Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

QUOTE(Juxt @ 2008 07 11, 12:52)
as irgi turiu driclor ir labai dziaugiuosiu kad ryzausi ji nusipirkti  yess.gif  netikejau kad jis toks veiksmingas kol pati neisitikinau  4u.gif gal kiek ir padziovina oda, bet vistiek kai tepiesi kuna losijonu ar pieneliu patepi ir pazastis  ax.gif tik pastebejau dar viena dalyka, kai pradejau ji naudoti, dabar ne taip skauda epiliuojantis pazastis  thumbup.gif  blink.gif nes anksciau tai ziauriai skaudedavo iki cry.gif as epiliuojuosi pati su epiliatoriumi tai epiliacija budavo man bausme cray.gif o dabar 1min ir viskas ok.gif

geras, kaip as pavyzdiu zmonems, kurie gali depiliuot pazastis su epiliatorium! is skausmo tikriausiai numirciau smile.gif nors ir mano mama be problemu depiliuoja ir vargo nemato thumbup.gif
Atsakyti
Galiu padeti kas norit del Driclor. Rasykit i az 4u.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
As naudoju Driclor, siaip esu labai patenkinta, tik paskutiniu metu pradejo berti siek tiek verysad.gif , bet pazastys sausos, visoms patariu 4u.gif
Atsakyti
As taip pat naudoju Driclor, esu labai patenkinta smile.gif
jei kam jo reikia,kreipkites, galiu pasiulyti smile.gif gyvenu vilniuje, bet galiu ir pastu atsiusti kitur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sylvergirl @ 2008 07 14, 14:51)
As taip pat naudoju Driclor, esu labai patenkinta smile.gif
jei kam jo reikia,kreipkites, galiu pasiulyti smile.gif gyvenu vilniuje, bet galiu ir pastu atsiusti kitur smile.gif

kokios jo kainos? ir kiek uztenka ?
Atsakyti
QUOTE(deimushka @ 2008 07 14, 12:28)
As naudoju Driclor, siaip esu labai patenkinta, tik paskutiniu metu pradejo berti siek tiek  verysad.gif , bet pazastys sausos, visoms patariu  4u.gif

Gal dažnai naudoji? Arba tą dieną būni nusiskutus pažastis?

Man driclor buvo atradimas, visus rūbus nešioju, tepu kas menesį, ypatingais atvejais - dažniau.
Atsakyti
tai kuris geresnis driclor ar certain dri 4u.gif
Atsakyti
jo kaina 50 lt, talpa 60 ml, galima naudoti iki galiojimo pabaigos,o jis paprastai buna 4 metai. smile.gif
as tai paprastai tepu dazniau, i savaite kokius 2 kartus.. nes po 3 dienu pradeda po truputi pazastys prakaituoti smile.gif na bet cia matyt kaip kam, nuo organizmo priklauso smile.gif
siaip kiek girdejau Driclor siek tiek stipresnis uz Certain Dry.. nors gal konkreicai pasakytu,tos kurios yra abu izbandziusios smile.gif
Atsakyti
geriausias visu metu atradimas DRICLOR! ilgam jo uztenka, turiu nuo praeitu metu, naudojosi ir mama ir sesuo bet dar liko nemazai... 4u.gif o kas cia per naujiena Certain Dry, tai jis toks pats veiksmingas? o kokia jo kainele? tokia pati? ax.gif
Atsakyti
Jis lygiai toks pat, tik kaip minejau, manau skiriasi aliuminio chlorido kiekis jame smile.gif del kainos nezinau smile.gif
Atsakyti
as siunciausi tai sumokejau apie 15lt, tiksliai nepamenu jau..
zinau kad Lt platina po 50lt, sakyciau neapsimoka cia pirkti... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedrutia: 15 liepos 2008 - 17:44
naudoju ir as DRICLOR thumbup.gif jau savaite bus kaip vaikscioju sausomis pazastimis,nors kartais per kuna upeliais bega prakaitas ax.gif aciu DIENAI uz si stebukla 4u.gif
Atsakyti