Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

tai nori pasakyt, kad 95 proc zmoniu prakaitavimas padidejes? come on... smile.gif))
Atsakyti
Įdomi teorija smile.gif kirmėlės prakaito priežastis. Tai norit pasakyti, jei aš susijaudinu ir pradedu prakaituoti tai kirmėles mano skrandyje pradeda raitytis ir prakaituoju dėl jų biggrin.gif taip pat ir esant aktyviai dienai, sportuojant doh.gif Nu, totali nesąmonė.
Atsakyti
Kirminai ir parazitai nėra visiškai tas pats. Jei ginčinatės, bent minimalių žinių turėkit.
Atsakyti
tai mes ir pripazystam, kad nezinom ir norim gaut daugiau informacijos, labai jau idomu pasidare smile.gif tema juk kaip sustabdyti? tai jei zinot daugiau info, tai pasidalinkit, o ne tik purkstaukit, kad jus nieko neismanot o tik save nuodijat. gal ir klystu, bet lyg pati apie kirminus pradejot, ne mes juk susigalvojom, o zodzius citavom smile.gif
Atsakyti
Tai ir siūlau pirmiausiai tyrimus pasidaryti, o paskui tepalų ieškotis. Jeigu nesveika skydliaukė, tai dar nereiškia, kad vien dėl jos prakaituojama. Skydliaukės ligos susiję su virškinimo problemomis. Priežastys tos pačios.
Atsakyti
nebeturiu komentaru as... smile.gif)))))
Atsakyti
QUOTE(Gamteka @ 2008 08 20, 10:46)
nebeturiu komentaru as... smile.gif)))))

pavargau as irgi skaityt biggrin.gif
Atsakyti
Farmacininkų aukomis tapti smagiau. Ar ne?
Atsakyti
Man tik keista, kad šiuo metu, kai yra tiek informacijos, daugybė žmonių gyvena taip, lyg būtų akli ir kurti. Nėra nepagydomų ligų, yra tik nepagydomi žmonės. Deja...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 08 20, 11:05)
Tai ir siūlau pirmiausiai tyrimus pasidaryti, o paskui tepalų ieškotis. Jeigu nesveika skydliaukė, tai dar nereiškia, kad vien dėl jos prakaituojama. Skydliaukės ligos susiję su virškinimo problemomis. Priežastys tos pačios.

Tik įdomu kodėl pati tų tyrimų nepasidarei ax.gif ?
Kokios dar skydliaukės žmonės tiesiog prakaituoja dėl aktyvesnio gyvenimo, streso doh.gif
Atsakyti
Lolituk, tyriausi Folio metodu, be to, mano aplinkoje yra žmonių, kurie geriau mato nei echoskopai. O skydliaukė streikuoja maždaug kas trečiai moteriai. Jei prakaituoji gausiai ir prakaitas neturi nemalonaus kvapo, nieko tokio. Kvapas rodo ligas...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 08 20, 13:50)
Lolituk, tyriausi Folio metodu, be to, mano aplinkoje yra žmonių, kurie geriau mato nei echoskopai. O skydliaukė streikuoja maždaug kas trečiai moteriai. Jei prakaituoji gausiai ir prakaitas neturi nemalonaus kvapo, nieko tokio. Kvapas rodo ligas...

na taip iseina, kad man "nieko tokio". nes prakaituoju gausiai, bet kvapo ner.. kodel zmones mano, kad del gausaus prakaitavimo patiriamas psichologinis diskomfortas ir stresas maziau kenkia negu tas pats driclor?
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2008 08 20, 11:05)

o jus nebandet pasidaryt tyrimu del ikyrumo?
taip, nesveika skydliauke dar nereiskia, kad prakaituojama tik del jos. apskritai visi zmones prakaituoja, tik kai kurie daugiau arba stipriai per daug.
ir nereikia visko suvesti i virskinima. kad ir tos pacios skydliaukes, jei didzioji dalis gimines moteru turi mazesniu ar didesniu skydliaukes sutrikimu, tai dazniausiai galima atmesti visus kitus faktorius - paveldejima, Cernobyli, jodo trukuma ir t.t. - ir reiketu koncentruotis i kirminu (sorry uz krastutinuma)tyrimus doh.gif
Atsakyti