Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

Jau radau is ko buvau pirkusi, tai laukiu siuntinuko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
pati naudoju Driclor smile.gif
Beje,turiu atliekama, gal kam reikia smile.gif cia Vilniuje smile.gif
Atsakyti
Isbandziau cia SM taip isgirta Odorex (Dricloras manes nesugunde, nes pabijojau salutiniu poveikiu, ypac zinant, kokia alergiska oda turiu). Atsiliepimai tokie - pinigu ismetimas uz visiska s... doh.gif Visu pirma, nepatogus naudoti, nes reikia tepti pirstais, antra - poveikio visiskas nulis, nors naudojau beveik dvi savaites diena is dienos unsure.gif . Be to, po kurio laiko eme alergizuoti oda ir siaubingai niezeti. Zodziu, si priemone ne man schmoll.gif
Tuomet nusprendziau isbandyti kita priemone (apie kuria jau seniai esu girdejusi daug geru atsiliepimu) - Certain Dri thumbup.gif . Va cia tai atradimas - naudoju dar nepilna savaite ir negaliu patiketi, kad net per baisiausius karscius vaikstau sausomis pazastimis cool.gif . Be to, patogu naudoti, nes yra dvieju rusiu - piestukinis ir rutulinis dezodorantas (naudoju juos pakaitomis). Dziaugiuosi atradusi sia priemone nuo prakaitavimo.
Atsakyti
puikiai pazystamos bedos, noriu Driclor, parasykit az, kas galit atsiusti i kitus miestus 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turit pasiulyt Driclor KAune?... Lauksiu AZ wink.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2008 06 15, 20:40)
Isbandziau cia SM taip isgirta Odorex (Dricloras manes nesugunde, nes pabijojau salutiniu poveikiu, ypac zinant, kokia alergiska oda turiu). Atsiliepimai tokie - pinigu ismetimas uz visiska s... doh.gif Visu pirma, nepatogus naudoti, nes reikia tepti pirstais, antra - poveikio visiskas nulis, nors naudojau beveik dvi savaites diena is dienos unsure.gif . Be to, po kurio laiko eme alergizuoti oda ir siaubingai niezeti. Zodziu, si priemone ne man schmoll.gif
Tuomet nusprendziau isbandyti kita priemone (apie kuria jau seniai esu girdejusi daug geru atsiliepimu) - Certain Dri thumbup.gif . Va cia tai atradimas - naudoju dar nepilna savaite ir negaliu patiketi, kad net per baisiausius karscius vaikstau sausomis pazastimis cool.gif . Be to, patogu naudoti, nes yra dvieju rusiu - piestukinis ir rutulinis dezodorantas (naudoju juos pakaitomis). Dziaugiuosi atradusi sia priemone nuo prakaitavimo.

nera jo LT pirkti?
Atsakyti
As visada ir visiems galiu padeti gauti i bet kuri miesta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2008 06 17, 09:58)
nera jo LT pirkti?

Siaip nera LT, nebent kazkas per SM siulytu g.gif . Bet kokiu atveju, net ir siunciantis ji per tarpininkes, su visais mokesciais gaunasi kur kas pigiau nei Driclor ar Odorex 4u.gif
Atsakyti
Isbandziau Driclor - esu 100 proc. patenkinta smile.gif
jau ir apsipirkti spejau - garderobas keiciasi i lengvas biuskutes be baisiu svarku smile.gif
Atsakyti
gal kas zino kaip naudot ta HIDRO FUGAl??? buvo rasyta kad pries miega, o ryte gal reiktu nusiplaut? ir ar kazdien naudot wink.gif
Nes dvi dienas panaudojus toks vaizdas kad su melynem pazastyse vaikstau, skauda, persti, bet prakaito nesimoato clap.gif
Atsakyti
sveikos

nuo kurio maziau niezti nuo driclor ar certain dry? neapsisprendziu kuri isigyti.parasykit i AZ kiek ir kuris Lt kainuoja.
Atsakyti
gal galetumet padet ir pasakyt is kurio puslapio uzsisakinejat DRICLOR? buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti