Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

QUOTE(Zvirblis @ 2008 11 23, 14:09)
Help reikia pagalbos. Ne visai į temą, bet šiek tiek. Patarkit antiperspirantą, kuris nebalina rūbų! Mnaiškiai beveik visi juodi, tai pažastyse jau net išorėj balta. Ir neišsiplauna  doh.gif . O ir prakaituoju aš ne taip ir mažai (todėl THAI neitks). Jūs tikros žinovės, tai tikrai man ką nors pašnabždėsit, plyzzzz.

man. kad nebaltintu rubu dove juodiems rubams neblogas, o del gausaus prakaitavimo jau visu patikrintas dricloras mirksiukas.gif
Atsakyti
pasiūlykit pažastuka, driclor jau nelabai veikia...naudoju jau gal 2 metus...po gimdymo dabar prakaitavimas padidejo...pasitepus driclor veikia gal tik 2-3 dienas verysad.gif pasiūlykit i až , pirkčiau
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 11 24, 14:46)
pasiūlykit pažastuka, driclor jau nelabai veikia...naudoju jau gal 2 metus...po gimdymo dabar prakaitavimas padidejo...pasitepus driclor veikia gal tik 2-3 dienas  verysad.gif pasiūlykit i až , pirkčiau

as Driclor jau beveik metus naudoju.. bet man visada reikejo tepti 2 kartus i savaite.. manau cia visai normalu.. priklauso nuo kiekvienos organizmo..
Atsakyti
Man Driclor pakanka karta per savaite. Anskčiau, jau maniau nuo prakaitavimo jau niekas nepades- klydau- Driclor tikrai padeda. Aišku, nežinau, kaip jausiuos po mkeliu metų, bet dabar- thumbup.gif
Atsakyti
as naudoju karta per savaite driclor jau kazkur 3 metus ir man kuo puikiausiai veikia, kartais pamirstu pasitepti tada vel pasitepu...ir vel piukiai...
Atsakyti
QUOTE(Sylvergirl @ 2008 11 23, 16:16)
Geresnio nei Driclor nezinau smile.gif Jis labai efektyvus,tepamas tik nakciai ir kelis kartus per savaite, dienai nuplaunamas, todel tikrai nieko netepa smile.gif be to,prakaitavima visiskai sustabdo smile.gif jei noretum daugiau info ar jo isigyti, rasyk i AZ smile.gif

kazkaip dar nesiryztu... jei koks likutis butu, isbandyciau.

QUOTE(doovka @ 2008 11 23, 20:55)
man. kad nebaltintu rubu dove juodiems rubams neblogas, o del gausaus prakaitavimo jau visu patikrintas dricloras mirksiukas.gif

aciu!

O kaip Vichy? netepa gal?
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2008 11 25, 09:41)
O kaip Vichy? netepa gal?

Yra juk bespalviai akmenukai, jie tikrai netepa mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai labai delnai prakaituoja. mama turejo sito driclor, pasiule issitepti juo delnus, galvojom gal pades, bet ne velnio.. kaip prakaitavo, taip prakaituoja. atrodo nesinervinu, nei ka, bet nesuveikia vistiek.. gal kasnors dar kokiu patarimu zinot? verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,ir as turiu tokia pat beda del gausaus prakaitavimo verysad.gif .Jau menuo kaip naudoju Driclor,bet daugiau nebegaliu,nes pasitepus kiekviena karta labai niezti,grauzia( nors tik tepu ten,kur plaukai auga),o ryte buna raudona oda,labai skauda pazastis,kartais net ranku negaliu pajudinti is skausmo.Tai jis man tikrai netinka.Tai noriu isbandyti Certain Dri.jis yra per pus silpnesnis ir gal jis man tiks.Nors Driclor tepu tik 3 kartus per 2 savaites,tiesa jis labai padeda.

GAL KAS TURIT PARDUOTI CERTAIN DRI? RASYKIT MAN I AZ

Labai busiu dekinga
Atsakyti
QUOTE(jurguciux @ 2008 11 28, 13:13)
Driclor tepu tik 3 kartus per 2 savaites,tiesa jis labai padeda.

tai dar maziau tepkit viena kart per savaite ar du, labai jau daznai tepat...ar tiek tikrai reikia? g.gif
Atsakyti
man tai dvieju kartu per savaite reikia, nes po to pradeda vel prakatas skirtis blush2.gif tai kazkaip reciau negaleciau..
Atsakyti
4u.gif O aš pamiršau kas tas prakaitavimas, pradėjusi depiliuotis pažastis smile.gif vietoje skutimosi. Nors prieš tai prakaitavau žiauriai doh.gif O dabar antipresperanto net nebereikia ax.gif tik dėl kvapo naudoju dezodorantą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolitukas: 28 lapkričio 2008 - 16:05