Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

QUOTE(oge @ 2008 07 19, 07:35)
"ryte dieną prieš Driclor naudojima" kaip suprantu ryte nuskuto, o tik kitos dienos vakare tepe. jei taip, tai skutimas jau neturetu maisyt. bet jeigu visdelto oda taip suregavo, gal reiketu pabandyt ilgesni laika neskust pries tepant

tai tas ir yra negerai kad oda pazeista yra nes skusta, yra geriau neskusti ir patepti dricloro ir ryte skusti po naudojimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2008 07 19, 23:09)
tai tas ir yra negerai kad oda pazeista yra nes skusta, yra geriau neskusti ir patepti dricloro ir ryte skusti po naudojimo mirksiukas.gif

na jeigu normaliai oda reaguoja, tai skust dvi dienos pries tepima yra normalu, bent jau man
Atsakyti
Prakaitavimas,normali organizmo reakcija i karsti,kuno temperaturos padidejima.Tokiu budu(kai prakaituojam ax.gif ) organizmas apsisaugo nuo perkaitimo.Tereikia dazniau praustis,kad del susikaupusiu nesvarumu ir bakteriju nebutu astraus ir nemalonaus prakaito kvapo.Siaip pazastims naudoju rekson gelini antirespiranta ir man to pakanka.
Atsakyti
QUOTE(rule @ 2008 07 20, 20:50)
Prakaitavimas,normali organizmo reakcija i karsti,kuno temperaturos padidejima.Tokiu budu(kai prakaituojam ax.gif ) organizmas apsisaugo nuo perkaitimo.Tereikia dazniau praustis,kad del susikaupusiu nesvarumu ir bakteriju nebutu astraus ir nemalonaus prakaito kvapo.Siaip pazastims naudoju rekson gelini antirespiranta ir man to pakanka.

geras, tikrai padeda prausimasis? nepagalvojau, reiks pabandyt
cia tema manau tam ir sukurta, kad zmones, kurie per daug prakaituoja pasidalintu savo patirtimi, kaip padaryt, kad pazastys, sudrekusios iki liemens, nepadarytu gyvenimo nepakeliamu
Atsakyti
QUOTE(rule @ 2008 07 20, 18:50)

as irgi galvojau kokia tie zmones turi paslapti kA jie daro tokio stebuklingo g.gif o pasirodo prausiasi tikrai reiks pabandyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Bandysiu šiandien praustis. Žiūrėsiu ar veiksminga.
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2008 07 21, 12:15)
Bandysiu šiandien praustis. Žiūrėsiu ar veiksminga.

siandie pas mus karsta ir va buvau drauges aplankyt peskom. ryte buvau sportuose grizau issimaudziau kol parkeliavau is drauges vel tas pats, nepadeda man prausimasis arbe reikia stebuklingo vandens gal g.gif
Atsakyti
Sveikutės, turiu lygiai tokią pat problema, būnų ir žiema šlapia, nors ir šalta doh.gif
Tai va, kadangi visos temos neskaičiau, gal kas rašė.
Reikia pasitepti citrinos skiltele ir ant jos purškiama dezodorantą...
Bet ne kiekvieną dieną.
Nežinau ar jis padėjo, bet nors ir vasara, prakaituoju mažiau 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
SOS!!!
SKUBIAI PIRKSIU DICLOR ARBA ODOREX VILNIUJE!!!! Galimas pirkimas ir Kaune, pristatant prekę į konkrečią vietą.
Į AŽ.
Atsakyti
Jei kas nors dar noretu Driclor, rasykit i AZ,susitarsim wink.gif
Atsakyti
Turiu Certain Dri uz 25Lt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos :] Pasidomėjau aš tais dezodorantais internete, tai sako, kad yra ne tik Driclor, bet ir anhydrol forte, perspirex, tripledry, odaban, maxim... Kiek skaičiau komentarų, tai jų poveikis panašus visų. Rytoj planuoju keliaut Driclor pirkt... 9 eurai pas mus jis :] Negaila bus ir išmest, jei nepatiks rolleyes.gif
Atsakyti