http://images.ciao.c...duct-141190.jpg[/img]
[/quote]
po ilgų ieškojimų šitas man geriausias
norejau paklausti tu, kas vartoja driclor. kaip jums su prakaitavimu: nustojote visiskai, ar kartais pazastys buna dregnos, nors nepersisunkusios? pati driclora pradejau naudoti pries pora dienu, tepiau kelias dienas is eiles, po to nustoja. siaip viskas nuostabu, palyginus kaip buvo anksciau, daabr tikrai rojus, bet pazastys vis tiek silieka truputeli sudrekusios ... todel norecia uisgirsti kitu vartojusiu ar vantojanci usia priemone nuomone busiu dekinga uz ats
O tas Driclor, tai cia kas? Platitintoju parduodamas produktas? Kokia kainyte jo?
QUOTE(Swychek @ 2008 09 04, 22:49)
norejau paklausti tu, kas vartoja driclor. kaip jums su prakaitavimu: nustojote visiskai, ar kartais pazastys buna dregnos, nors nepersisunkusios? pati driclora pradejau naudoti pries pora dienu, tepiau kelias dienas is eiles, po to nustoja. siaip viskas nuostabu, palyginus kaip buvo anksciau, daabr tikrai rojus, bet pazastys vis tiek silieka truputeli sudrekusios ... todel norecia uisgirsti kitu vartojusiu ar vantojanci usia priemone nuomone busiu dekinga uz ats
as visiskai neprakaituoju, bet karta i savaite naudoju, jei pamirstu tada truputi paslapiuoja ir vel panaudojus nieko ner...
Sveikutės, o gal kuri turit normaliai išverstą driclor aprašymą, kaip naudoti , būčiau dėkinga
QUOTE(Zuikutuliukas @ 2008 09 05, 08:45)
O tas Driclor, tai cia kas? Platitintoju parduodamas produktas? Kokia kainyte jo?
Man irgi įdomu,nesu apie tokį girdėjus ir tuo labiau bandžius.Įdomu būtų daugiau apie jį sužinot
O kažin būtina driclorą ant nakties teptis?. Nes aš pvz tai ryte pasitepu ir tikrai pajutau kad prakaitavimas sumažėjo ir pažastyts būna tik truputį šlapios.