Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

QUOTE(Gamteka @ 2008 08 19, 11:09)
Nelabai suprantu esmes postu  g.gif tarkim zinai del ko prakaitavimas pagausejes ir zinai, kad taip bus visada, tai vistiek nereikia nieko daryt? vaiksciot slapiom pazastim merginom, vien juodais drabuziais ir t.t. ? Labai noreciau isgirst merginos nuomone ka reiketu daryti po tyrimu, gydymu ir pan.

Nu kaip nesupranti ką daryt - kadangi buvo teiginys, jog padidėjęs prakaitavmas rodo užterštą organizmą - pradžiai reikia jį išvalyti - o tai daroma klizmų pagalba, žarnyno plovimu, ilgalaikiu badavimu. Ir vualia - prakaito nėr rolleyes.gif
Jei ir tai nepadės - eini pas gydytojus, kadangi jie mėgsta eksperimentuoti ir bandyti vis naujus vaistus, už kuriuos gauna iš farmacininkų nemažas dovanas, pradės į tave kišti įvairiausius vaistus. Ir žiūrės, kas padeda, o kas nelabai. Jei netyčia ras, tai tau psiseks, o jei ne - būsi gavusi dozę chemijos, kuri naikina kepenis, inkstus ir t.t. ir toliau sėkmingai prakaituosi.

Nesakau, kad nieko daryti nereikia, eikim, tirkimės ir ieškokim priežąsčių. Bet ar priežąsties radimas išsprendžia problemą? - čia klausimas Vaižgantei smile.gif
Atsakyti
Ferrari, man išsprendė- gausus prakaitavimas liovėsi. Ir nereikia jokiais nuodais pažastų teptis.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 08 19, 11:55)
Ferrari, man išsprendė- gausus prakaitavimas liovėsi. Ir nereikia jokiais nuodais pažastų teptis.

Tai jei nesunku, trumpai papasakok, ką tyreisi, kokios prakaitavimo priežąstys buvo nustaytos ir kaip gydeisi 4u.gif
Atsakyti
Pas medikus nesilankau. Kardinaliai pakeičiau mitybą ir užsiėmiau žarnyno valymu. Jau aštuoni mėn geriu enzimus (LT tokių nėra), nuo rugpjūčio naudoju Colonix programą. Prakaitavimas sumažėjo, prakaito kvapas pasikeitė.
Atsakyti
cia jau man tikrai Jahova primena biggrin.gif o tu tikra, kad enzimus ir colonix (deja, bet nzn kas tai yra, butu idomu isgirst) nera "nuodai"?
Atsakyti
Tai ne nuodai, o natūralios medžiagos. Nei papildai, nei vitaminai.
Man nėra nuostabu, kad jei savim rūpiniesi, atrodai kažkoks nenormalus biggrin.gif
Atsakyti
na tau mes atrodom nenormalios, kad rupinames, kad estetiskai atrodytume smile.gif
Atsakyti
Gamteka, o jeigu tavo žarnyne kirminai knibžda ir kitokie parazitai, o tu rūpiniesi tik tuo, kad nesmirdėtum? Čia normalumas?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 08 19, 16:49)
Gamteka, o jeigu tavo žarnyne kirminai knibžda ir kitokie parazitai, o tu rūpiniesi tik tuo, kad nesmirdėtum? Čia normalumas?

atsiradęs gausus prakaitavimas gali būti cukraligės, skyliaukės susirgimų,menopauzės pasėkmė ir šiaip kitų baisių ligų pasėkmė (vėžys, infekcinės ligos) ir t.t.
Taip pat tai gali būti genetinė priežastis, jei nesergate jokia liga.

Atsakyti
kad as zinau kodel as prakaituoju, tad nereikia ce manes kirminais ar veziu gazdint smile.gif ir kas sake, kad atsirades? jis visa gyvenima toks smile.gif
Atsakyti
Kirminais ir parazitais verta gąsdinti, nes įdomu būtų sužinoti, kiek iš čia esančių prakaituotojų tyrimus dėl šių brudų darėsi? O parazitų turi apie 95 proc žmonių, pradedant naujagimiais. Jei prakaitas lipnus ir aštraus kvapo- gėrio pilna organizme...
Atsakyti
Gal galit ir man i AZ parasyti, kas galetu Driclor parduoti vilniuje arba atsiusti smile.gif
Atsakyti