QUOTE(oge @ 2008 07 17, 20:05)
man driclor tinka idealiai, o mano vyras naudot negali, nes baaaisiai griauzia ir cia su tepamu kiekiu nesusije, as irgi galvojau, kad jis tiesiog per daug tepa. bet po to pati jam tepiau, kad patektu tik ant tu vietu, kur plaukai auga, bet tas pats sh..
taigi kaip kam
taigi kaip kam
ta baisiai grauzia ir man buvo kokius 2 menesius net miegodavau rankas i virsu pakelus bet paskui jau nieko viskas nebebuna bet veikia preparatas pagal paskirti o vyras kaip ir visi vyrai nemanau kad tiek kentes ir lauks
Papildyta:
QUOTE(Rimaz @ 2008 07 17, 10:27)
Dėl Driclor - noriu parasakyti, kad kai kuriom gali būti ir išmesti 50 Lt į balą...
Jis efektyvus tikrai, bet pvz. aš naudoti greičiausiai taip ir negalėsiu, nes stipriai alergizuoja Pasitepus visų pirma stipriai graužia ir niežti pažastis. Po antro vakaro panaudojimo - pažastis labai stipriai išbėrė. Naudojau pagal instrukciją... Nors po šių dviejų vakarų - prakaitavimas tikrai liovėsi...
Jis efektyvus tikrai, bet pvz. aš naudoti greičiausiai taip ir negalėsiu, nes stipriai alergizuoja Pasitepus visų pirma stipriai graužia ir niežti pažastis. Po antro vakaro panaudojimo - pažastis labai stipriai išbėrė. Naudojau pagal instrukciją... Nors po šių dviejų vakarų - prakaitavimas tikrai liovėsi...
o tikrai tikrai nebuvo pazeista oda? kad taip alergizavo ir kodel tepet is eiles du vakarus? mano nuomone reikejo padaryti pertrauka