Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

QUOTE(Ferrari @ 2008 10 16, 13:55)
Driclor sudetis aliuminio chloridas ir alkoholis. Manau būtent dėl alkoholio daugeliui jautriai sureaguoja oda.
Vichy mačiau parašyta, kad be alkoholio ir tinka itin jautriai odai. Tai gal ir neturėtų alergizuoti.  g.gif

mastau.gif Sąžiningai, pirmą kartą supratau, jog reikia į sudėtį pasižiūrėti cool.gif Dėkui, Ferrari, reikės tą Vichy pabandyti, jeigu jau ir itin jautriai odai tinkamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ožiaragė @ 2008 10 16, 13:20)
Įdomu, jei per didelis prakaito išsiskyrimas yra susijęs su sutrikusia skydliaukės veikla, ar galima naudoti priemones, stabdančias prakaito išsiskyrimą? Gal kas žinote, esate su tuo susudūrusios? O gal žinote kokią nuorodą, kur būtų galima apie tai paskaityti.
Ačiū.

Nesate su tokia situacija susidūrusios?
Atsakyti
QUOTE(Ožiaragė @ 2008 10 18, 14:15)
Nesate su tokia situacija susidūrusios?

Nesu susidūrus su skydliaukės problemomis, bet jei jau nėra kaip jos pagydyti, tai nemanau kad prakaitavimo stabdymas pažastyse galėtų pakenkti. Nes prakaituojam ne tik per pažastis. Tiek kiek organizmui reikės, jis išskirs prakaitą kitose odos vietose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 10 18, 14:35)
Nesu susidūrus su skydliaukės problemomis, bet jei jau nėra kaip jos pagydyti, tai nemanau kad prakaitavimo stabdymas pažastyse galėtų pakenkti. Nes prakaituojam ne tik per pažastis. Tiek kiek organizmui reikės, jis išskirs prakaitą kitose odos vietose  4u.gif

Įdomu, ar tų dezų instrukcijose yra koks perspėjimas endokrinologinėmis ligomis sergantiems g.gif Norėtųsi užsisakyti, išbandyti, nes kartais šlapi ratilai pažastyse varo į neviltį. Bet nesinorėtų rizikuoti savo sveikata.
Atsakyti
instrukcija
Atsakyti
QUOTE(Ožiaragė @ 2008 10 18, 20:24)
Įdomu, ar tų dezų instrukcijose yra koks perspėjimas endokrinologinėmis ligomis sergantiems  g.gif  Norėtųsi užsisakyti, išbandyti, nes kartais šlapi ratilai pažastyse varo į neviltį. Bet nesinorėtų rizikuoti savo sveikata.

kad nea, nera apie tai uzsiminta schmoll.gif
tik apie tai, kad jei yra alergija nors vienai sudedamajai daliai, tai tada nenaudot..
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 10 18, 20:30)

QUOTE(Sylvergirl @ 2008 10 18, 20:33)
kad nea, nera apie tai uzsiminta  schmoll.gif
tik apie tai, kad jei yra alergija nors vienai sudedamajai daliai, tai tada nenaudot..

Ačiū už pagalbą ir patarimą 4u.gif
Atsakyti
Noreciau nusipirkti ta Dirclor, gal kas zinot patikimus saltinius? P CErtain Dry ar kas parduoda? Ziauriai reikia, nes jau kartais geda ir i darba eiti.
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2008 10 22, 20:01)
Noreciau nusipirkti ta Dirclor, gal kas zinot patikimus saltinius? P CErtain Dry ar kas parduoda? Ziauriai reikia, nes jau kartais geda ir i darba eiti.

Kosmetikos išparduotuvėj yra ne vienas pasiūlymas mirksiukas.gif
Atsakyti
O jei man tik 15 metu, ar galima naudoti driclor, ahc vicht, sanex arba hydro fugal? nes baisoka truputi, nors prakaituoju kaip nezinau kas.. Jau nebegaliu kesti.. Noretusi pradziai silpnesnio, bet jei nusipirksiu ir nepades, tai bus labai apmaudu, nes su pinigais dabar striuka, o jie tikrai nera pigus verysad.gif Nezinau ka daryti, ar pirkti, koki pirkti. Gal iskart stipriausia - driclor? Patarkit man prasau verysad.gif
Atsakyti
o sitas diclor, ar kaip jis ten blush2.gif tikrai labai efektyvus,nes mano pazastys ziema vasara slapios, visus rubus taip sugadinau, net per plona sverkeli persisunkia. verysad.gif isbandziau tikrai daug ir minerala ir talka, ir kaikuriu moteru isgirta "vishy" kuris man visiskai nepadejo...jei ka prasykit tel. kas parduoda Vilniuje diclor.
Atsakyti
QUOTE(Papaya @ 2008 10 24, 15:13)
O jei man tik 15 metu, ar galima naudoti driclor, ahc vicht, sanex arba hydro fugal? nes baisoka truputi, nors prakaituoju kaip nezinau kas.. Jau nebegaliu kesti.. Noretusi pradziai silpnesnio, bet jei nusipirksiu ir nepades, tai bus labai apmaudu, nes su pinigais dabar striuka, o jie tikrai nera pigus  verysad.gif  Nezinau ka daryti, ar pirkti, koki pirkti. Gal iskart stipriausia - driclor? Patarkit man prasau  verysad.gif

gal is pradziu pasitark su mama, gal reikia eiti pirma pas gydytojus...siaip padet tai padeda ir del amziaus nera nurodymu nuo kada naudoti...
Atsakyti