Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

QUOTE(Girmantee @ 2008 06 18, 16:28)
gal galetumet padet ir pasakyt is kurio puslapio uzsisakinejat DRICLOR? buciau dekinga 4u.gif

Aš tai iš angliško ebay pirkau, viskas super,per savaitę gavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2008 06 18, 17:51)
Aš tai iš angliško ebay pirkau, viskas super,per savaitę gavau  smile.gif

o pinigus is kart pervedei ar kai gavai?

dar dar kokiu tinklapiu zinot?
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2008 06 18, 17:37)
o pinigus is kart pervedei ar kai gavai?

dar dar kokiu tinklapiu zinot?

Perkant per ebay visada reikia iš karto susimokėti už prekę, o ne ją gavus smile.gif
Atsakyti
Isigijau ir as DRICLOR !!! Super dalykelis !!!!!! thumbup.gif
Negaliu patiketi, kad visa diena as galiu sedeti sau rami
net ir karsta diena ir mano pazastys sausut sausuteles!!!
Galiu dabar nesioti net ir sintetines bliuskutes ! biggrin.gif
Man ji reikia tepti tik karta savaiteje, tikrai uztenka !!!
Tikrai verta ji isigyti, nes pamirsite kas yra slapios pazastys biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, ar kuri turi piestukini Certain Dri? rolleyes.gif Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Pries pora metu taip pat turejau tokia pacia problema - gausu prakaitavima bet kokiu oru, bet kokioje situacijoje doh.gif Kol viename internetiniame puslapyje nepaskaitinejau apie hyper hidroze... Nusprendziau ir as DRICLOR isbandyti, pirmakart nusipirkau is Jurates (aciu jai mirksiukas.gif ) Super labai padejo thumbup.gif Ziema beveik netepu, pavasari ir vasara dazniau - kas dvi savaites...Gerai kad turiu draugiu ir giminaiciu Anglijoje ir Airijoje, tad kai sugryzta visada prasau parvezti bent pora dezuciu (Anglijoj kainuoja kazkur 5-7 svarai, o Airijoj apie 9 EUR) smile.gif Sekmadieni laukiu siuntos thumbup.gif Buciau anksciau atradus sia tema SM forume, buciau daugiau paprasius nupirkti kam reikia blush2.gif
Atsakyti
as uzsisakiau per tarpininkes..
bet nepasakyciau kad labai padejo, nemanau kad labai gausiai prakaituoju, bet vis tiek norejau maziau.. gal as ne taip ji naudoju, vis buna pamirstu pasitepti.. ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif ir mane vargina gausus prakaitavimas schmoll.gif Gal kas DRICLOR platina Klaipedoje? Labai labai noreciau isbandyt sia priemone smile.gif
Atsakyti
As ir jau gavau DRICLOR thumbup.gif Anglijoje vaistineje kainuoja 5 svarai (apie 24 litus) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(muraxela @ 2008 07 06, 12:39)
Sveikos  smile.gif  ir mane vargina gausus prakaitavimas  schmoll.gif  Gal kas DRICLOR platina Klaipedoje? Labai labai noreciau isbandyt sia priemone  smile.gif

galit bandyt uzsisakyti internetinese parduotuvese, per tarpininkes ax.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklaust - Certain dri reik naudot kas 72 val nakciai ania? Ar ji reikia ryte nuplaut?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Galiu padeti isigyti Driclor su lietuviska vartotojo instrukcija - tiesiogiai perduoti galiu Vilniuj (liepos 12-27 d.) arba pajury, Klaipedoj (mazdaug liepos 21d.-24d.), taip pat galiu pastu atsiusti i kitus miestus.
Atsakyti