Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

QUOTE(kuti_kuti @ 2008 12 10, 17:50)
Tai nieks nezino? sad.gif

Pabandyk ieskoti megoje esancioje vaistineje 4u.gif
Atsakyti
Jau daugiau nei metus naudoju Driclor, man jis thumbup.gif
Pamiršau ką reiškia šlapios pažastys bigsmile.gif

P.S. Merginos, turiu kelis atliekamus Driclor smile.gif Jei kam reikia rašykit į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuike_puike @ 2008 12 16, 23:30)
Jau daugiau nei metus naudoju Driclor, man jis  thumbup.gif
Pamiršau ką reiškia šlapios pažastys  bigsmile.gif

P.S. Merginos, turiu kelis atliekamus Driclor  smile.gif  Jei kam reikia rašykit į až  mirksiukas.gif

Oi kaip nkealtai pasireklamavom cool.gif
Yra išparduotuvė tam reikalui.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 17, 09:53)
Oi kaip nkealtai pasireklamavom  cool.gif
Yra išparduotuvė tam reikalui.

Ačiū, kad įspėjot mirksiukas.gif
Einu pasireklamuoti ir ten tongue.gif
Atsakyti
neberandu ir as Hidro Fugal jis tiesiog stebuklas.. Kuti_kuti, gal pavyko tau rasti? gal dar kur yra? verkiu krokodilo asarom... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaip_zirnis @ 2008 12 17, 17:31)
neberandu ir as Hidro Fugal jis tiesiog stebuklas.. Kuti_kuti, gal pavyko tau rasti? gal dar kur yra? verkiu krokodilo asarom... cry.gif

labuka.tai kad Hidro Fugal yra euro vaistineje keliu rusiu, bent jau klaipedoj tai tikrai. buvau ir as ji naudojus nors man tai nelabai padejo schmoll.gif
Atsakyti
keliu rusiu?? budavo trys rusys dabar daug kur liko tik 2. per sventes vaziuosiu i Klaipeda, gal gauciau. jis man labai padejo. aspirkdavau stikliniam buteliuke skaidru, kiti tai nieko nepadeda, jau prisipirkau, bet veltui.
Atsakyti
Nusipirkau ir as isgirtaji Driclor smile.gif ir negaliu atsidziaugt thumbup.gif anksciau vaiksciojau pastoviai slapiom pazastim. nu manau daug kas supras ka tai reiskia... O dabar sausa!!! thumbup.gif Pasitepus man irgi niezti, bet ne taip, kad neimanoma kentet. Po pirmo karto man savaites neislaike, bet gal del to, kad tame tarpe buvau pirty... Gal tas turejo itakos. Ziuresiu kaip bus toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laura2122 @ 2008 12 15, 23:35)
sveikutes.gal kas klaipedoj parduoda Driclor, buciau labai dekinga.noriu ir as ji isbandyti  smile.gif

as turiu , kaina tik 40 lt blush2.gif jei domina rasykit i az, 4u.gif
Atsakyti
cia ziuriu tai tik ta Diclor reklamuojat visos-nejau jokios kitos ir ne tokios baisios priemones nepadeda 4u.gif ar bent jau skaitet jo sudeti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2008 12 23, 17:16)
cia ziuriu tai tik ta Diclor reklamuojat visos-nejau jokios kitos ir ne tokios baisios priemones nepadeda  4u.gif  ar bent jau skaitet jo sudeti?  g.gif

manau kad visoms naudojancioms Driclor tai tikrai nera pirmoji priemone nuo prakaito smile.gif kaip ir man smile.gif nenaudociau jo jei padetu paprasti antiperspirantai smile.gif beje,sudeti jo zinoma kad skaiciau smile.gif tu paciu elementu yra visuose antiperspirantuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2008 12 23, 16:16)
cia ziuriu tai tik ta Diclor reklamuojat visos-nejau jokios kitos ir ne tokios baisios priemones nepadeda  4u.gif  ar bent jau skaitet jo sudeti?  g.gif

Aišku kad neskaitėm, mes gi beraštės, kaip mes galim perskaityti. Nei rašyt nei skaityt nemokam, tik Driclor žinom kur tept cool.gif
Atsakyti