Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

QUOTE(Anaksunamun @ 2008 03 14, 21:30)
Sveikos  4u.gif  Na va as irgi isigijau Driclor , ir dabar bijau naudoti, kadangi laukiuosi ...    Galvoju ar nepakenks vaikeliui, juk visvien chemija, o mama pataria nenaudoti kol laukiuosi, sako per prakaito liaukas ir krauja vaikui gali pakenkti.Bet labai knieti isbandyti  unsure.gif

gal geriau pakentek mirksiukas.gif paskui rankas iki alkuniu nusigrauztum jei kas nors butu vaikeliui ir kam is vis tada dabar pirkai jei laukiesi g.gif
Atsakyti
Kaip bus vaikelis tada tikrai ne laikas ieskoti dezodorantu , palauks , nemaiso.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 02 12, 02:18)
Ar kas nors naudojatės "Vichy" kreminiu antiperspirantu (7 dienų poveikio)? Kokie atsiliepimai?  g.gif

Man sis dezodorantas turejo tik 1 dienos poveiki - viena diena liuks, kitom doh.gif Sunaudojau kasdienai.
Atsakyti

! 
Šioje temoje kalbama apie kūno priežiūros priemones, o ne platinama kosmetika. Už ne vietoj paskelbtas žinutes, platinamą kosmetika narėms skirtas įspėjimas.
Atsakyti
QUOTE(Pupsia @ 2008 01 03, 23:04)
as nuo stirpaus prakaitavimo (net kai buna salta) saugausi dezodorantu hydro fugal forte, perku eurovaistineje, purskaimas, kad butu veiksmingesnis reikia pasipurksti vakare prieseinant miegoti, tikrai padeda, nors nei vienas is reklamuojamu dezodorantu man iki tol nepadejo  smile.gif

Man tas hydro fugal nepatiko... Labai jau jis dirgino odą verysad.gif
Atsakyti
Aš paskutiniu metu irgi pradėjau žauriai prakaituoti, nulėkiau į parduotuvę ir griebiau Sanex excel, kainuoja tik 10lt, purškiamas, bet nebeturiu problemų, pasipurškiu vakare prieš einant miegoti ir į kitos dienos pabaigą jokio prakaito nesijaučia. Žodžiu parą tai tikrai neturiu problemų. Gal laiko ir ilgiau, nznau, bet aš mėgstu dažnai maudytis ir iš naujo pasipurškiu... smile.gif Labai juo esu patenkinta.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -freya-: 03 balandžio 2008 - 13:25
QUOTE(Ramirami @ 2008 03 18, 13:11)
Man sis dezodorantas turejo tik 1 dienos poveiki - viena diena liuks, kitom doh.gif Sunaudojau kasdienai.

oho, kaip cia unsure.gif
man tai Driclor - stebuklas. Pradejau naudoti gal pries metus, tai pradzioj pasitepdavau pora kartu per menesi, o dabar gal koki karta per tris menesius, net ir nebepamenu kada paskutini kata tepiausi, bet ir nevaikstau varvanciom pazastim blink.gif doh.gif thumbup.gif tai tikrai labai juo patenkinta esu smile.gif o kaip varvedavau anskciau, tai baisu ir prisimint blink.gif -30 ziema, o as sau varau kiaurai slapiom pazastim doh.gif blink.gif gerai, kad man dar jos neuzsaldavo lotuliukas.gif tikrai ziauru budavo, vos ne kompleksa turejau unsure.gif bijojau nesiot kitokios spalvos rubus, apart juodus doh.gif mama jau galvojo, kad pas mane amzinasis gedulas lotuliukas.gif
Atsakyti
tai cia kaip kazkas rase kazkur kad reikia naudot pagal instrukcija o ne belekada smukst tept lept ir gerai...
Atsakyti
pabandzia diclora schmoll.gif prakaitas vos nes srove vare doh.gif sudomino tas purskiamas sanex, dabar turiu rutulini, tai ne velnio nepadeda. gal kuri bandet abu ir galit palygint? o tas vichy 48h veikia? ir kiek kainuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jamie: 05 balandžio 2008 - 14:07
QUOTE(jamie @ 2008 04 05, 13:05)
pabandzia  diclora  schmoll.gif  prakaitas vos nes srove vare doh.gif  sudomino tas purskiamas sanex, dabar turiu rutulini, tai ne velnio nepadeda. gal kuri bandet abu ir galit palygint? o tas vichy 48h veikia? ir kiek kainuoja?

zinok kazkaip man neitiketina g.gif as net kai einu i sportus tai prisitepus jei bunu is vakaro man nieko is pazastu neteka tik zliaugias upeliais per nugara ir visur kitur o pazastys sausos buna... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2008 04 05, 14:32)
zinok kazkaip man neitiketina g.gif  as net kai einu i sportus tai prisitepus jei bunu is vakaro man nieko is pazastu neteka tik zliaugias upeliais per nugara ir visur kitur o pazastys sausos buna... thumbup.gif

tau gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
jamie- aš tai manau, kad tu driclor ne taip naudojai.... O jei visgi tau jis nepadėjo tai be botulino nemanau, kad ir padės. Driclor tai tikrai aršokas daiktas.
Atsakyti