QUOTE(oge @ 2008 07 19, 09:35)
"ryte dieną prieš Driclor naudojima" kaip suprantu ryte nuskuto, o tik kitos dienos vakare tepe. jei taip, tai skutimas jau neturetu maisyt. bet jeigu visdelto oda taip suregavo, gal reiketu pabandyt ilgesni laika neskust pries tepant
Paburbėsiu vėl dėl Driclor - nu netinka jis man (ar aš jam)
Suoratote teisingai - jei ryte skutu pazastis, tai Driclor'ą naudoju tik kitos (ne tos pačios) dienos vakare.
Po savaitės pertraukos vakar vakare pabandžiau vėl. Niežtėjo stipriai - nu bet užmigt įmanoma
Šiandien ryte irgi niežtėjo iki dušo, po to kiek geriau tapo, bet pažastų oda buvo paraudusi. Prakaitavimo nebuvo (tai džiugu), tačiau pažastis niežti net dabar
Papildyta:
QUOTE(rule @ 2008 07 20, 20:50)
Prakaitavimas,normali organizmo reakcija i karsti,kuno temperaturos padidejima.Tokiu budu(kai prakaituojam
) organizmas apsisaugo nuo perkaitimo.Tereikia dazniau praustis,kad del susikaupusiu nesvarumu ir bakteriju nebutu astraus ir nemalonaus prakaito kvapo.Siaip pazastims naudoju rekson gelini antirespiranta ir man to pakanka.
Uoi nygaliu
Gerbiamoji, ar jūs tikrai manote, kad čia diskutuojančios namie neturi vandens ar jį taip taupo, kad
nesiprausia ??? O ir ką patartumėte daryti pvz. būnant darbe, kai nuo menkiausio streso pažastyse balos susidaro?
Ir kai prakaitavimas toli gražu nebūtinai yra reakcija į
karštį - nes bent jau pas mane ofise yra netgi ganėtinai vėsu kondicionierių dėka?