Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

QUOTE(Papaya @ 2008 10 24, 17:13)
O jei man tik 15 metu, ar galima naudoti driclor, ahc vicht, sanex arba hydro fugal? nes baisoka truputi, nors prakaituoju kaip nezinau kas.. Jau nebegaliu kesti.. Noretusi pradziai silpnesnio, bet jei nusipirksiu ir nepades, tai bus labai apmaudu, nes su pinigais dabar striuka, o jie tikrai nera pigus  verysad.gif  Nezinau ka daryti, ar pirkti, koki pirkti. Gal iskart stipriausia - driclor? Patarkit man prasau  verysad.gif

As irgi esu panasaus amziaus kaip ir tu. Ir naudoju driclor. Suzinojau apie ji internete, is pradziu dvejojau pirkti ar ne, bisky bijojau. Po puses metu nusipirkau, ir tada visos mano problemos baigesi. Drabuzius renkuosiu kokius noriu. Kai bendrauju su zmonemis jau nebegalvoju ar jie pastebi mano demes doh.gif Nevarzau saves. . Zodziu, man gyvenimas tapo grazus! biggrin.gif Jeigu nori, pamegink. Nesakau, kad jis yra nekenksmingas.. bet dabar daug kas kenkia. blush2.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju Sanex,jis man thumbup.gif
Atsakyti
sveiki gak kas gali parupint skubei to DriClor geria kad i vln jozykas@gmail.com 860894156
Atsakyti
Aš irgi turiu tokią problemytę - nusiprausus jau po valandos atsiranda prakaito kvapas doh.gif Ko tik nebandžiau... niekas nepadėdavo. Kai paskaitau kai kurių žinovų patarimus, maždaug reikia praustis, vilkėti medvilninius rūbus, darosi juokinga rolleyes.gif , žmonės ryškiai su prakaitavimu problemų neturėję schmoll.gif
Nusipirkau prieš porą dienų Bionsen dezodorantą - buvau nustebinta jo poveikio thumbup.gif Pasitepus pusę dienos pravaikščiojau be jokio prakaito kvapo rolleyes.gif Man tai atradimas, ir tikiuosi, organizmas prie jo nepripras ax.gif
Aišku, nemanau, kad jis tiks visoms, nes mūsų organizmai labai skiriasi. Man pvz. netiko nei Hydro fugal forte, nei Thai, nei kiti antiperspirantai. Vichy, aišku, nebandžiau, nes kaina didoka.
Atsakyti

Aš taip pat turiu problemą, ir jau nebežinau ką daryt. Ypač tai paaštrėjo prasidėjus šildymo sezonui, jokie dezodorantai nepadeda, susimaišo visi kvapai ir labai būna tada sunku man. Kompleksuoju net gi dėl to, nors teko bandyti daugelį produktų. Iš tiesų, pinigų nelabai turiu brangiems kosmetiniams šedevrams, bet jeigu rasiu patinkantį, manau, išbandysiu nors ir už didoką kainą. Bet labai ši problema man nusibodo - ir pėdos, ir kas pas mane taip tik nedaro. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Spaceball* @ 2008 11 12, 19:46)
Aš taip pat turiu problemą, ir jau nebežinau ką daryt. Ypač tai paaštrėjo prasidėjus šildymo sezonui, jokie dezodorantai nepadeda, susimaišo visi kvapai ir labai būna tada sunku man. Kompleksuoju net gi dėl to, nors teko bandyti daugelį produktų. Iš tiesų, pinigų nelabai turiu brangiems kosmetiniams šedevrams, bet jeigu rasiu patinkantį, manau, išbandysiu nors ir už didoką kainą. Bet labai ši problema man nusibodo - ir pėdos, ir kas pas mane taip tik nedaro.  schmoll.gif

pazistamas jausmas smile.gif maziau nei pries metus taip irgi jausdavausi.. ar bandei Driclor? jis mane ir isgelbejo.. jei turi klausimu del jo ar noretum isigyti, kreipkis i AZ wink.gif
Atsakyti
Sveikos..norejau paklausti uz kiek jus perkat ,,Driclor'' man idomu,nes buvo pamineta,kad jis nepigus...Siaip manau,kad Lietuvoj uzsideda nemazai ji pardavinedamos g.gif as gyvenu Airijoj ir pas mus jis kainuoja tik 7 eurai,t.y apie 25lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanuska @ 2008 11 14, 00:43)
Sveikos..norejau paklausti uz kiek jus perkat ,,Driclor'' man idomu,nes buvo pamineta,kad jis nepigus...Siaip manau,kad Lietuvoj uzsideda nemazai ji pardavinedamos g.gif  as gyvenu Airijoj ir pas mus jis kainuoja tik 7 eurai,t.y apie 25lt smile.gif

Ką tuo norėjai pasakyti? Važiuoti į Airiją pirkti driclor g.gif
Atsakyti
Geras!!reikes gal ir man pabandyt si stebukla thumbup.gif
Papildyta:
Tik vat beda nezinau kur jo ieskoti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantina @ 2008 11 14, 20:21)
Geras!!reikes gal ir man pabandyt si stebukla thumbup.gif
Papildyta:
Tik vat beda nezinau kur jo ieskoti... 4u.gif

Išparduotuvėj merginos siūlo, o jei perki pati internetu gali iš ebay parsisiųsti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, as tai nuo prakaito naudoju dezodoranta Absolut Torr, jis man nerealus, turiu ir Driclor, bet jis ziaurus smile.gif , o ta AT pirkau is vienos pazystamos, sake, kad juos perka vokietijoje, tinka ir pedoms ir vyrams nuo prakaito. Ji naudoju pora naktu per menesi ir tada gali soliariume guleti, pazastys buna sausos tongue.gif truputeli dirgina pazastis, bet jei is ryto neskustos tai yada normaliai biggrin.gif
Atsakyti
turiu atliekama nauja Driclor priemone nuo parakaitavimo,galiu perleisti mirksiukas.gif miestas klaipeda,galiu siusti smile.gif kaina 43 lt ,prasau i az 4u.gif
Atsakyti