gerai pasakyta
ir isvis neisivaizduoju koki griezta gyvenima reikia gyvent, kad prakaitas kvapo neturetu nors ir sportuoju ir stengiuos sveikiau maitintis,ir daug vandens gert ir t.t. ir t.t. deja, kvapas vis tiek yra, ir manau cia kiekvieno zmogaus fiziologija.. o tie visokie zarnyno valymai kiek girdejau irgi ne i nauda.. nes isplaunama ir tai kas gera jame
QUOTE(vaižgantė @ 2008 08 20, 13:50)
Jei prakaituoji gausiai ir prakaitas neturi nemalonaus kvapo, nieko tokio. Kvapas rodo ligas...
Prakaitas neturi kvapo.
Ištrauka iš straipsnio:
Prakaitas nemaloniai kvepia vos patekęs ant odos
Netiesa.
Grynas prakaitas neturi kvapo. Tik kelias valandas pabuvęs ant odos jis įgauna nemalonų kvapą. Ypač nemalonus apokrininių liaukų išskiriamo prakaito kvapas.
Ant odos esančios bakterijos suskaido prakaite esančius baltymus ir riebalus, todėl atsiranda nemalonus kvapas. Kuo daugiau bakterijų ant odos ir kuo didesnis baltymų ir riebalų kiekis prakaite, tuo kvapas stipresnis ir nemalonesnis.
Pėdų odoje yra daugiausia apokrininių liaukų, be to, avint batus susidaro palankios sąlygos (šiluma ir drėgmė) daugintis bakterijoms, skaidančioms baltymus ir riebalus, todėl kojos įgauna stipriausią ir nemaloniausią kvapą. Jei neavėsite sintetinių kojinių ir pernelyg šiltos avalynės, šios problemos išvengsite.
ČIA labai paprastai ir aiškiai apie prakaitavimą
Tai man dabar toks klausimas iškilo:
Jei gausus prakaitavimas nėra ligos požymis, o prakaito kvapas atsiranda tik dėl ant odos paviršiuje esančų bakterijų, vadinasi esmė ne viduriuose - nuprausei odą, dezinfekavai su spirituku ir kvapo net ir po gausaus prakaitavimo nebus, vadinasi ligos nėra
Ferrari, betgi ne visi žmonės smirda? Kadangi masažuoju žmones, puikiai jaučiu jų kūnų kvapus. O jie labai įvairūs. Ir skiriasi tų, kurie prižiūri save.
Papildyta:
Sylvergirl, matyt, tu žinai tik Tulčinos siūlomą žarnyno valymą. Tas tai tikrai nieko gero...
Papildyta:
Sylvergirl, matyt, tu žinai tik Tulčinos siūlomą žarnyno valymą. Tas tai tikrai nieko gero...
o kokiu dar zarnynu valymu buna? nes issivalyt organizma galima naturaliu budu kaip ir kalbama - sveikai maitinantis ir t.t. tai cia savaime aisku
manau kad cia susirenka savim besirupinantys zmones,kuriems higiena ir kiti dalykai nepadeda.. as prausiuos taip pat pakankamai daznai, kaip minejau sportuoju,laaabai retai sergu, imunitetas pakankamai stiprus.. taciau va vis tiek man prakaitavimas kelia diskomforta..
ir isvis manau nebeverta testi siu gincu, nes kiekviena rupinames savimi kaip mums atrodo geriausia, o cia pasidalinom nuomone ir uztenka.. kas cia atklys, pasiskaitys ir gales nuspresti kaip spresti prakaitavimo problema
manau kad cia susirenka savim besirupinantys zmones,kuriems higiena ir kiti dalykai nepadeda.. as prausiuos taip pat pakankamai daznai, kaip minejau sportuoju,laaabai retai sergu, imunitetas pakankamai stiprus.. taciau va vis tiek man prakaitavimas kelia diskomforta..
ir isvis manau nebeverta testi siu gincu, nes kiekviena rupinames savimi kaip mums atrodo geriausia, o cia pasidalinom nuomone ir uztenka.. kas cia atklys, pasiskaitys ir gales nuspresti kaip spresti prakaitavimo problema
Tai gal temą laikas uždaryti, kad noras diskutuoti dingo?
Na taip, kai žinių mažai turi, tai ir ginčytis nuobodu
Gal kam reikia Driclor? Padesiu
QUOTE(diena @ 2008 08 20, 17:59)
Gal kam reikia Driclor? Padesiu
Dar kartą primenu - čia ne vieta reklamai.
Paskaityk forumo taisykles
Sveikos
As turiu problema del didesnio prakaitavimo... Is tiesu prakaituoju daug, o bunant darbe isvis siaubas.. Jau nekalbu apie nemalonu kvapa... BET dvi savaites jau naudoju naturalu dezodoranta THAI, tai esu labai patenkinta tikrai labai labai labai sumazina nemalonu kvapa, skirtuma iskart pajauciau
As turiu problema del didesnio prakaitavimo... Is tiesu prakaituoju daug, o bunant darbe isvis siaubas.. Jau nekalbu apie nemalonu kvapa... BET dvi savaites jau naudoju naturalu dezodoranta THAI, tai esu labai patenkinta tikrai labai labai labai sumazina nemalonu kvapa, skirtuma iskart pajauciau
QUOTE(skani.kava @ 2008 08 20, 16:12)
Sveikos
man tai THAI nieko nepadejo...
Hmm gal organizmo priklauso aisku, prakaitavimo nesustabde man, bet pati kvapa tikrai sumazino...