Labas,
susidomejau tavo pasiulymu, ar tu kalbi apie Driclor? Jei taip tai gali parasyti kur ir kaip jis uzsisakyti.
Aciu.
Sveikos
Driclora naudoju gal jau kokiu 3-4 menesius,is pradziu jis man veikdavo lyg ir gerai po savaite ir pan,o dbr atrodo kad jis man veikia tik kokias dvi dienas,ir vel prakaituoju,nesuprantu kodel??gal organizmas priprato,ar ka ne taip darau....? jum taip nebuvo?Taip dziaugiaus atradus toki geri,o dabar ir vel po biski taspats,o gal jis tiesiog man persilpnas,nes as siaip istisai prakaituoju ir taip jauciu dideli diskomforta o kiekviena diena ji naudot ir nesveika
Driclora naudoju gal jau kokiu 3-4 menesius,is pradziu jis man veikdavo lyg ir gerai po savaite ir pan,o dbr atrodo kad jis man veikia tik kokias dvi dienas,ir vel prakaituoju,nesuprantu kodel??gal organizmas priprato,ar ka ne taip darau....? jum taip nebuvo?Taip dziaugiaus atradus toki geri,o dabar ir vel po biski taspats,o gal jis tiesiog man persilpnas,nes as siaip istisai prakaituoju ir taip jauciu dideli diskomforta o kiekviena diena ji naudot ir nesveika
Na, mergaite, jus nuostabios puiku kai yra tokiu forumu ir tokiu zmoniu Ta pacia prakaitavimo problema turiu ir as, o po gimdymo dar viskas baisiau...Na nebent tik man taip atrodo Visa laik nadoju paprastus dezodorantus, siuo metu rexona, ir kankinuos su tom slapiom pazastim, bet pasiskaicius si foruma rimtai nusprendziau-uzteks kankintis-zut but gausiu driclor'a Aciu jums kad apsvietet mane
O beje, Diclor buna tik vienos rusies? Nes radau kas parduoda uz 40lt ir uz 50lt, kaip manot, cia tik kainos skirias?
QUOTE(Ingutea_2 @ 2008 10 07, 14:36)
O beje, Diclor buna tik vienos rusies? Nes radau kas parduoda uz 40lt ir uz 50lt, kaip manot, cia tik kainos skirias?
Gali skirtis tūris, būna po 20 ml, ir po 60 ml.
Sveiki, turiu 2 driclor. Gal kam reikia?
QUOTE(Laurutė @ 2008 10 07, 16:04)
Sveiki, turiu 2 driclor. Gal kam reikia?
O kokia kaina?
Laba o aš sakau dar taip nerizikuosiu ir nusipirkau kaiką silpnesnio - hidro fugal bet toks klausimas iškilo jį juk galima naudot kasdien, ne taip kaip driclor?
QUOTE(Lūšis @ 2008 10 08, 22:11)
Laba o aš sakau dar taip nerizikuosiu ir nusipirkau kaiką silpnesnio - hidro fugal bet toks klausimas iškilo jį juk galima naudot kasdien, ne taip kaip driclor?
As tai ji naudojau kasdien,manau kad galima tik deja jis man tai nieko nepadejo... o ir dricloras apsilpnejo....
Beje, gal galit tiksliai kas papasakot kaip driclora reikia naudot?
QUOTE(Ingutea_2 @ 2008 10 09, 19:35)
Beje, gal galit tiksliai kas papasakot kaip driclora reikia naudot?
vakare reikia pasitepti, ryte nusiprausti ir viskas vaikštai sau patenkinta
Aš tai pasitepu ir man veikia 2 savaites, paskui vėl pakartoju procedūrą kai pajaučiu, kad jau šlampa pažastys.