Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

QUOTE(Lolitukas @ 2008 11 28, 17:05)
4u.gif  O aš pamiršau kas tas prakaitavimas, pradėjusi depiliuotis pažastis  smile.gif vietoje skutimosi. Nors prieš tai prakaitavau žiauriai  doh.gif  O dabar antipresperanto net nebereikia  ax.gif  tik dėl kvapo naudoju dezodorantą  smile.gif

Tau gerai.... pasiseke tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolitukas @ 2008 11 28, 16:05)
4u.gif  O aš pamiršau kas tas prakaitavimas, pradėjusi depiliuotis pažastis  smile.gif vietoje skutimosi. Nors prieš tai prakaitavau žiauriai  doh.gif  O dabar antipresperanto net nebereikia  ax.gif  tik dėl kvapo naudoju dezodorantą  smile.gif

Man asmeniškai tas jokios pastebimos naudos nedavė schmoll.gif
Atsakyti
pries menstruacijas tai baisu doh.gif bet po ju viskas tik dezodoranta naudoju
Atsakyti
o gal yra kas parduotu Diracol Klaipedoje? labai reikia
Atsakyti
galiu Driclor atsiusti i bet kuri miesta, jei tinka toks variantas, kreipkis AZ smile.gif
Atsakyti
Noreciau atsiliepimu apie "Hidro Fugal"? bigsmile.gif
Tiesiog neteko bandyti, o jau gundausi pirkti - "driclor" manau nereikia man, nes neteku upeliais, bet tiesiog noreciau pakeisti "nivea", tik nzn, ar verta i "hidro"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sylvergirl @ 2008 12 03, 09:52)
galiu Driclor atsiusti i bet kuri miesta, jei tinka toks variantas, kreipkis AZ smile.gif

as nusipirkau hidro, na kvapo jokio nesijunta su juo tai manau tau tiktu, bet slapumo isvis nemazina
Atsakyti
Sveiki, gal kas gali paziuret ar Hidro fugol forte (to purskiamo) vis dar atveza?? ar cia tik papuole sad.gif Nes jau Kauno Akropoli jau kelios savaites kaip nera... verysad.gif Tik jis man ir padedavo :/ O gal kas mate ji kur nors kitur Kaune??Pls.. Labai reikia jusu pagalbos!! doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kankintoja @ 2008 12 03, 08:13)
o gal yra kas parduotu Diracol Klaipedoje? labai reikia

as turiu ,atiduosiu uz 43 lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solidi: 08 gruodžio 2008 - 23:37
Man ir labai reiketu driclor. 2 vnt . o gal kuri papasakotu is kur jo paciai parsisiust ar pan ?.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuti_kuti @ 2008 12 08, 20:22)
Sveiki, gal kas gali paziuret ar Hidro fugol forte (to purskiamo) vis dar atveza?? ar cia tik papuole sad.gif Nes jau Kauno Akropoli jau kelios savaites kaip nera...  verysad.gif Tik jis man ir padedavo :/ O gal kas mate ji kur nors kitur Kaune??Pls.. Labai reikia jusu pagalbos!!  doh.gif  blush2.gif

Tai nieks nezino? sad.gif
Atsakyti
sveikutes.gal kas klaipedoj parduoda Driclor, buciau labai dekinga.noriu ir as ji isbandyti smile.gif
Atsakyti