Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

blink.gif Pasakyk kodel negalima? Manai nesiprausiu ir tepuosi?
Atsakyti
QUOTE(frigidiska @ 2008 05 22, 21:29)
blink.gif  Pasakyk kodel negalima? Manai nesiprausiu ir tepuosi?

Aš ne apie prausimąsi, o apie kasdienį Driclor naudojimą. Tai nėra paprastas antiprespirantas. Tai yra medicininis preparatas.
Aš tik pasakiau kaip reikia naudoti, nes kiekvienas preparatas turi naudojimo instrukciją. O jei tau norisi, gali naudoti kasdien rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvia26 @ 2008 05 20, 17:03)
As irgi manau, kad normalu. Nes Driclor kiekvienai veikia skirtingai, vienom kas 4-5 dienas, o kitoms reikia tepti kas kelios savaites. O tu bandei tarpe tarp Driclor naudojimo panaudoti ir paprastus antiperspirantus? Galbut ne visa laika, bet pvz. nakciai, ar dienai ar pan? Galbut reikes dar reciau tepti Driclor. Nes man antiperspirantu naudojimas tikrai prailgina laika tarp Driclor naudojimo.

O tai galima diclor naudoti su kitu antiprespirantu? Tą aliuminio dozę padidinti dvigubai? doh.gif Juk kasdienio naudojimo antiprespirantuose irgi yra aliuminio. g.gif
Man tai atrodo nesveika g.gif
Atsakyti
+ reik butinai vakare pries miega pasitept (butinai ant odos netept kur nereik, tik ant pazasties srities, nes nuo to ir sudirgsta), o ryte nusiprausti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaunutė: 23 gegužės 2008 - 14:16
OMG! nemaniau, kad kai kurios šitaip prakaituoja vos tik pasikeičia aplinka, temperatūra..Na, bent jau man asmeniskai tai kai nedepiliuotos pažastys būna, tuomet labiau prakaituoja..Bet tie rutuliniai deo tai nepasakyčiau, kad padeda. Kai kašta būna tai vistiek prakaituoja, o kai vėsiau tai jaučiasi, kad ten taip sausa.
Atsakyti
gal kas parduodat diclor?
lauksiu i az mirksiukas.gif
beje ar skiriasi jie 20ml ir 60 ml talpos kuom nors isskyrus talpa?
Papildyta:
beje kodel to diclor tiek skirtingu pakuociu ir turiu ir isvaizda buna? ar cia gamintojai skirtingi ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PostScriptum_: 24 gegužės 2008 - 12:52
O driclor buna 20ml?
Atsakyti
20 ml

matyt apie si eina kalba... siaip imeskit paieska google ir rasit kokiu buna ir pan...
Atsakyti
As zinau kur gauti Driclor 4u.gif rasykite i AZ
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 05 24, 13:52)
beje ar skiriasi jie 20ml ir 60 ml talpos kuom nors isskyrus talpa?
Papildyta:
beje kodel to diclor tiek skirtingu pakuociu ir turiu ir isvaizda buna? ar cia gamintojai skirtingi ar kaip?

taip, skiriasi kaina, daugiau niekuo
20 ml iprastai kainuoja apie 6 svarus, o 60 ml apie 5 svarus.
kazkada sis klausimas buvo labai sudomines mane, tai parasiau i Stiefel Laboratories ir paklausiau, kame reikalas smile.gif kuo jie skiriasi, tai man atsake, kad tas, kuris 60 ml yra registruotas kaip vaistas, o vaistu kainos anglijoj labai kontroliuojamos ir ribojamos, o tas, kuris 20 ml yra registruotas kaip kosmetine priemone, o ju kainos ne taip stipriai reguliuojamos (isvada - gali kelt kiek nori), tai vienintelis ju skirtumas ir gaunasi - kaina.
Atsakyti
Snd nusipirkau ir pasipurskiau hidrofugal forte..rezultatas- slapia...nesuprantu nejau taip visai niekuo nesiskiria nuo kitu dezodorantu doh.gif ziuresiu kaip toliau bus,,,
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2008 05 30, 20:10)
Snd nusipirkau ir pasipurskiau hidrofugal forte..rezultatas- slapia...nesuprantu nejau taip visai niekuo nesiskiria nuo kitu dezodorantu  doh.gif  ziuresiu kaip toliau bus,,,

Man irgi purskiamas hidrofugal ispudzio nepaliko schmoll.gif
Atsakyti