Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 09, 15:13)
Ir nematysi, nes vaistai nelaikomi savitarnos skyriuje, jie laikomi sandeliuke, is kurio tau vaistus atnesa vaistines darbuotojas smile.gif

tai ju reik paprasyt, ar tik su receptu dar parsiduoda? jie ir juros vandeni i nosi pasidare didziausiu vaistu doh.gif irgi tik paduoda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čikuraku: 09 vasario 2009 - 18:32
QUOTE(čikuraku @ 2009 02 09, 19:30)
tai ju reik paprasyt, ar tik su receptu dar parsiduoda? jie ir juros vandeni i nosi pasidare didziausiu vaistu doh.gif  irgi tik paduoda...

na pas juo tas safety-first principas tai iki absurdo kai kuriose situacijose pasireiskia doh.gif nzn tiksliai ar reikia recepto, bet gali bandyti paprasyti, jei duos reiskia nereikia smile.gif
Atsakyti
As naudojau Driclor, ispradziu padejo,o paskui jau neveike. Reikes per naujo pabandyti vel. Bet tam kad padetu, reikejo teptis vos ne kas diena.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2009 02 10, 13:37)
As naudojau Driclor, ispradziu padejo,o paskui jau neveike.  Reikes per naujo pabandyti vel.  Bet tam kad padetu, reikejo teptis vos ne kas diena.

keistoka, gal bandykit reguliariai teptis kas kokias 3-4 dienas g.gif
Atsakyti
labai sudomino driclor. ko tik nebandziau niekas nepadeda kovoti tuo prakaitu net vishy taip isgirtas nepadejo verysad.gif
o merginos driclor niekur siaip nera pirkti? galima tik per platintojas? o kokia beje jo kainyte?
Atsakyti
Jeigu yra padidejes prakaitavimas reiketu pasitikrinti pas endokrinologa. Taip pat tai dazniausiai yra zenklas kad yra labai reikalingas organizmo valymas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2009 02 10, 14:37)
As naudojau Driclor, ispradziu padejo,o paskui jau neveike.  Reikes per naujo pabandyti vel.  Bet tam kad padetu, reikejo teptis vos ne kas diena.

Man ir tas pats,jau esu cia temoj apie tai rasiusi kad jis man padeda vos keletai dienu doh.gif is pradziu veikdavo po savaite,gaila dabar jau nebe verysad.gif tenka naudoti pagalveles i pazastis kad negadintu rubu prakaitas ir netrodyciau slapia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KarolinaViktorija @ 2009 02 14, 23:54)
Jeigu yra padidejes prakaitavimas reiketu pasitikrinti pas endokrinologa. Taip pat tai dazniausiai yra zenklas kad yra labai reikalingas organizmo valymas. rolleyes.gif

rimtai?sakot padetu? unsure.gif vis pagalvoju,kad butu neblogai pasidaryt,bet bijau kazkaip blush2.gif o gal tikrai visos problemos issisprestu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bechnaz @ 2009 02 16, 19:51)
rimtai?sakot padetu? unsure.gif  vis pagalvoju,kad butu neblogai pasidaryt,bet bijau kazkaip blush2.gif o gal tikrai visos problemos issisprestu  g.gif

Gal padėtų, gal ne, bet kad prakaitavimas susijęs su endokrinine sistema tas tiesa
Buvau prieš kelis metus, nustatė padidėjusią skydliaukę, išrašė visokių žolelių, arbatėlių ir jodo tablečių, bet niekas man nepadėjo schmoll.gif Nežinau gal tik hormonų gydymas padėtų, bet jau geriau man atrodo Driclor, negu jaunai pradėti gerti hormonus unsure.gif
Na bet pasitikrinti tai tikrai manau būtina nuo ko tas prakaitavimas padidėjęs 4u.gif Kadangi aš žinau, tai ir renkuosi prakaitą mažinančias priemones ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SATIDE @ 2009 02 16, 21:43)
Gal padėtų, gal ne, bet kad prakaitavimas susijęs su endokrinine sistema tas tiesa
Buvau prieš kelis metus, nustatė padidėjusią skydliaukę, išrašė visokių žolelių, arbatėlių ir jodo tablečių, bet niekas man nepadėjo  schmoll.gif Nežinau gal tik hormonų gydymas padėtų, bet jau geriau man atrodo Driclor, negu jaunai pradėti gerti hormonus  unsure.gif
Na bet pasitikrinti tai tikrai manau būtina nuo ko tas prakaitavimas padidėjęs  4u.gif Kadangi aš žinau, tai ir renkuosi prakaitą mažinančias priemones  ax.gif

o jeigu padidejes prakaitavimas paveldetas, tai irgi gali buti endorkininiu sutrikimu?
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 16, 21:25)
o jeigu padidejes prakaitavimas paveldetas, tai irgi gali buti endorkininiu sutrikimu?

Tai zinoma, nes gali buti ir endokrininiai sutrikimai paveldeti.
Atsakyti
QUOTE(Tipo @ 2009 02 16, 17:57)
Man ir tas pats,jau esu cia temoj apie tai rasiusi kad jis man padeda vos keletai dienu doh.gif is pradziu veikdavo po savaite,gaila dabar jau nebe verysad.gif tenka naudoti pagalveles i pazastis kad negadintu rubu prakaitas ir netrodyciau slapia blush2.gif

Kas tai ir kaip atrodo?
Atsakyti