man tai prakaitas dingo kai nusidepiliavau pazastis vasku, kai tik yra laisva minute pazastis su vandeniu nusiplaunu ir gerai nusausinu, jokiu stipriu priemoniu nenaudoju
QUOTE(tolla @ 2008 12 23, 20:03)
man tai prakaitas dingo kai nusidepiliavau pazastis vasku, kai tik yra laisva minute pazastis su vandeniu nusiplaunu ir gerai nusausinu, jokiu stipriu priemoniu nenaudoju
QUOTE(tolla @ 2008 12 23, 19:03)
įdomiai reiks pabandyt
nusipirkau Driclor, rytoj reiks isbandyt tikiuos veiks db turiu vichy, kur atseit 48val apsaugo, na, man jis nei valandos neveikia, sakykim, gal tik kvapa nuima kazkiek, bet pazastys pastoviai dregnos nors pries koki pusantro menesio kai nusipirkau ji - lyg ir veike pirmus kartus dar anksciau nivea turejau, bet irgi gal tik kvapa nuima bijojau as ta driclor pirkt, bet snd parduotuvej apziurejau dezikus - tai, kad visi jie su tuo aliuminiu, ir vichy, ir nivea, ir dove... va adidas 19%aliuminio turi, secret 17% ir t.t. driclor 20% tai sakau, gal bent naudot jo kasdien nereiks jei tas nepades pirksiu certain dri, nors tas tik 12% to aliuminio turi kaip ir silpnesnis
QUOTE(emuxxx @ 2009 01 19, 03:20)
nusipirkau Driclor, rytoj reiks isbandyt tikiuos veiks db turiu vichy, kur atseit 48val apsaugo, na, man jis nei valandos neveikia, sakykim, gal tik kvapa nuima kazkiek, bet pazastys pastoviai dregnos nors pries koki pusantro menesio kai nusipirkau ji - lyg ir veike pirmus kartus dar anksciau nivea turejau, bet irgi gal tik kvapa nuima bijojau as ta driclor pirkt, bet snd parduotuvej apziurejau dezikus - tai, kad visi jie su tuo aliuminiu, ir vichy, ir nivea, ir dove... va adidas 19%aliuminio turi, secret 17% ir t.t. driclor 20% tai sakau, gal bent naudot jo kasdien nereiks jei tas nepades pirksiu certain dri, nors tas tik 12% to aliuminio turi kaip ir silpnesnis
man driclor per stiprus buvo, naudoju certain dry tikrai veiksmingi jei teisingai naudosi
QUOTE(Jurgiukste @ 2009 01 20, 11:13)
man driclor per stiprus buvo, naudoju certain dry tikrai veiksmingi jei teisingai naudosi
specialiai nusipirkau driclor tik 20ml, pabandymui tai va...griauzia jis man pazastis, bet iskenciu nesikasydama, nors griauzia tose vietose, kur oda sudirgus biskeli yra, tai reikia palaukt kol sudirgimas praeis pirma diena kai panaudojau, atsibudus po dusu lindau ir visa su kuno aliejum issimaliavojau darbe pazastys padreko gal del aliejaus zodziu, snd vel pasitepiau ziuresim butu gerai pereit ant certain dri
na isigijau ir as ta stebuklinga driclor, pasitepiau pirma karta siandien, griauze ir man ziauriai, nes va as irgi protinguole tik ka nusiskutus pazastis patepiau, na ziuresiu kaip bus rytoj.
Parasykite kaip jus ji naudojate, vakarais ar ryte ir t.t
QUOTE(Kaip_zirnis @ 2008 12 17, 17:31)
neberandu ir as Hidro Fugal jis tiesiog stebuklas.. Kuti_kuti, gal pavyko tau rasti? gal dar kur yra? verkiu krokodilo asarom...
nieko niekur.. (( negi is prekybos iseme?
Dabar skaitau ir galvoju, negi tas Driclor vienintelė normali priemonė nuo prakaitavimo? Tikiu, kad ji yra veiksminga, tačiau pagalvokit, juk ji STABDO prakaitavimą. Stabdo NORMALŲ KŪNO PROCESĄ. Negi tai SVEIKA?
QUOTE(Spurge @ 2009 01 22, 15:37)
na isigijau ir as ta stebuklinga driclor, pasitepiau pirma karta siandien, griauze ir man ziauriai, nes va as irgi protinguole tik ka nusiskutus pazastis patepiau, na ziuresiu kaip bus rytoj.
Naudoti reikia vakare, nusiprausus, gerai nušluostyti ir patepti. Svarbu nepadauginti tepant ir dar svarbiau tą dieną kai planuojat teptis, neskust ir nedepiliuoti pažastų.
Normalus yra nedidelis perštėjimas, jei graužia, geriau nuplauti ir bandyti kitą dieną, kai oda nebus tokia jautri.
Kitą kartą tepti tik tuomet kai pajuntat, kad vel prasideda prakaitavimas. Iš pradžių tai būna maždaug kas 4-5 dienas, vėliau turėtų užtekti pasitepti kartą per 2 savaites ir rečiau
QUOTE(Kaktusė @ 2009 01 24, 13:55)
Dabar skaitau ir galvoju, negi tas Driclor vienintelė normali priemonė nuo prakaitavimo? Tikiu, kad ji yra veiksminga, tačiau pagalvokit, juk ji STABDO prakaitavimą. Stabdo NORMALŲ KŪNO PROCESĄ. Negi tai SVEIKA?
Žmogus prakaituoja ne tik pažastyse
Bet pažastyse IRGI. O kaip tada paaiškinami guzeliai pažastyse? Ar tai ne antipresperantų pasėkmė? Man tiesiog įdomi jūsų nuomonė, tad atsakymas "nepatinka - nenaudok" čia netinka