Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

QUOTE(gedrutia @ 2008 07 15, 18:44)
as siunciausi tai sumokejau apie 15lt, tiksliai nepamenu jau..
zinau kad Lt platina po 50lt, sakyciau neapsimoka cia pirkti...  ax.gif

is kur siunteisi? 60 ml talpa? ebay buvau radus, bet kai jau reikejo jo man - nebeliko unsure.gif
siaip visada uzsakinedavau per pazystamus, kai vaziuodavo i UK parvezdavo, tai visa gimine aprupinau, bet kai paciai baigiasi niekas tuo metu nevaziuoja ir vis pirkdavau LT blink.gif bet uz toki geri ir 50 Lt negaila, tuo labiau, kad man metams uztenka, bet kai galima pigiau .. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Niren @ 2008 07 15, 15:30)
tai kuris geresnis driclor ar certain dri  4u.gif

veiklioji medziaga ta pati - aliuminio chloridas, tiesiog Driclor jos yra 20%, o Certain Dri - 12%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oge: 16 liepos 2008 - 07:58
[quote=oge,2008 07 16, 09:01]
is kur siunteisi? 60 ml talpa? ebay buvau radus, bet kai jau reikejo jo man - nebeliko unsure.gif
siaip visada uzsakinedavau per pazystamus, kai vaziuodavo i UK parvezdavo, tai visa gimine aprupinau, bet kai paciai baigiasi niekas tuo metu nevaziuoja ir vis pirkdavau LT blink.gif bet uz toki geri ir 50 Lt negaila, tuo labiau, kad man metams uztenka, bet kai galima pigiau .. ax.gif

nea pas mane maziukas buteliukas, 35,5ml. na bet man pilnai uztenka.. del kainos tiksliai jau nzn bet ape 15 + - keli litukai..
va cia nuorodele koki turiu
http://www.drugstore...s....x=0&Go.y=0

o siunciausi per tarpininkes internetinese parduotuvese ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedrutia: 16 liepos 2008 - 10:24
o kiek atsiuntimas kainuoja? tikrai manau nemazai is UK smile.gif
Atsakyti
[quote=gedrutia,2008 07 16, 10:24]
nea pas mane maziukas buteliukas, 35,5ml. na bet man pilnai uztenka.. del kainos tiksliai jau nzn bet ape 15 + - keli litukai..

[/quote]

o gal gali tiksliau pasakyt per kur cia siunteisi, pet kuria tarpininke, maziuka buteliuka ir as noreciau pabandyti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2008 07 16, 13:20)
o gal gali tiksliau pasakyt per kur cia siunteisi, pet kuria tarpininke, maziuka buteliuka ir as noreciau pabandyti...  4u.gif

siunciausi per Taure, cia nuorodele jos temos 4u.gif
http://www.supermama...?...0070&st=504

beje, cia is Jav siunciausi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedrutia: 16 liepos 2008 - 16:16
[quote=gedrutia,2008 07 16, 11:24]

[/quote]

a, tikejausi, kad cia apie driclor smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2008 07 17, 07:42)
a, tikejausi, kad cia apie driclor  smile.gif

kiek as domejausi tai cia tas pats, tik kitas pavadinimas..
na bet nezinau, gal ir ne ax.gif
Atsakyti
abiejuose yra panasi sudetis - tik skiriasi veikliuju medziagu kiekis smile.gif
Atsakyti
Dėl Driclor - noriu parasakyti, kad kai kuriom gali būti ir išmesti 50 Lt į balą... sad.gif
Jis efektyvus tikrai, bet pvz. aš naudoti greičiausiai taip ir negalėsiu, nes stipriai alergizuoja unsure.gif Pasitepus visų pirma stipriai graužia ir niežti pažastis. Po antro vakaro panaudojimo - pažastis labai stipriai išbėrė. Naudojau pagal instrukciją... Nors po šių dviejų vakarų - prakaitavimas tikrai liovėsi...
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 07 17, 12:27)
Dėl Driclor - noriu parasakyti, kad kai kuriom gali būti ir išmesti 50 Lt į balą... sad.gif
Jis efektyvus tikrai, bet pvz. aš naudoti greičiausiai taip ir negalėsiu, nes stipriai alergizuoja  unsure.gif Pasitepus visų pirma stipriai graužia ir niežti pažastis. Po antro vakaro panaudojimo - pažastis labai stipriai išbėrė. Naudojau pagal instrukciją... Nors po šių dviejų vakarų - prakaitavimas tikrai liovėsi...

nekas g.gif o gal per daug tepete? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 17 liepos 2008 - 11:34
QUOTE(linutiaaa @ 2008 07 17, 12:34)
nekas g.gif  o gal per daug tepete? g.gif

Na lyg ir ne, tikrai nedideliame plote, pradžioj kaip tik norejau išbandyti... Ir snipstas gavosi... sad.gif
Pabandysiu gal po savaites kokios - idomu, ar vel tas pats bus...
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 07 17, 17:19)
Na lyg ir ne, tikrai nedideliame plote, pradžioj kaip tik norejau išbandyti... Ir snipstas gavosi... sad.gif
Pabandysiu gal po savaites kokios - idomu, ar vel tas pats bus...

man driclor tinka idealiai, o mano vyras naudot negali, nes baaaisiai griauzia blink.gif ir cia su tepamu kiekiu nesusije, as irgi galvojau, kad jis tiesiog per daug tepa. bet po to pati jam tepiau, kad patektu tik ant tu vietu, kur plaukai auga, bet tas pats sh..
taigi kaip kam
Atsakyti