Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

QUOTE(Laurutė @ 2008 10 09, 19:42)
vakare reikia pasitepti, ryte nusiprausti ir viskas vaikštai sau patenkinta smile.gif
Aš tai pasitepu ir man veikia 2 savaites, paskui vėl pakartoju procedūrą kai pajaučiu, kad jau šlampa pažastys.

Girdejau kad lyg ir pries tepantis reikia nusipraust?Beje, praust tik paprastu vandeniu ar galima ir muilu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutea_2 @ 2008 10 10, 10:20)
Girdejau kad lyg ir pries tepantis reikia nusipraust?Beje, praust tik paprastu vandeniu ar galima ir muilu? g.gif

Nu žinoma reikia ir prieš tai nusiprausti, neparašiau, nes visada prieš tepdamasi, bet kokia nuo prakaito priemone prausiuosi. O praustis gali ir su muilu ir netgi su šampūnu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurutė @ 2008 10 10, 10:38)
Nu žinoma reikia ir prieš tai nusiprausti, neparašiau, nes visada prieš tepdamasi, bet kokia nuo prakaito priemone prausiuosi. O praustis gali ir su muilu ir netgi su šampūnu smile.gif

Beje, girdejau, kad po nusiprausimo reikia apie valanda palaukt, o tik tada tept driclor'a, tiesa? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutea_2 @ 2008 10 13, 15:18)
Beje, girdejau, kad po nusiprausimo reikia apie valanda palaukt, o tik tada tept driclor'a, tiesa? g.gif  blush2.gif

reikia kad oda butu visiskai sausa smile.gif cia tai ir turima galvoje, kad reikia palaukti smile.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau gavau ta stebuklingaji driclor'a biggrin.gif
Vakare, kaip reikia, svariai nusiprausiau ir gerai nusausinau pazastis, pasitepiau ir pradejau jaust dilgciojima, gal kas zinot, cia tas dilgciojimas normalu?Sian is ryto nusiprausiau, viskas gerai - jokiu berimu ar dar ten kazko...Tik vat del to dilgciojimo is vakaro nezinau... g.gif
Atsakyti
Geriau jo netepti ant nuskustu pazastu,nes tada ir dilgcioja,man ir taip buvo pirma karta,vos iskenciau doh.gif o dabar jau nieko tik biski paniezti,tai cia nieko tokio blush2.gif ax.gif
Atsakyti
aš jau kažkelintą kartą tepu ir man visą laiką graužia, negaliu iškęsti verysad.gif . Niekada netepiau ant skustos odos, palaukiu dieną ar dvi. Ir man neišsilaiko poveikis 2 savaites, kvapas atsiranda po poros dienų, o šlapti - po sav ar net aksčiau. Gal ką ne taip darau, arba jis man netinka g.gif
Atsakyti
man jis irgi beveikia tik pora dienu,ir nesuprantu kas ne taip doh.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutea_2 @ 2008 10 14, 11:41)
Na va, pagaliau gavau ta stebuklingaji driclor'a biggrin.gif
Vakare, kaip reikia, svariai nusiprausiau ir gerai nusausinau pazastis, pasitepiau ir pradejau jaust dilgciojima, gal kas zinot, cia tas dilgciojimas normalu?Sian is ryto nusiprausiau, viskas gerai - jokiu berimu ar dar ten kazko...Tik vat del to dilgciojimo is vakaro nezinau... g.gif

Normalu. Kartais dilgčioja smarkiau, kartais silpniau, kartais visai nieko nejauti. Svarbu kad nebertų, neliktų paraudimų kitą dieną mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingutea_2 @ 2008 10 13, 15:18)
Beje, girdejau, kad po nusiprausimo reikia apie valanda palaukt, o tik tada tept driclor'a, tiesa? g.gif  blush2.gif

QUOTE(Sylvergirl @ 2008 10 13, 15:39)
reikia kad oda butu visiskai sausa smile.gif cia tai ir turima galvoje, kad reikia palaukti smile.gif

Tikrai nebūtina laukti valandą, niekada tiek nelaukiu, nebent po vonios, bent pusvalandį palaukiu, kol oda atvės 4u.gif
Atsakyti
Driclor bandyti nedrąsu - turiu jautrią odą g.gif O gal žinote ką nors apie Vichy kreminį dezodorantą? Tokį. Kaina panaši į Driclor, tik įdomu, ar nesualergizuos jautrios odos g.gif
Atsakyti
Įdomu, jei per didelis prakaito išsiskyrimas yra susijęs su sutrikusia skydliaukės veikla, ar galima naudoti priemones, stabdančias prakaito išsiskyrimą? Gal kas žinote, esate su tuo susudūrusios? O gal žinote kokią nuorodą, kur būtų galima apie tai paskaityti.
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 10 16, 13:15)
Driclor bandyti nedrąsu - turiu jautrią odą g.gif O gal žinote ką nors apie Vichy kreminį dezodorantą? Tokį. Kaina panaši į Driclor, tik įdomu, ar nesualergizuos jautrios odos g.gif

Driclor sudetis aliuminio chloridas ir alkoholis. Manau būtent dėl alkoholio daugeliui jautriai sureaguoja oda.
Vichy mačiau parašyta, kad be alkoholio ir tinka itin jautriai odai. Tai gal ir neturėtų alergizuoti. g.gif
Atsakyti