Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

Ju buna ivairiu,dabar nusipirkau paprastas medzigines jos sulaiko prakaita kad nesudrektu rubai-daugkartinio naudojimo,galima plauti 4u.gif isistato i pazati ir net nesijaucia,nes yra labai plonos,kainuoja apie 10 lt.
O yra ir daugkartiniu manau jos geresnes nes prisitvirtina prie rubo su lipnia juostele todel tikriausiai nenuslysta i sona kaip maniskes kurias dabar nusipirkau,jos yra ne visai is medziagos kazkuo dar padengtos g.gif kaina ir apie 10 lt. mirksiukas.gif neblogas dalykelis kaip man taip gausiai prakaituojanciai,visad vaikstau slapiom pazastim doh.gif
Papildyta:
P.S jos atrodo taip pat kaip pagalveles i pecius kad pakeltu,tik kad yra plonutes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tipo @ 2009 02 18, 16:58)
Ju buna ivairiu,dabar nusipirkau paprastas medzigines jos sulaiko prakaita kad nesudrektu rubai-daugkartinio naudojimo,galima plauti 4u.gif isistato i pazati ir net nesijaucia,nes yra labai plonos,kainuoja apie 10 lt.
O yra ir daugkartiniu manau jos geresnes nes prisitvirtina prie rubo su lipnia juostele todel tikriausiai nenuslysta i sona kaip maniskes kurias dabar nusipirkau,jos yra ne visai is medziagos kazkuo dar padengtos g.gif kaina ir apie 10 lt. mirksiukas.gif neblogas dalykelis kaip man taip gausiai prakaituojanciai,visad vaikstau slapiom pazastim doh.gif
Papildyta:
P.S jos atrodo taip pat kaip pagalveles i pecius kad pakeltu,tik kad yra plonutes biggrin.gif

Dekui 4u.gif O kur ju galima nusipirkti?
Kazkodel labai pagausejo prakaitavimas sia ziema verysad.gif Driclor nenoriu... Tai gerai butu pabandyti tokius sugertukus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J'adore: 18 vasario 2009 - 17:27
QUOTE(J'adore @ 2009 02 18, 18:23)
Dekui  4u.gif  O kur ju galima nusipirkti?
Kazkodel labai pagausejo prakaitavimas sia ziema  verysad.gif Driclor nenoriu... Tai gerai butu pabandyti tokius sugertukus  smile.gif

Na as pirkau akropolio maximoj,manau ju yra visose didziosiose parduotuvese ax.gif
Atsakyti
o kas gamintojas? gal galima koki paveiksliuka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkaite @ 2009 02 18, 23:43)
o kas gamintojas? gal galima koki paveiksliuka? ax.gif

Oi cia ir man aktualu tokios pgalveles smile.gif
Man tai nervinio pagrindo prakaitavimas, jei tik susinervinau, tai sakutes, reikia visos pagalves doh.gif
Atsakyti
doh.gif jetau kad as atsiminciau gamintoja,ismeciau ir lapeli viska doh.gif maximoje jos yra prie siuvimo prekiu (uztrauktuku,siulu ir pan) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tipo @ 2009 02 20, 00:00)
doh.gif jetau kad as atsiminciau gamintoja,ismeciau ir lapeli viska doh.gif maximoje jos yra prie siuvimo prekiu (uztrauktuku,siulu ir pan) rolleyes.gif

g.gif keista, kad kuno prieziuros priemones prie siuvimo reikmenu...
Atsakyti
QUOTE(Alvija @ 2009 02 20, 08:14)
g.gif  keista, kad kuno prieziuros priemones prie siuvimo reikmenu...

man irgi keista g.gif Atrodo, tarsi tai butu ne pazastim skirtos, o tokios pagalveles, kurias isiuva kaip petukus i rubus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2009 02 20, 11:07)
man irgi keista  g.gif Atrodo, tarsi tai butu ne pazastim skirtos, o tokios pagalveles, kurias isiuva kaip petukus i rubus  doh.gif

man irgi tokios asociacijos kyla lotuliukas.gif
Atsakyti
Na parasyta,kad pagalveles i PAZASTIS,juk ne as maximoj prekes isdelioju lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tipo: 20 vasario 2009 - 14:34
QUOTE(Tipo @ 2009 02 20, 15:34)
Na parasyta,kad pagalveles i PAZASTIS,juk ne as maximoj prekes isdelioju lotuliukas.gif

doh.gif
reikes pračekinti tas pagalvėles, dėkui už info wink.gif
Atsakyti
Paziurekit,ten ju keleta rusiu yra rolleyes.gif
Atsakyti