Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

Aš Driclor naudoju labai atsargiai - jei nors truputį padauginu jo užtepti arba užtepu ant odos (ne tose vietose kur plaukeliai auga) man niežti, peršti, beria. Prakaituoju gausiai, tad naudoti jį tenka kiek dažniau, turbūt kas antrą trečią dieną g.gif
Atsakyti
Pakeičiau mitybą, nebekišu visko į savęs kaip į konteinerį, ir pakito prakaito kvapas ir kiekis...
Atsakyti
Pirkciau Driclor Kaune arba Vilniuje notworthy.gif az smile.gif
Atsakyti
isbandykit hidro fuelgel. man jis tikrai padejo, nors prakaituodavau beprotiskai ir buvau praradusi vilti...aisku po pirmo naudojimo jokiu pokyciu nebuvo, bet po keletos pabandymu visas rezultatas pasimate - ne laselio prakaito...pastebejau toki dalyka, kad reikia pasipurksti hidro fuelgeliu vakare pries einant miegoti, tada kita diena busi sausut sausutele...o jei pasipurksi ryte, tai jokio rezultato...bent jau man...kaina apie 20lt vaistinese...
Atsakyti
Kas domites Driclor ir noretu jo isigyti,kreipkites wink.gif
Atsakyti
Būkit protingos: padidėjęs prakaitavimas rodo organizmo užterštumą, ligą, o jūs mėginat jį sustabdyti...
Atsakyti
QUOTE(Gamteka @ 2008 08 14, 08:30)
Pirkciau Driclor Kaune arba Vilniuje  notworthy.gif az smile.gif

zinau kas turi klaipedoje,bet siuncia ir i kitus miestus,man atsiunte ,jei ka, rasykit i az. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sylvergirl @ 2008 08 14, 14:09)
Kas domites Driclor ir noretu jo isigyti,kreipkites wink.gif

QUOTE(solidi @ 2008 08 14, 19:28)
zinau kas turi klaipedoje,bet siuncia  ir i kitus miestus,man atsiunte ,jei ka,  rasykit i az.  mirksiukas.gif

Čia ne vieta reklamai mirksiukas.gif
Atsakyti
Toks jausmas , kad čia susirinkę nemąstančios...Tema ir apie priežastis.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 08 14, 20:55)
Toks jausmas , kad čia susirinkę nemąstančios...Tema ir apie priežastis.

Tai nuo ko pradėsim, nuo organizmo valymo klizmomis g.gif
Atsakyti
Jau geriau taip, nei neišsiaiškinus prakaitavimo priežasties tepsim nežinia kuo...Tarkim, žarnyne kirminai gyvena, o tu pažastis tepi...
Atsakyti
Juk ne mažos mergaitės čia susirinko, kiekviena sprendžia problemą, kaip jai atrodo geriausia.
Ir galvos skausmą, nemigą ar panašias ligas galima spręsti ne vien vaistų pagalba, ir pasirenka kaip kam patogiau, vieni valo organizmą ir ima galvoti kaip pakeisti savo gyvenimo būdą, o kiti tiesiog ryja saujomis tabletes - kiekvieno pasirinkimo reikalas, kam ta propaganda....
Atsakyti