Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

QUOTE(moniq @ 2008 07 22, 13:57)
Turiu Certain Dri uz 25Lt  4u.gif

kokios talpos? kokiam mieste? ax.gif
Atsakyti
pirkčiau CertainDRY bigsmile.gif rašykite į AZ 4u.gif
Atsakyti
Man labai padeda Hidro Fugal purskiamas dezodorantas - Anti-transpirant. O po depiliacijos naudoju Eucerin rutulini dezodorantą, jis bekvapis ir beakoholis, todėl visiškai nedirgina odos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2008 07 19, 09:35)
"ryte dieną prieš Driclor naudojima" kaip suprantu ryte nuskuto, o tik kitos dienos vakare tepe. jei taip, tai skutimas jau neturetu maisyt. bet jeigu visdelto oda taip suregavo, gal reiketu pabandyt ilgesni laika neskust pries tepant

Paburbėsiu vėl dėl Driclor - nu netinka jis man (ar aš jam) verysad.gif
Suoratote teisingai - jei ryte skutu pazastis, tai Driclor'ą naudoju tik kitos (ne tos pačios) dienos vakare.
Po savaitės pertraukos vakar vakare pabandžiau vėl. Niežtėjo stipriai - nu bet užmigt įmanoma biggrin.gif Šiandien ryte irgi niežtėjo iki dušo, po to kiek geriau tapo, bet pažastų oda buvo paraudusi. Prakaitavimo nebuvo (tai džiugu), tačiau pažastis niežti net dabar unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(rule @ 2008 07 20, 20:50)
Prakaitavimas,normali organizmo reakcija i karsti,kuno temperaturos padidejima.Tokiu budu(kai prakaituojam ax.gif ) organizmas apsisaugo nuo perkaitimo.Tereikia dazniau praustis,kad del susikaupusiu nesvarumu ir bakteriju nebutu astraus ir nemalonaus prakaito kvapo.Siaip pazastims naudoju rekson gelini antirespiranta ir man to pakanka.

Uoi nygaliu lotuliukas.gif thumbup.gif
Gerbiamoji, ar jūs tikrai manote, kad čia diskutuojančios namie neturi vandens ar jį taip taupo, kad nesiprausia ??? O ir ką patartumėte daryti pvz. būnant darbe, kai nuo menkiausio streso pažastyse balos susidaro? g.gif Ir kai prakaitavimas toli gražu nebūtinai yra reakcija į karštį - nes bent jau pas mane ofise yra netgi ganėtinai vėsu kondicionierių dėka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimaz: 29 liepos 2008 - 21:54
Isigijau certain dri, taip dziaugiausi, o po keleto naudojimu radau gumbeli pazastyje unsure.gif va tada tai issigandau unsure.gif verysad.gif prisiskaiciau cia SM kad pjauna tuos gumbelius, labai bijojau.. Aciu dievui po keleto dienu jis isnyko, bet certain dri naudoti bijau, nors prakaituoju daug..
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2008 07 31, 03:07)
Isigijau certain dri, taip dziaugiausi, o po keleto naudojimu radau gumbeli pazastyje  unsure.gif  va tada tai issigandau  unsure.gif  verysad.gif prisiskaiciau cia SM kad pjauna tuos gumbelius, labai bijojau.. Aciu dievui po keleto dienu jis isnyko, bet certain dri naudoti bijau, nors prakaituoju daug..

O tai nebuvo paprasčiausiai padidėjęs limfmazgis? g.gif
Atsakyti
Stebuklas tas Driclor, pagaliau galiu rengtis visus drabuzius be atrankos ir pakelt rankas nesibaimindama, kad iki bambos slapia thumbup.gif thumbup.gif padejo iskart po pirmo karto.

Prisisiunciau ne viena, gal kam reikia perleisciau mirksiukas.gif
Atsakyti
jei kas noretu Driclor, kreipkites wink.gif
galite ir el.pastu - svarbus.pastas@gmail.com
Atsakyti
man irgi diriclor netiko.prakaitavima stabdo gerai, bet nuo jo alergija baisi. pirmiausia persti,niesti, po to isberia pazastis.negaliu iskesti nei valandos turiu eiti praustis.nusiprausus perstejimas praeina,paraudusios vietos ir niezejimas buna kelias dienas doh.gif nusipirkau 2 vnt tai ir guli nenaudojami.
Atsakyti
noreciau pabandyti certain dry, gal kas turit, butu geriau tas mazesnes talpos 4u.gif
rasykit y AZ
Atsakyti
Ka daryti kad neprakaituotu ar maziau prakaituotu kojos? Kokias priemones naudoti?
Atsakyti
QUOTE(rule @ 2008 07 20, 19:50)
Prakaitavimas,normali organizmo reakcija i karsti,kuno temperaturos padidejima.Tokiu budu(kai prakaituojam ax.gif ) organizmas apsisaugo nuo perkaitimo.Tereikia dazniau praustis,kad del susikaupusiu nesvarumu ir bakteriju nebutu astraus ir nemalonaus prakaito kvapo.Siaip pazastims naudoju rekson gelini antirespiranta ir man to pakanka.

Taip gali kalbeti zmogus kuris neprakaituoja smarkiai.Turiu drauge,kuri prakaituoja taip,kad net baisu.O prausiasi taigal net ir per daug,mano akim ziurint.Nupirkau jai dovanu Driclor,gal pades nuo to siaubingo prakaitavimo. unsure.gif
Atsakyti