Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

QUOTE(skani.kava @ 2008 08 20, 16:39)
Hmm gal organizmo priklauso  g.gif  aisku, prakaitavimo nesustabde man, bet pati kvapa tikrai sumazino...  mirksiukas.gif

nu tai sutinku kad nuo organizmo priklauso, bet man tai is vis nieko kaip kad nebuciau naudojus o kad panaikintu kvapa nors jis ir nera didelis tai is vis nieko, man tada jau daug geriau bet kokie paprasti lady speed stick ar dove kur tipo nepalieka demiu ant juodu rubu...
man tai sakau tas thai i bala ismesti pinigai ir gaila ismest nes ilgas galiojimas tai taip ir dulka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diena @ 2008 08 20, 17:59)
Gal kam reikia Driclor?  4u.gif  Padesiu  ax.gif

noreciau ir as isbandyti smile.gif esu vilniete rolleyes.gif jei tik yra galimybe - noreciau nusipirkti biggrin.gif
Atsakyti
man tai šitas pats pačiausias nuo prakaito,kol jo neatradau-galvojau kad esu beviltiška smirdalė-prakaitalė lotuliukas.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
o kur sita dalykeli radai, kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2008 08 25, 19:49)

Jį galima nusipirkti vaistinėse (eurovaistinėse tikrai yra), kaina apie 15lt. Stipriausias yra žėlės formos. (Yra kelių rūšių purškiamas, rutulinis ir žėlė)
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2008 08 24, 20:44)
man tai šitas pats pačiausias nuo prakaito,kol jo neatradau-galvojau kad esu beviltiška smirdalė-prakaitalė  lotuliukas.gif  biggrin.gif
user posted image

Ne visiems jis padeda, man jo poveikis toks pats kaip ir bet kurio kito paprasto antiprespiranto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2008 08 25, 19:49)

euro vaitinėj pirkau,kaina apie 16-17Lt,bet akcijos metu pirkau už 13Lt ax.gif

QUOTE(Ferrari @ 2008 08 26, 10:45)
Ne visiems jis padeda, man jo poveikis toks pats kaip ir bet kurio kito paprasto antiprespiranto  unsure.gif

Kaip keista g.gif ,jau aš smirdukas baisus,bet šita Hidro Fugal priemonė išgelbėjo mane nuo to košmaro blush2.gif Tikrai man ji labai efektyvi.
Atsakyti
Man irgi Hydro Fugal purškiamas nepadėjo.. Gal pabandysiu tą Driclor, bet bijau, kaip pasiskaičiau apie visus bėrimus ir niežėjimus. blink.gif O prakaitas taaaaaip nemalonu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistutee @ 2008 08 26, 20:43)
Man irgi Hydro Fugal purškiamas nepadėjo.. Gal pabandysiu tą Driclor, bet bijau, kaip pasiskaičiau apie visus bėrimus ir niežėjimus. blink.gif  O prakaitas taaaaaip nemalonu. doh.gif

nera jau zinok tie niezejimai tokie baisus gal pirmas kelias savates, dabar bent jau man nieko nebebuna, o berimu net nesu turejus nes niekad nenaudojau ant pazeistos odos.(ne reklamos sumetimais, jei ka rasyk i az)
Atsakyti
As taip pat isigijau Hidro fugal.tai galiu pasakyti,kad pasipurskus juo visa diena jokio prakaito kvapo nera.aisku pilnai dregnes nepanaikina.tik vienas toks trukumas kad siek tiek sausina pazastu oda.
Atsakyti
vaižgante> pritariu tavo teorijai,kad kūno kvapas priklauso nuo to,kokį gyvenimo būdą vedi smile.gif Ką valgai,ką į organizmą įdedi - tą ir turi cool.gif Koks mitybos,poilsio rezimas,kokia psichologinė atmosfera tavo gyvenime ir t.t.
Kažkada maitinaus pagal visas sveikos,racionalios ir protingos mitybos principus,tai pasikeitė ne tik mano išvaizda(svoris,oda,plaukai,nagai),bet ir to paties prakaito kvapas,rodos mažiau prakaitavau ir smirdėjau blush2.gif O apie vidinę harmoniją tai tik tiek pasakysiu - pasitikėjimas savimi,gera savijauta,energija ir visa kita,kas tik verčia žmogų pasijust gerai ir konfortabiliai.
O kosmetika tik kaip pagalbinė priemonė..... tongue.gif
Atsakyti
Turiu atliekama DRICLOR,gal kam reikia mirksiukas.gif
Atsakyti