta rusiu yra