Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

QUOTE(Kaktusė @ 2009 01 24, 14:57)
Bet pažastyse IRGI. O kaip tada paaiškinami guzeliai pažastyse? Ar tai ne antipresperantų pasėkmė? Man tiesiog įdomi jūsų nuomonė, tad atsakymas "nepatinka - nenaudok" čia netinka  tongue.gif

Guzeliai pažastyse dažniausiai pasireiškia būtent nuo įprastų antiprespirantų, kurie užkemša poras.
Apie kenkia ar nekenkia driclor, apie ligas ir pan. dėl ko padidėja prakaitavimas pridiskutuota jau antra tema, tereikia netingėti pasiskaityti smile.gif
Atsakyti
Gal kas zino kur to diclor UK galima gauti?cia vaistinese reiktu ieskot ar bet kokiam prakybos centre? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bechnaz @ 2009 01 24, 17:30)
Gal kas zino kur to diclor UK galima gauti?cia vaistinese reiktu ieskot ar bet kokiam prakybos centre? g.gif

Kažkas minėjo, kad "Boots" parduotuvėje jo yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bechnaz @ 2009 01 24, 17:30)

Paprastai jis vaistinėse parduodamas, nes tai yra medikamentas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SATIDE @ 2009 01 24, 16:35)
Kažkas minėjo, kad "Boots" parduotuvėje jo yra  smile.gif

Aciukas thumbup.gif reiks paieskot...
Atsakyti
Nulekiau i "boots" siandien ir ka radau ax.gif tik kaina tos priemones ir tuscia tarpa virs jos doh.gif lotuliukas.gif matyt labai jau populiarus daiktas,ryt reiks kitur paieskot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurge @ 2009 01 22, 14:37)
na isigijau ir as ta stebuklinga driclor, pasitepiau pirma karta siandien, griauze ir man ziauriai, nes va as irgi  protinguole tik ka nusiskutus pazastis patepiau, na ziuresiu kaip bus rytoj.
Parasykite kaip jus ji naudojate, vakarais ar ryte ir t.t

na, antra karta kai tepiau jau nebegrauze biggrin.gif matyt po truputi pradedu susidraugaut su tuo diclor lotuliukas.gif kol kas negaliu pasakyt kiek jis man islaiko g.gif pirma karta patepus tik diena teatlaike, antra karta nelaukiau kol sudreks, is anksto uztepiau ( dvi dienos praejusios buvo ) zodziu, dar neperpratau unsure.gif beje, as tepu dazniausiai ryte, mat mano darbas naktinis - dienomis miegu biggrin.gif bet siaip esu kazkada perispex ar kazkoki toki pabandzius, patepiau diena, tai jetau, kad suprakaitavau po poros valandu doh.gif geriau neeksperimentuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bechnaz @ 2009 01 24, 21:22)
Nulekiau i "boots" siandien ir ka radau ax.gif  tik kaina tos priemones ir tuscia tarpa virs jos doh.gif  lotuliukas.gif  matyt labai jau populiarus daiktas,ryt reiks kitur paieskot smile.gif

o kokia jo kaina UK gal atsimeni? blush2.gif pirkau iš mergaitės LT šį kartą, bet buvau prašiusi sesers, kad užeitų į pardę ir pažiūrėtų ar tikrai yra ir kokia kaina, bet kadangi prašiau senokai, tai matyt pamiršo doh.gif

Naudoju beveik mėnesį, tepiausi kokius 4-5 kartus, jokios dregmės thumbup.gif
Atsakyti
Apie £8 lygtais,nepamenu tiksliai blush2.gif
eisiu dar ieskot,tai parasysiu veliau tikslia kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emuxxx @ 2009 01 19, 03:20)
nusipirkau Driclor, rytoj reiks isbandyt rolleyes.gif tikiuos veiks g.gif db turiu vichy, kur atseit 48val apsaugo, na, man jis nei valandos neveikia, sakykim, gal tik kvapa nuima kazkiek, bet pazastys pastoviai dregnos doh.gif nors pries koki pusantro menesio kai nusipirkau ji - lyg ir veike pirmus kartus g.gif dar anksciau nivea turejau, bet irgi gal tik kvapa nuima g.gif bijojau as ta driclor pirkt, bet snd parduotuvej apziurejau dezikus - tai, kad visi jie su tuo aliuminiu, ir vichy, ir nivea, ir dove... va adidas 19%aliuminio turi, secret 17% ir t.t.  driclor 20% tai sakau, gal bent naudot jo kasdien nereiks g.gif jei tas nepades pirksiu certain dri, nors tas tik 12% to aliuminio turi g.gif kaip ir silpnesnis g.gif

Visuose yra aliuminio, nes būtent jis stabdo prakaitavimą mirksiukas.gif Tik dabar ieškau info apie konkrečius aliuminio junginius, nes vienuose sudėtyje yra ALUMINUM SESQUICHLOROHYDRAT, kituose ALUMINUM CHLOROHYDRATE , dar kituose yra aliuminio chlorido su cirkoniu... Va Dricloro sudėtyje yra ALUMINIUM CHLORIDE HEXAHYDRATE . Radau vieną puslapį kur parašyti kosmetikoje FDA leidžiami naudoti junginiai ir jų maksimalus procentas, bet tokio ten nebuvo mastau.gif

Radau vieną esminį skirtumą tarp Certain Dri ir Drocloro - pirmasis pagamintas vandens pagrindu, antrasis alkoholio.
Vis dar svarstau kurį pirkti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 01 26, 13:16)
Radau vieną esminį skirtumą tarp Certain Dri ir Drocloro - pirmasis pagamintas vandens pagrindu, antrasis alkoholio.
Vis dar svarstau kurį pirkti mastau.gif

na, siaip as buciau uz certain dri, nes jame maziau aliuminio (12%)be to, jei certain dri pagamintas vandens pagrindu, tai jis neturetu dirginti odos g.gif butent su sita problema as susiduriu naudodama driclor g.gif bet cia jau reiktu pasikonsultuot su certain dri naudojanciom mergaitem smile.gif
Atsakyti
Laba, na va negaunu as to driclor verysad.gif Pasirodo "boots" parduotuveje laikinai sustabdyta sio produkto prekyba(idomu kodel g.gif ) dabar ieskau vaistinese,gal rasiu kadanors biggrin.gif
buciau dekinga jei kas nuotraukyte imestu,butu lengviau ieskot mirksiukas.gif
arba certain dry gal kas turi nuotraukele,nes ir to nerandu g.gif
aciukas 4u.gif
Atsakyti