Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

QUOTE(oge @ 2008 07 17, 20:05)
man driclor tinka idealiai, o mano vyras naudot negali, nes baaaisiai griauzia  blink.gif ir cia su tepamu kiekiu nesusije, as irgi galvojau, kad jis tiesiog per daug tepa. bet po to pati jam tepiau, kad patektu tik ant tu vietu, kur plaukai auga, bet tas pats sh..
taigi kaip kam

ta baisiai grauzia ir man buvo kokius 2 menesius net miegodavau rankas i virsu pakelus bet paskui jau nieko viskas nebebuna bet veikia preparatas pagal paskirti o vyras kaip ir visi vyrai nemanau kad tiek kentes ir lauks mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Rimaz @ 2008 07 17, 10:27)
Dėl Driclor - noriu parasakyti, kad kai kuriom gali būti ir išmesti 50 Lt į balą... sad.gif
Jis efektyvus tikrai, bet pvz. aš naudoti greičiausiai taip ir negalėsiu, nes stipriai alergizuoja  unsure.gif Pasitepus visų pirma stipriai graužia ir niežti pažastis. Po antro vakaro panaudojimo - pažastis labai stipriai išbėrė. Naudojau pagal instrukciją... Nors po šių dviejų vakarų - prakaitavimas tikrai liovėsi...

o tikrai tikrai nebuvo pazeista oda? kad taip alergizavo ir kodel tepet is eiles du vakarus? mano nuomone reikejo padaryti pertrauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2008 07 17, 23:18)
Papildyta:
o tikrai tikrai nebuvo pazeista oda? kad taip alergizavo ir kodel tepet is eiles du vakarus? mano nuomone reikejo padaryti pertrauka smile.gif

Pirmą vakarą man stipriai graužė, niežtėjo, bet buvau skaičiusi apie tokį "pašalinį" poveikį, tad pakentėjau ir tiek. Bėrimo nebuvo.
Paga pridėtą naudojimo instrukciją skaičiau, kad pradžioj reikia teptis kelias dienas ar savaitę iš eilės, o po to profilaktiškai - retai, pagal poreikį...
Tai po antro vakaro - buvo tas pats niežtėjimas, o ryte atsikėliau stipriai išbertomis pažastimis. Bėrimas praėjo po poros dienų pilnai, tuo laiku nenaudojau net paprasto rutulinio dezodoranto.
Oda pažeista nebuvo - skutau ryte dieną prieš Driclor naudojima, o po to keletą dienų nieko nedariau (dėl bėrimo...)

Nors reikia paminėti ir tai, kad prakaitavimą sustabdė - dabar jau prasideda vėl, bet apie savaitę buvo ramu...
Atsakyti
na toks pasalinis poveikis yra jei labai jautri oda, gal tavo butent taip ir reagavo, pabandyk dabar pagal poreiki,pvz i savaite karta smile.gif nes sakei po pirmo karto neisbere, tai gal tiek tepti tau ir uzteks smile.gif aisku jei pakelsi niezejima smile.gif nes man kartais irgi paniezti, bet nelabai jauciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sylvergirl @ 2008 07 18, 12:28)
na toks pasalinis poveikis yra jei labai jautri oda, gal tavo butent taip ir reagavo, pabandyk dabar pagal poreiki,pvz i savaite karta smile.gif nes sakei po pirmo karto neisbere, tai gal tiek tepti tau ir uzteks smile.gif aisku jei pakelsi niezejima smile.gif nes man kartais irgi paniezti, bet nelabai jauciu smile.gif

Bandysiu dar, žinoma, tas niežėjimas labai nemalonus, bet iškenčiamas smile.gif O dėl odos jautumo niekada bėdų neturėjau - tad manau, kad tiesiog į kažkokią sudėtinę Driclor medžiagą taip sureagavau.
Atsakyti
as kai pasitepu man daznai tas toks lyg niezejimas-kutenimas biggrin.gif buna.. bet uzmiegu ir nejauciu... o is ryto viskas praeina.. smile.gif
Atsakyti
butent, man taip pat - pries pat miega pasitepu, todel kai miegu nejauciu smile.gif
na siaip Dricloras susideda is tiju medziagu - vandens, alkoholio ir aliuminio chlorido..alkoholio buna ir kitose kosmetikos priemonese, tai vadinasi gal tas aliuminio chloridas netiko...
Atsakyti
isigijau ir as Driclor, ziuresiu ir rasysiu rezultatus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 07 18, 11:44)
Paga pridėtą naudojimo instrukciją skaičiau, kad pradžioj reikia teptis kelias dienas ar savaitę iš eilės, o po to profilaktiškai - retai, pagal poreikį...

Driclor net pradzioje nereikia tepti kiekviena diena
Pirma vakara patepei, jeigu kita visa diena isbuni nesuprakaitavus, toliau ir nereikia tept. kita karta vel tepi tik tada kai jau visos dienos neisbuni be prakaito (ir jauti, kad tai jau trukdo)
man pazastys jau nuo pirmos dienos nebeprakaitavo, po to tik po kokiu triju ar keturiu dienu reikejo tept, nors siaip as zliaugdavau
va su delnais ir pedom buvo liudniau, keleta vakaru tepiau is eiles, kol nebeprakaituodavau, bent jau ne tiek, kad labai trukdytu. is pradziu jau buvau issigandus, kad ir nepades blink.gif
na ir siaip delnu ir pedu prakaitavima, kad efektyviai sumazintu aliuminio chlorido turi buti 30%, o pazastims uztenka 10-15%
todel ka kamuoja tik pazastu prakaitavimas, tai manau geresnis variantas butu Certain Dri, kuriame yra 12% aliuminio chlorido, maziau dirgintu, o poveikis pakankamas
Atsakyti
Pas mane prakaitavimas kažkaip keistas, per plaukus visas, nu daugiau niekur nesiveržia prakaitas, kaip per plaukus, fuj, užtai plaukus turiu plaut kasdien doh.gif Na jei pasportuoju daugiau aišku visur prakaituoja, bet čia natūralu manau, aš turiu mintyje kad vat karštą dieną ar besitvarkant, nors kibirą po smakru nešiokis doh.gif
Atsakyti
[quote=Rimaz,2008 07 18, 09:44]

Oda pažeista nebuvo - skutau ryte dieną prieš Driclor naudojima, o po to keletą dienų nieko nedariau (dėl bėrimo...)

Nors reikia paminėti ir tai, kad prakaitavimą sustabdė - dabar jau prasideda vėl, bet apie savaitę buvo ramu...

kazkaip man cia atrodo kad nesusisnekam kaip oda nepazeista jei lietuviskai rasot kad ryte nuskusta pries dricloro naudojimo ir is kur gavot tokia instrukcija kad is eiles kelias dienas reikia? g.gif
Atsakyti
[quote=doovka,2008 07 19, 00:01]
[quote=Rimaz,2008 07 18, 09:44]

kazkaip man cia atrodo kad nesusisnekam kaip oda nepazeista jei lietuviskai rasot kad ryte nuskusta pries dricloro naudojimo ir is kur gavot tokia instrukcija kad is eiles kelias dienas reikia? g.gif
[/quote]

"ryte dieną prieš Driclor naudojima" kaip suprantu ryte nuskuto, o tik kitos dienos vakare tepe. jei taip, tai skutimas jau neturetu maisyt. bet jeigu visdelto oda taip suregavo, gal reiketu pabandyt ilgesni laika neskust pries tepant
Atsakyti
Driclor gauti padesiu visada 4u.gif
Atsakyti