Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

QUOTE(Ferrari @ 2008 11 13, 23:49)
Ką tuo norėjai pasakyti? Važiuoti į Airiją pirkti driclor  g.gif

Siaip tau nieko nenorejau pasakyt,bet jei jau klausi,tai jei turi pazinciu uzsieni gali gaut jo papigiai mirksiukas.gif O as rasydama tik norejau suzinot jo kaina Lietuvoj,nes visom pazistamom vezu is cia,nes sake,kad jo isvis nera LT.. Dabar galesiu daryt bizni ir as nebevesiu uz 7eurus,kai jo kaina pas jus virs 50lt lotuliukas.gif juokauju aisku
Atsakyti
QUOTE(Lanuska @ 2008 11 17, 14:01)
Siaip tau nieko nenorejau pasakyt,bet jei jau klausi,tai jei turi pazinciu uzsieni gali gaut jo papigiai mirksiukas.gif  O as rasydama tik norejau suzinot jo kaina Lietuvoj,nes visom pazistamom vezu is cia,nes sake,kad jo isvis nera LT.. Dabar  galesiu daryt bizni  ir as nebevesiu uz 7eurus,kai jo kaina pas jus virs 50lt lotuliukas.gif  juokauju aisku

Vajė vajė kokie asmeniškumai, nereikia man asmeniškai sakyti, sakyk visoms cool.gif
Man nereikia nei važiuoti nei pažinčių ieškoti, aš perku internetu cool.gif
Atsakyti
Parduodu Driclor. Rasykit i az
Atsakyti
QUOTE(Alaplaja @ 2008 11 18, 11:50)
Parduodu Driclor. Rasykit i az

Čia ne skelbimų lenta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 11 17, 18:16)
Vajė vajė kokie asmeniškumai, nereikia man asmeniškai sakyti, sakyk visoms  cool.gif
Man nereikia nei važiuoti nei pažinčių ieškoti, aš perku internetu  cool.gif

Cia gal tau asmeniskumai,as neturiu tam laiko su nepazistamom..
Paprasciausiai ar tau nebuvo lengviau pasakyt ,,pas mus Driclor'' kainuoja tiek ir tiek,nes as butent to ir klausiau,niekas neprase komentuot..Jei neturi atsakymo isvis nerasyk...Cia vis lietuviskas sustrumas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ferrari @ 2008 11 18, 11:02)
Čia ne skelbimų lenta  mirksiukas.gif

O tu ne moderatore tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanuska @ 2008 11 18, 18:52)
O tu ne moderatore  tongue.gif

O šitas postas buvo skirtas ne tau. doh.gif
Yra forumo taisyklės, kurių reikėtų laikytis. Galiu eiti į skundų skyrelį ir skųstis moderatorei, ir Alaplaja gautų įspėjimą, o galiu tiesiog perspėt čia, kad temoje negalima pardavimais užsiimti cool.gif

Papildyta:
QUOTE(Lanuska @ 2008 11 18, 18:52)
Cia gal tau asmeniskumai,as neturiu tam laiko su nepazistamom..
Paprasciausiai ar tau nebuvo lengviau pasakyt ,,pas mus Driclor'' kainuoja tiek ir tiek,nes as butent to ir klausiau,niekas neprase komentuot..Jei neturi atsakymo isvis nerasyk...Cia vis lietuviskas sustrumas   g.gif

Lt kainuoja tiek už kiek sugebi nusipirkti cool.gif
O kuo pasireiškia lietuviškas šustrumas? jis kažkuo skiriasi nuo airiško? Tu matyt jau esi airiškai šustra ? ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 18 lapkričio 2008 - 19:26
QUOTE(Ferrari @ 2008 11 18, 18:19)
O šitas postas buvo skirtas ne tau.  doh.gif
Yra forumo taisyklės, kurių reikėtų laikytis. Galiu eiti į skundų skyrelį ir skųstis moderatorei, ir Alaplaja gautų įspėjimą, o galiu tiesiog perspėt čia, kad temoje negalima pardavimais užsiimti  cool.gif

