Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

man tai prakaitas dingo kai nusidepiliavau pazastis vasku, kai tik yra laisva minute pazastis su vandeniu nusiplaunu ir gerai nusausinu, jokiu stipriu priemoniu nenaudoju
Atsakyti
QUOTE(tolla @ 2008 12 23, 20:03)
man tai prakaitas dingo kai nusidepiliavau pazastis vasku, kai tik yra laisva minute pazastis su vandeniu nusiplaunu ir gerai nusausinu, jokiu stipriu priemoniu nenaudoju

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tolla @ 2008 12 23, 19:03)

įdomiai g.gif reiks pabandyt rolleyes.gif
Atsakyti
nusipirkau Driclor, rytoj reiks isbandyt rolleyes.gif tikiuos veiks g.gif db turiu vichy, kur atseit 48val apsaugo, na, man jis nei valandos neveikia, sakykim, gal tik kvapa nuima kazkiek, bet pazastys pastoviai dregnos doh.gif nors pries koki pusantro menesio kai nusipirkau ji - lyg ir veike pirmus kartus g.gif dar anksciau nivea turejau, bet irgi gal tik kvapa nuima g.gif bijojau as ta driclor pirkt, bet snd parduotuvej apziurejau dezikus - tai, kad visi jie su tuo aliuminiu, ir vichy, ir nivea, ir dove... va adidas 19%aliuminio turi, secret 17% ir t.t. driclor 20% tai sakau, gal bent naudot jo kasdien nereiks g.gif jei tas nepades pirksiu certain dri, nors tas tik 12% to aliuminio turi g.gif kaip ir silpnesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(emuxxx @ 2009 01 19, 03:20)
nusipirkau Driclor, rytoj reiks isbandyt rolleyes.gif tikiuos veiks g.gif db turiu vichy, kur atseit 48val apsaugo, na, man jis nei valandos neveikia, sakykim, gal tik kvapa nuima kazkiek, bet pazastys pastoviai dregnos doh.gif nors pries koki pusantro menesio kai nusipirkau ji - lyg ir veike pirmus kartus g.gif dar anksciau nivea turejau, bet irgi gal tik kvapa nuima g.gif bijojau as ta driclor pirkt, bet snd parduotuvej apziurejau dezikus - tai, kad visi jie su tuo aliuminiu, ir vichy, ir nivea, ir dove... va adidas 19%aliuminio turi, secret 17% ir t.t.  driclor 20% tai sakau, gal bent naudot jo kasdien nereiks g.gif jei tas nepades pirksiu certain dri, nors tas tik 12% to aliuminio turi g.gif kaip ir silpnesnis g.gif

man driclor per stiprus buvo, naudoju certain dry mirksiukas.gif tikrai veiksmingi jei teisingai naudosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgiukste @ 2009 01 20, 11:13)
man driclor per stiprus buvo, naudoju certain dry mirksiukas.gif tikrai veiksmingi jei teisingai naudosi mirksiukas.gif

specialiai nusipirkau driclor tik 20ml, pabandymui biggrin.gif tai va...griauzia jis man pazastis, bet iskenciu nesikasydama, nors griauzia tose vietose, kur oda sudirgus biskeli yra, tai reikia palaukt kol sudirgimas praeis g.gif pirma diena kai panaudojau, atsibudus po dusu lindau ir visa su kuno aliejum issimaliavojau biggrin.gif darbe pazastys padreko g.gif gal del aliejaus g.gif zodziu, snd vel pasitepiau g.gif ziuresim unsure.gif butu gerai pereit ant certain dri rolleyes.gif
Atsakyti
na isigijau ir as ta stebuklinga driclor, pasitepiau pirma karta siandien, griauze ir man ziauriai, nes va as irgi protinguole tik ka nusiskutus pazastis patepiau, na ziuresiu kaip bus rytoj.
Parasykite kaip jus ji naudojate, vakarais ar ryte ir t.t
Atsakyti
katik nusiskutus??? o tu instrukcija pries tai paskaitei? blink.gif
nors jau atsakyma zinau.. neskaitei - jei kyla klausimu ar ryte ar vakare tepti..
truputi atsakingiau ziurek, juk tai stipri priemone, gali oda labai sudirginti...
jei neturi lietuviskos instrukcijos, kreipkis, atsiusiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sylvergirl: 22 sausio 2009 - 15:49
QUOTE(Kaip_zirnis @ 2008 12 17, 17:31)
neberandu ir as Hidro Fugal jis tiesiog stebuklas.. Kuti_kuti, gal pavyko tau rasti? gal dar kur yra? verkiu krokodilo asarom... cry.gif

nieko niekur.. sad.gif(( negi is prekybos iseme? verysad.gif
Atsakyti
Dabar skaitau ir galvoju, negi tas Driclor vienintelė normali priemonė nuo prakaitavimo? Tikiu, kad ji yra veiksminga, tačiau pagalvokit, juk ji STABDO prakaitavimą. Stabdo NORMALŲ KŪNO PROCESĄ. Negi tai SVEIKA?
Atsakyti
QUOTE(Spurge @ 2009 01 22, 15:37)
na isigijau ir as ta stebuklinga driclor, pasitepiau pirma karta siandien, griauze ir man ziauriai, nes va as irgi  protinguole tik ka nusiskutus pazastis patepiau, na ziuresiu kaip bus rytoj.
Parasykite kaip jus ji naudojate, vakarais ar ryte ir t.t

Naudoti reikia vakare, nusiprausus, gerai nušluostyti ir patepti. Svarbu nepadauginti tepant ir dar svarbiau tą dieną kai planuojat teptis, neskust ir nedepiliuoti pažastų.
Normalus yra nedidelis perštėjimas, jei graužia, geriau nuplauti ir bandyti kitą dieną, kai oda nebus tokia jautri.
Kitą kartą tepti tik tuomet kai pajuntat, kad vel prasideda prakaitavimas. Iš pradžių tai būna maždaug kas 4-5 dienas, vėliau turėtų užtekti pasitepti kartą per 2 savaites ir rečiau smile.gif

QUOTE(Kaktusė @ 2009 01 24, 13:55)
Dabar skaitau ir galvoju, negi tas Driclor vienintelė normali priemonė nuo prakaitavimo? Tikiu, kad ji yra veiksminga, tačiau pagalvokit, juk ji STABDO prakaitavimą. Stabdo NORMALŲ KŪNO PROCESĄ. Negi tai SVEIKA?

Žmogus prakaituoja ne tik pažastyse smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 24 sausio 2009 - 14:37
Bet pažastyse IRGI. O kaip tada paaiškinami guzeliai pažastyse? Ar tai ne antipresperantų pasėkmė? Man tiesiog įdomi jūsų nuomonė, tad atsakymas "nepatinka - nenaudok" čia netinka tongue.gif
Atsakyti