Papildyta:
Lt kainuoja tiek už kiek sugebi nusipirkti  cool.gif
O kuo pasireiškia lietuviškas šustrumas? jis kažkuo skiriasi nuo airiško? Tu matyt jau esi airiškai šustra ? ph34r.gif

Nu vistiek nesugebi konkreciai atsakyt.. ,,tiek uz kiek sugebi'' tai jei as sugebu tik uz 5lt,tai nori pasakyt galiu uz tiek ir nupirkt lotuliukas.gif
O del sustrumo,kol nepagyveni uzsieny nepastebi to,bet pabuk kitur bent menesi ir tada pati suprasi ka norejau pasakyt..O tu matyt neturi ka veikt,tai rasineji i visas temas ir kabinejies prie zmoniu mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanuska @ 2008 11 19, 13:08)
Nu vistiek nesugebi konkreciai atsakyt.. ,,tiek uz kiek sugebi'' tai jei as sugebu tik uz 5lt,tai nori pasakyt galiu uz tiek ir nupirkt lotuliukas.gif
O del sustrumo,kol nepagyveni uzsieny nepastebi to,bet pabuk kitur bent menesi ir tada pati suprasi ka norejau pasakyt..O tu matyt neturi ka veikt,tai rasineji i visas temas ir kabinejies prie zmoniu mad.gif

Jei sugebėsi už tiek nusipirkti, tai būtent tiek tau ir kainuos, nes parduotuvėje, kaip pati minėjai Lt nėra, taigi nustaytos kainos nėra, jei perki internetu, kaina derybų objektas, SM išparduotuvėj ji siekia nuo 25 - iki 50 Lt. Ir ką tai keičia, kai žinai kainą?
Esu kitur ne mėnesį , o kur kas ilgiau mirksiukas.gif )
Šitoj temoj rašau jau daugiau nei metus, rašau tose temose, kur man įdomu.

Gal jau tuo ir pabaikim temos teršimą cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 19 lapkričio 2008 - 14:12
QUOTE(Ferrari @ 2008 11 19, 13:12)
Jei sugebėsi už tiek nusipirkti, tai būtent tiek tau ir kainuos, nes parduotuvėje, kaip pati minėjai Lt nėra, taigi nustaytos kainos nėra, jei perki internetu, kaina derybų objektas, SM išparduotuvėj ji siekia nuo 25 - iki 50 Lt. Ir ką tai keičia, kai žinai kainą?
Esu kitur  ne mėnesį , o kur kas ilgiau mirksiukas.gif )
Šitoj temoj rašau jau daugiau nei metus, rašau tose temose, kur man įdomu.

Gal jau tuo ir pabaikim temos teršimą  cool.gif

Pagaliau aciu uz issamu atsakyma...Dabar jau galim baigt sita tema.. rolleyes.gif
Atsakyti
galiu perleisti DRICLOR ,naujas, atiduosiu pigiau nei mokejau uz 43 lt ,prasau i az 4u.gif
Atsakyti
Help reikia pagalbos. Ne visai į temą, bet šiek tiek. Patarkit antiperspirantą, kuris nebalina rūbų! Mnaiškiai beveik visi juodi, tai pažastyse jau net išorėj balta. Ir neišsiplauna doh.gif . O ir prakaituoju aš ne taip ir mažai (todėl THAI neitks). Jūs tikros žinovės, tai tikrai man ką nors pašnabždėsit, plyzzzz.
Atsakyti
Geresnio nei Driclor nezinau smile.gif Jis labai efektyvus,tepamas tik nakciai ir kelis kartus per savaite, dienai nuplaunamas, todel tikrai nieko netepa smile.gif be to,prakaitavima visiskai sustabdo smile.gif jei noretum daugiau info ar jo isigyti, rasyk i AZ smile.gif
Atsakyti